6 månader!

Idag har jag och David varit tillsammans i ett halvår. Det är ofattbart vad tiden går fort, men det har varit en helt underbar tid. 

Ska snart sätt mig på cykeln och cykla till jobbet nu. Får hålla tummarna för att himlen inte väljer att öppna sig och släppa ner en störtskur. Det hände nämligen igår när jag skulle cykla till jobbet. Som tur var hade jag en snäll far som kunde rädda mig och ge mig skjuts.

Den här veckan känns riktigt kul måste jag säga.
Imorgon: Ska jag först umgås med Matilda, sen ska jag och David ut och äta på kvällen.
Torsdag: Då ska jag och Anna gå och se Sex and the city filmen.

Det var kanske inte så mycket ändå, fast det känns som det kommer bli en bra vecka iaf. Det enda som kommer ligga och gnaga i mig är nog avundsjukan på Lani som just i detta nu troligen ligger med en drink i näven nere i Alanya.

Fast vad gör väl det egentligen, jag har ju mitt kvar. Den 4:e augusti åker jag och David också till Alanya och jag LÄNGTAR!!



                                                                                       
      Du är underbar! <3

Helgen i bilder

I torsdags var jag och Linnéa ute och gick med min (mamma och pappas) grannes hund Molly:




 



I lördags hade vi fest hemma hos oss:









Idag, söndag, har jag och David varit hos mina kusiner. Tog dock inte bilder där. Nu på kvällen har jag och Lani städat järnet. Visar ett kort på hur fin himlen var ikväll och ett kort på VÄRLDENS ÄCKLIGASTE djur som vi hade på vår balkong:





Nu är det sovtajm. Natti natti!

Underbara sol!

Åh vad glad man blir av det här underbara vädret! Idag har jag och Linnéa legat och pressat i solen sedan tidigt i förmiddags. Det kan inte bli mycket skönare än så. Imorgon drar vi till hennes föräldrars stuga för sol, bad och frisk luft. I'ts gonna be a GOOD day!!

Nu ska jag duscha av mig all svett och göra mig i ordning. Jag och David ska åka hem till mamma och pappa ikväll.

Ha en trevlig kväll, det ska iaf jag ha.


RSS 2.0