Lycka

Vi har fått reda på våra praktikplatser inför våren. Vi kommer ha praktik i 18 veckor.
Jag kommer vara:
- tre veckor på psykiatrin på Herrhagen
- tre veckor på Skåre vårdcentral
- sex veckor på avd 14 gynekologi på Centralsjukhuset
- sex veckor på en avdelning för stroke och neurologiska sjukdomar i Karlskoga.

Jag är grymt nöjd. Jag är jätteglad över att jag hamnade på gyn! Allt det andra spelar inte så stor roll, men på gyn ville jag verkligen hamna.

Nu ska jag snart åka på step på Friskis. Behöver paus i pluggandet, för idag går det segt!



Krångel, bullbak och tentaplugg!

Jag skrev det längsta inlägget på länge igår kväll, men tror ni inte att det börjar krångla då? Jag loggades ut, det gick inte att logga in igen och nu är inlägget borta. Great!

Nu är det tentaplugg som gäller för min del. Jag har tenta på måndag, så fram tills dess får man väl säga hej så länge till livet. Jag har fått tillbaka tentorna jag gjorde för några veckor sedan. Det gick bra den här gången också. Skönt! Jag känner mig faktiskt ganska lugn inför tentan på måndag också. Konstigt med tanke på att det inte känns som att jag kan alls mycket...

Det händer inte särskilt mycket spännande nu. Jag är i skolan, sitter hemma och pluggar, åker och tränar, pratar i telefonen med Anna, umgås med Anna och umgås med Johan. Mycket mer än så är det inte. Eller jo förresten, i lördags bakade jag, Anna och Robert bullar. Det var en historia för sig det kan jag säga. Det handlade om att klättra på rankingen i köket. Jag tror dock att bullarna blev lite misslyckade den här gången, men de ska nog gå ner ändå.

Nu ska jag äta frukost och sedan sätta mig och läsa om ortopedi, mag-tarmsjukdomar, stomivård, dränage, anestesi och operationssjukvård. Låter intressant va? I eftermiddag blir det gympa/puls på Friskis.

Ha en bra dag och se till att inte regna bort!



Bla bla bla

Nu är det återigen ett tag sedan jag uppdaterade. Helgen i Göteborg var jättebra! Jag och Matilda fick ansiktsbehandling av Lani och en från hennes klass (hur skönt som helst!!), vi var på afterwork på torsdagen, såg på Idol och tog det lugnt på fredagen och var ute krogen på lördagen. På söndagen gick tåget hem igen.

Denna vecka har bestått av plugg och träning. Nu ska jag åka och möta Anna. Vi ska bänka oss framför Mammas pojkar. Imorgon blir det antagligen afterwork!

Ha en bra kväll!








Hej så länge

Igår var vi på Lars Winnerbäcks konsert i LLA. Det var grymt bra! Nu drar jag till Göteborg!


Välkommen tillbaka livet!

Idag har jag gjort tentan, eller tentorna. Båda tentorna kändes bra, mot alla odds, så det känns jättebra! Finns det något bättre är eftermiddagen efter att man skrivit en tenta? Tror inte det. Man känner sig fri och får äntligen livet tillbaka. Ingenting kan stoppa mig. Nu kanske jag överdriver lite, men det är en skön känsla iaf.

Jag ska fira med ett station/medel pass ikväll. Styrka och kondition, det är jag extremt laddad för nu!

Ha en fortsatt bra måndag!



RSS 2.0