Jullov, på riktigt

I fredags skrev vi klart ett grupparbete som ska in efter nyår, så nu har jag jullov! Idag fick jag reda på att jag klarade tentan vi gjorde för tre veckor sedan, så nu har jag ännu mera jullov! Är nästan helt säker på att jag klarade den jag gjorde i onsdags också.

Idag har jag varit i Örebro och hälsat på farfar som inte mår så bra...Imorgon och onsdag ska jag jobba 11 timmar på Biltema. Jullov var det ja! Men det blir skööööna pengar!

Take care!

Jullov, fast inte riktigt

Idag fyller min lillebror 20 år. Grattis till honom!

Det snöar ute! Jag och min hjärna har tagit jullov!! Jag kan inte plugga. Jag svävar iväg och tänker på allting annat. Jag vill bara sitta och skvallra med folk. Jag vill planera. Ingenting går in. Tentan är på onsdag. Jag har inte pluggat alls mycket, men ändå känner jag mig lugn. Det här är inte bra. Tänk om jag inte kan någonting av relevans och kuggar på tentan? Då får jag inget jullov...

Jag är träningssugen och längtar tills klockan blir lite mer så att det bär av mot Friskis. Jag måste försöka sätta mig och vara lite mer fokuserad på pluggandet, men det verkar inte gå!

Ge mig jullov NU!


Vaccinerad

Det är redan den 11 december. Vart tar tiden vägen och vart är snön? På onsdag nästa vecka har jag tenta. Det känns väl sådär just nu. Det handlar om blodsjukdomar och endokrinologi och det är de områdena jag har svårast för. Man får väl plugga på och hoppas på det bästa, att det kommer rätt frågor.

Igår var jag och tog influensavaccinet också. Bättre sent än aldrig. Jag har haft så mycket i skolan och varit rädd att bli sjuk av vaccinet. Men jag känner inte av det ett dugg, förutom att jag är lite öm vid injektionsstället på armen. Jag tycker att alla borde vaccinera sig. Om inte för sin egen skull, så för andras (personer som är svaga) skull.

Igår jobbade jag på Biltema och ska göra det idag och imorgon också. Skönt med lite avbrott i studierna, men framför allt skönt med lite extra klirr i kassan! Ikväll är det Idol-finalen. Den ska beskådas tillsammans med Anna och Matilda.

Nu ska jag fortsätta plugga lite innan det bär av till Biltema.


7 december

Idag är det ingen vanlig dag för det är Annas födelsedag!!! Grattis på födelsedagen Nanil!








Nu ska jag återgå till mitt, dvs PLUGG PLUGG PLUGG!!


Sliten

Igår var jag, Anna, Johan och Robert på hockey. Färjestad vann över Djurgården, till min och Annas glädje och Johans besvikelse.

Det är väldigt mycket i skolan nu. I måndags hade vi tenta och den gick nog sådär. Nästa vecka har vi klinisk examination i att sätta kateter och seminarium om nutrition. Om två veckor har vi tenta igen, men efter det får vi äntligen lite jullov. Att vi har ett grupparbete att göra under lovet orkar jag inte ens tänka på! Jag känner mig sjukt sliten just nu. Jag skulle verkligen behöva sätta mig ner och plugga, men jag har bestämt mig för att ta en plugg- och träningsfri kväll och bara vara. Jag har inte haft en sådan kväll på länge, så det får bli idag. Hoppas på mer energi imorgon, då det är föreläsningar hela dagen igen.


Exakt såhär känner jag mig!


RSS 2.0