Knappt rörlig

Jag har en sjuk träningsvärk efter träningen i söndags. Det var nog bland det jobbigaste jag gjort! Sedan blev inte benen lättare att röra idag efter kiboxen igår, men det är skönt när det känns, då vet man att det ger något.

Igår innan träningen träffade jag Linnéa. Det var inte igår vi sågs, så det var trevligt. Det finns mycket att ta igen när man inte setts på ett tag.

Nu är jag ledig tills på måndag. Vad ska jag göra på dagarna tro? Börjar redan känna mig lite rastlös. Fredag, lördag och söndag ska jag iaf jobba på Biltema, gött med lite cash. Det behövs.

Sist, men absolut inte minst. Idag är det Johannas födelsedag! Hurra hurra hurra!! Detta ska firas med kafferep hemma hos henne på kvällskvisten. Det kommer bli trevligt!

Ha en bra eftermiddag och kväll!


En liten pose med födelsedagbarnet

Solig lördag

Vilket underbart väder det var igår!! Jag tog en joggingrunda på morgonen, sedan gjorde jag mig i ordning och mötte Anna i stan för en fika. Kan det bli en bättre lördag?!

Igår kväll hade jag och Anna en supermysig kväll på hennes balkong. Det blev kyckling, sallad och rosévin. Och så lite tilltugg såklart.

Nu laddas det förfullt för skivstång/kondition!

Årets första grillning

God kväll!

Igår hade vi en supermysig kväll hemma hos Elin. Jag, Elin, Lani och Anna grillade och hade det allmänt trevligt. När klockan blev midnatt tog vi en taxi till Blue moon. Där var det så folktomt det kan bli, så där blev vi inte långvariga. Jag och Lani åt lite fyllemat innan vi styrde fötterna hem mot sängarna. 

Idag har jag och Johanna varit på spinning. Att jag överlevde det är ett under. Nu har jag precis suttit och skrivit lite på hemtentan som ska in på torsdag. Det känns som att jag är ganska bra med nu iaf.

Nu ska jag äta lite, sen ska jag och Johan se Van Veteren!

Ha en bra söndag kväll!



















Helt slut!

Då var sista dagen på Vågen avslutad. Jag är helt slut. Vi har åkt tidigt på mornarna, så jag har inte sovit så mycket i veckan heller. Nu ska jag på spinning. Undrar hur det ska gå? Imorgon ska jag iaf ta mig lite sovmorgon, sen ska jag skriva på hemtentan. Usch!

"Det blir en dag på Vågen"

Dags för lite update då kanske! Påsken var finfin och fältstudierna i Arvika går jättebra. Två dagar av tre är avverkade och det är inte alls så hemskt som jag trodde. Det är faktiskt riktigt kul. Dom är roliga att ha och göra med dom gamla. Men jag är ovan och så koncentrerad på dagarna, så jag är helt slutkörd när jag kommer hem.

Igår träffade jag Matilda när jag kom hem. Vi var en sväng på Ikea och slöade sedan hemma hos mig. Det är alltid lika kul att umgås med den bruttan och det gäller att passa på när hon är hemma i Karlstad!

Ikväll ska jag träna. Det har blivit lite dåligt av den varan på sista tiden, så det är verkligen dags. Core står på schemat.

Nu ska jag ladda med en powernap!

Långfredag

Det är så skönt att det bara är fredag idag. Det känns som söndag tycker jag. Skönt att det är ledigt ända tills på tisdag också. Då bär det av till Arvika...

Den här veckan har gått jättefort. Jag har ju inte hunnit blogga någonting. Jag har varit lite i skolan, tränat och sett när Färjestad vann sm-guld. Yeey! Herregud vad nervöst det var i slutet på sista matchen! När dom vann var det en sådan lättnad så att det kom glädjetårar. Haha, snacka om inlevelse. Igår jobbade jag för första gången på hur länge som helst, så jag missade dock firandet på torget. Men det var skönt att jobba och tjäna lite cash också. 

Idag känns det som att jag har hunnit med ganska mycket. Jag har städat i mitt rum från golv till tak (det behövdes, hej då dammråttor), varit ute och sprungit och tagit en fika med Lani i stan. Alltid lika trevligt!

Ikväll blir det lugnt för min del, men imorgon blir det nog party!

Ha en bra påskhelg!



(Folk börjar nog tröttna på dom här bilderna, men det ser så tråkigt ut om det bara är text)

Söndag!

Gör en liten uppdatering såhär mitt i hockeyn. Den här dagen har gått ut på slapp i väntan på att matchen skulle börja.

Jag har haft fullt upp i helgen. I fredags var det after work på BMB med Johanna och co. Efter det mötte jag upp Anna och vi gick hem till Johans kompis och kollade på hockeyn. Det slutade ju bra för Färjestads del!

Igår var det födelsedagsfest hemma hos Lani. Jag tog det lugnt och hade det jätte trevligt. När de andra gick in på Blue moon styrde jag och Anna fötterna hem till sängarna.

Imorgon är det skola igen. Fast den här veckan ska jag bara dit måndag och onsdag, sedan blir det ett litet påsklov. Gud så skönt! Nästa vecka har vi våra tredagars fältstudier i Arvika. Usch, jag blir så nervös när jag tänker på det!

Nu ska jag placera mig i soffan igen!
Ha en bra kväll!

Andra april

Idag är det ingen vanlig dag. Det är Lanis födelsedag!!
GRATTIS LANI PÅ 22-ÅRSDAGEN!





Idag är jag ledig och jag har tänkt att ta mig ut och springa lite, men vi får se hur det går. Ikväll ska jag hem till Lani och fira henne. Det kommer bli trevligt!

Nu ska jag försöka mig på att fixa ett portfolio inför min praktik. Jag förstår inte riktigt vad det är man ska ha med, men det fixar sig nog.

Ha en bra dag i det underbara vädret!

RSS 2.0