SANN GLÄDJE

Det var kvällen igår det. Det var en ren Ämil&Cämil kväll. Helt igenom. Det var styling och drinkar hemma hos Ämil innan vi sprang en kilometer (typ :P) till taxin. Varför inte beställa den till huset liksom?! Sedan blev det Ankan och dans på hög nivå. Efter att man fått lätta på det enorma trycket som infann sig var det dans all night long. Sedan blev det korv och fotografering vid fontänen innan vår taxikompis skjutsade oss hem. :D


image110
hihihi :D


image111
Det obligatoriska poserkortet by us.


                                                


Byxorna i strumporna är väl bara fööör hett!! Nu blir det lite chill. Sedan blir det hockey. Kanske uppladdning innan också. ;P Efter hocken ska jag träffa min lilla diskkompis Matilda. :D
This is a good day!

ÅTERFÖRENINGAR

Jag har värsta bloggtorkan. Jag vet inte vad jag ska skriva om. Jag kan ju nämna att jag fick ett schema för nästa vecka idag, så nu har jag jobb en vecka till iaf. Återstår att se hur mycket det blir sen...

Jag och Ämil har bokat biljetter till hockeyn på lördag också. Första hemmamatchen för året. Färjestad-Mora. Det ska bli riktigt nice.
Sedan har jag gjort en "liten" bokning till. Jag och Anna har bokat en resa till, tror det eller ej, Indien. Skit spännande. Känns som att det kommer bli av nu också. Vi skulle ju till Gran Canaria först, men vi vill ha värme. Så därför är det Indien som är preliminärbokat. Två veckor, all inclusive. Ska tydligen vara rena paradisstränderna där också. Jag tror vi kommer gilla det A LOT!!! :D

Helgen som kommer är återföreningarnas helg.
Matilda kommer hem från Göteborg över helgen. Ska bli skitkul. En stund hoppas jag vi ska hinna ses iaf. Varje minut med henne är värdefull tycker jag. :)
Sedan kommer det overkliga ske. Min kära Linnéa som befunnit sig i staterna kommer hem på söndag. Jag får rysningar och gåshud bara av att tänka på det!


image109
Vilket mästerverk. Lite nördigt kanske. Men jag är nöjd med resultatet. Det tog lite tid att skapa detta vill jag lova!

NICE

Var bara tvungen att lägga ut den här bilden på Vanessa Hudgens. Snygg tjej or what?!


image107

JAG VET INTE

Vad blir det ikväll då? Jag har ingen aning. Jag vet inte vad jag orkar eller vad jag vill. Måste iaf tänka på att jag ska städa toaletterna på Biltema imorgon, vilket jag megahatar! Så nyktert blir det iaf.

Ska man sitta hemma och chilla och se på TV, eller följa med ut och sätta sig nånstans? Vad vet jag. Lär ju, hur som helst, visa sig om ett tag.

Nödvändigt blogginlägg det här var känner jag!

Hej märrej!


SKAPARGLÄDJE!

Nu har jag och Ämil precis varit ute och skapat lite. Tänkte visa lite här vad vi har åstadkommit. Titta på egen risk säger jag bara! :D


image96


               

               

Snacka om proffsfotografer!

Nu blir det snart sängen och imorgon jobb.

Sleep Well!

VARFÖR KAN INTE RÖTTERNA HÅLLA SIG UNDER JORDEN?

Imorse var jag ute och sprang. Och helvete, rent ut sagt, vad jobbigt det var! Märks att man är ur form. Matilda kan du fatta hur vi orkade vårruset? :P Fick typ blodsmak i munnen idag t.o.m.! Det kan tilläggas att jag snubblade på en rot och höll på och slå ihjäl mig på köpet också.
Det var t.o.m. sol imorse ju. Men det blev det ju ändringar på sedan då, tyvärr! Regn, regn, regn, that's Sweden!

Anna kom hit idag också. Det var trevligt i det otrevliga. Chock var dagens huvudord för mig! Och glädje också faktiskt (fast inte över det)! Jag är på så himla bra humör. Det var någon välkommen energi som kastade sig över mig igår. :D Hoppas det håller i sig. Men det tror jag. Det känns så. Har ju så mycket energi så jag inte vet vart jag ska göra av den.

image95
SSS, suddig, seriös och solig bild :P Haha noobvarning där!

LJUSARE TIDER

Det ser inte så nattsvart ut för mig ändå på Biltema verkar det som. Fick reda på idag att en som är sjukskriven kommer vara sjukskriven i ytterligare 3 veckor, så jag kommer få ta hennes schema den sista veckan. Alltså har jag iaf tre veckor kvar! Sedan tror dom att när hon väl börjar jobba igen kanske hon kan jobba 3-4 timmar per dag. Hon jobbar 11.5 timmar per dag annars, så då blir det en del timmar för mig där också. :)

Sedan är det bara att hoppas att dom inser att dom inte klarar sig utan mig! :D

IT'S OVER

Nej, nu får det vara slut på allt depp. Det är ju ingenting som blir direkt roligare för att man deppar. Okej, det är mycket som är skit just nu, men vafan, man får vara glad åt det man har istället!

Att jag blev uppsagd på jobbet innebär ju inte döden direkt. Jag bor ju fortfarande hemma och har ju inte massa utgifter att betala. Alltså klarar jag mig ändå. Nu är det ju bara till att söka nya jobb. Även om jag inte tror att det är helt kört på Biltema. Jag blev lovad första tjing på alla extra tider som kommer finnas. Jag har ju jobbat där i nästan ett år nu och har därmed fått erfarenheter. Dessa kommer ju hjälpa mig när jag ska söka nya jobb! I värsta fall, och då menar jag verkligen VÄRSTA fall, får jag väl börja jobba på sjukhuset igen...

Hade en mycket trevlig dag med Ämil igår. Tog oss först en tur i stan. Var tvungen att köpa nya mjukisbyxor, eftersom mina skönaste på något mystiskt sätt försvunnit...Det var riktigt trevligt. Det var första gången på länge som man skrattade mycket och från hjärtat (nu blir vi djupa här :P). 
Sedan på kvällen så kollade vi på "Se upp för dårarna" (riktigt bra film) och "Playa del sol". Det var en dag med mycket skratt. Det är sådant som får en att må bra. Och det får en att inse att man tjänar inte ett skit på att gå runt och deppa. Så nu kör vi. Let's have some fun!! :D 

Så nu har djupa Cämil varit igång här. Stackars er som orkar läsa den här bloggen. Kan ju inte vara särskilt givande. Men vafan, det bjuder jag på!!

image91
Hahah fy fan vilken vidrig bild, tagen med Ämils mobil. Men man måste få skratta ibland också!



image92
Här är Ämil i en lite annan skepnad också!



image93
Och här är en annan som gör mig glad ;D Lite stor bild, men jag vet inte hur man gör den mindre :P


image94
IDAG ÄR DET EXAKT TVÅ VECKOR KVAR TILLS HON ÅTERVÄNDER FRÅN STATERNA OCKSÅ :D



 


EN OLYCKA KOMMER SÄLLAN ENSAM

Den meningen stämmer sååå himla bra. Fick nog mitt livs största chock idag tror jag. Blev uppkallad till chefen. Åh herregud, vad nervös jag blev!! "Vad har jag gjort nu? Faan, jag skulle ha kollat den där ryggsäcken ändå, men jag orkade inte." Det var tankarna jag hade. Men om det ändå hade varit så väl. Att man bara skulle få sig en liten utskällning.

Han började prata om lite grejer som inte angick mig, tyckte jag. Men det gjorde det i allra högsta grad, visade det sig. "...och pga detta måste vi dra in på personal och tyvärr är ju du den som fick fast anställning sist. Sist in och först ut gäller. Jag skulle verkligen inte vilja göra det här. Du är alltid glad och trevlig och alla tycker om dig här. Det finns flera som, om jag fick bestämma, skulle få gå istället. Men vi måste ändå följa reglerna. Så tyvärr finns det ingen tjänst till dig här längre..." Det var de orden jag fick höra av chefen idag. Fy faan, säger jag bara.

Så nu har jag inget jobb längre. Eller jo, det har jag väl egentligen. Ska jobba på mitt schema månaden ut iaf (bara två veckor). Skrev på något papper om att jobba extra också. Men jag kommer inte orka med det där livet när man blir väckt i stort sett varje morgon och måste kasta sig till jobbet. Man kan inte planera något. Man måste alltid vara förberedd. Jag vill ha ett fast schema. Så att man vet.

Nu blir det till att söka nya jobb. Faan, det här var jag verkligen inte beredd på. Men både "stora" chefen och kassachefen sa att jag verkligen skulle använda dom som referenser. De hade inte ett dåligt ord att säga sa de. Men vad hjälper det? Känns som man är tillbaka på ruta ETT igen. Nu vill jag göra något helt annat känner jag. Åka bort någonstans. Länge!

Snacka om att allt kan vändas på en enda dag!!

SIMNING MED PÖLSA

Idag har jag och Anna varit duktiga. Började med att gå över staden, innan vi tog en promenad till Sundsta för att ta ett "dopp" i badhusets bassäng. Simmade i ca 45 min. Efteråt var kroppen som spagetti. Är helt slut fortfarande. Kommer troligen inte kunna röra mig imorgon.
Det var kändistätt på badhuset också vill jag lova. Ingen mindre än Pölsa, från Smala Sussie, och hans barn var där. Var nästan så man fick hoppa ur badet och hämta kamera! ;P

Nu ser vi på Sjukhuset. Helt sjukt egentligen att man fastnar i det. Sedan blir det Idol för hela slanten! :D

Over and out!

LARSA

Känns mycket bättre med allt idag. Det var väldigt skönt att prata med Ämil igår. Även om samtalsämnet inte var det roligaste var det iaf skönt att prata lite. :)

Imorgon är jag ledig. Då ska jag och Anna ta en tur på stan och fixa Winnerbäck biljetter. Kunde dom inte hitta något mindre ställe än Sundsta idrottshus att hålla spelningen på? Känns inte som att det kommer bli så bra stämning där, men vad vet jag...
Ransäter förra året var sååå bra!! Älska Winnerbäck en sen, solig sommarkväll i de värmländska skogarna. Det var dagen då jag, Ämil, Anna och Sofie umgicks med kåkfarare (visade det sig). Men det var inte så farligt. Dom hade bara rånat något ställe!! Shit, jag höll på att skita ner mig när dom berättade det. Stackars Anna som fick köra runt på dom också!!


image90

Detta är grabben med stort L det!  :D

STEN?

Det känns som att jag har en sten i mig. Jag fattar inte vad det är. Det är något som tynger. Något som gör att jag inte kan sova på nätterna. Men vad är det?! Det känns som att jag vill gråta hela tiden. Jag som aldrig gråter. Skulle vara så himla skönt att vara ledig ett tag. Komma bort lite. Se något annat än cykelvägen mellan huset och jobbet. Men samtidigt orkar jag inte träffa folk. Jag orkar inte vara social.

Egentligen orkar jag inte vara "djup" här, men nu var jag det ändå. Lite iaf. Iaf för att vara jag. Man vill ju inte vara den som klagar. Men ibland måste man. Det måste ut. Annars blir stenen bara ännu större...
 

ADIDAS

Jag skulle jättegärna vilja ha en svart adidas tröja med guldränder. En sådan med dragkedja. Men jag kan inte hitta den någonstans!!
Någon som vet vart den kan finnas? :)

NYKTER?

Idag fyller min käre vän Theresia 20 år! GRATTIS GRATTIS får man säga. :)

Jag har uppfyllt mina ord. Den här helgen blev den lugnaste ever. Förutom jobbet har jag inte lämnat hemmet en enda gång. Skönt! Har fått mersmak och bestämt mig för att försöka vara nykter i iaf en månad nu, tills min kära Lani kommer hem. För då blir det partaj. Men vi får se hur det går...Jag och stå emot utekvällar går ju inte riktigt ihop...

Imorgon är jag ledig och tänker fortsätta på den lugna banan. En förkylning har nämligen etsat sig fast vid mig. Den vägrar att försvinna och den vägrar att bryta ut helt...

Är grymt sugen på att åka till Göteborg och hälsa på Matilda och Erik nu. Vi får se vad framtiden har att erbjuda!

<3

Jag ville bara säga: Tack Linnéa och tack Elin. :)



image89

ÅÅÅÅH

Jag behöver ett gevär och tre skott!!!


JOBBHELG OCH CHILL!

Den här helgen ska stavas L-U-G-N för min del. Partysuget sitter så långt inne att det är obefintligt. :P Har, förutom jobbet, inte en enda smidd plan för helgen. Eller vafan, det har jag ju visst det! Månadens höjdpunkt är ju på lördag. Sverige-Danmark i em-kvalet i fotboll. Det får man ju absolut inte missa! Är man fotbollsnörd i själen så är man. Go Sweden!!


image88


Pratade precis med Linnéa på "andra sidan jordklotet"! :D Kan inte fatta att vi ses om bara tre veckor! Något positivt iaf. Är rätt fattigt på den fronten för tillfället... 

VIRUS

Damn it! Min dator är helt knäpp!! Tror den har drabbats av något virus...Great att man är sådan IT-tekniker då...NOT!!

Åt lunch på stan med Emma idag. Det var trevlig. Var ju ett tag sen sist...

Nu ska jag jobba fyra dagar i streck! Men ska nog överleva det också tror jag. Ångrar nästan att jag inte började plugga nu istället. Börjar tröttna lite nu...
Tråkiga inlägg jag skriver då! Handlar i stort sett bara om jobb, men det är bara det mitt liv går ut på just nu känns det som. :P

Well, sov gott!!


image86

:)

Idag har jag varit fri! Tjoho! Har haft jordens slappardag. Har inte ens gått utanför dörren. Anna kom hit också. Det blev film, frukt och mera slapp. :D
Kul att vi hunnit ses lite mer på sista tiden. :)

249016-84
Schletnast jag och finast Anna ;P



Matilda:
Jag ska försöka bli lite bättre på det här. Men det händer inte så mycket spännande här numera!

image85
Hon saknas i denna stan. Du får allt ta och masa dig hem snart! Annars kommer jag och våldgästar dig. ;D

RSS 2.0