Yes!

Idag kom resultatet på en av de två tentorna som gick skit och jag klarade den! Det är helt ofattbart, ibland ska man ha tur också. Nu hoppas jag bara på att jag klarade den andra också. Den har jag för mig kändes lite bättre, men den läraren är sjukt hård med rättningen, så vi får se.

Praktiken på gyn flyter på. Man kommer mer och mer in i arbetet. Imorgon gör jag sista dagen för den här veckan. Sedan blir det helg! Jag hoppas bara på att min förmodade bihålsinflammation kunde ge med sig lite.

Ingen bra start

Den här praktikperioden började inget vidare. Jag har åkt på världens dunderförkylning och har varit tvungen att vara hemma. Jag kan inte minnas när jag hade feber senast, måste vara minst 10 år sedan, så lyckas jag få det just nu.

De senaste dagarna har spenderats i sängen framför tvn. Men idag har jag och Anna, tro det eller ej, varit på hundutställning hela dagen. Mamma ställde upp med Lady och det gick riktigt bra faktiskt. Jag var beredd på det värsta, men hon skötte sig riktigt fint.

Denna lördag kommer spenderas framför tvn på tu man hand med mig själv. Roligare kan man ha...

Bilderna nedan är från förra veckan när jag och Lady var ute på en promenix.






Detta är minnen

Jag har precis suttit och gått igenom massa gamla bilder. En del mindre vackra än andra kan man helt klart säga. Jag tänkte bjuda på lite godbitar, men även lite mindre sköna varianter. Det kanske finns risk för halshuggning från en del, men det får man bjuda på. Vad gör man inte för att underhålla? Titta och njut!


















































Och nu, "trumvirvel", det värsta av dom alla:


Hahahaha!



Svacka

Ibland har man sina sämre dagar. Jag har haft ett par sådana dagar nu. Allt går emot en och allt känns skit. Fan! Tentorna idag kändes skit. Allt känns skit!

Är våren äntligen påväg måntro?

Vilket underbart väder vi har fått! Strålande sol och snön smälter SAKTA men säkert bort, utan att man ska behöva traska runt i massa slask.

Tiden går fort och jag har inte riktig tid att tänka på att blogga. Praktiken pågår hela dagarna, sedan är det seminarium på torsdag och två tentor på fredag som man måste plugga till. Grattis den som inte blir stressad och får ont i magen av allt det här! Jag trivs iaf jättebra på praktiken. Nästa vecka är sista veckan på Skåre vårdcentral och veckan efter det börjar den sex veckor långa perioden på gyn. Det ser jag verkligen fram emot! Det hela blir heller inte sämre av att jag ska ha Lanis mamma som huvudhandledare.

Det enda ovanliga som hänt på senaste tiden är att jag varit hos frisören. Jag gjorde lite mörkare slingor i mitt blonda hår och känner mig nu brun/gråhårig. Jag håller alla tummar för att det känns bättre när jag vant mig lite. Det ser trots allt mycket naturligare ut nu.

Den här helgen består mestadels av plugg. Var uppe och körde ett spinningpass imorse och har efter det suttit nergrävd i neurologi och psykofarmaka. Ikväll kommer Anna och Linda hit för lite lördagsmys. En perfekt lördagskväll om man ska orka med morgondagen. För imorgon fortsätter plugget innan jag på eftermiddagen beger mig mot Friskis för ett skivstång/konditionspass.

Ha en nice helg!!

RSS 2.0