Ordförande i klantarnas riksförbund!

Jag är så himla klantig! Jag hade lite bråttom igår när jag bokade biljetterna till Göteborg. Tänkte att det var tisdag igår och bokade biljetterna för FEL DAG! Både dit och hem. Smart Camilla! Som tur var råkade jag och Theresia diskutera vilka datum det är till helgen och jag kom på mitt misstag. I jordens panik åkte vi till tågstationen och en snäll själ som jobbade där fixade så jag bara behövde betala mellanskillnaden mellan dom nya och gamla biljetterna. Han gjorde ett undantag för mig sa han. Tur det. Hade inte vart så kul att min slarvighet gjort att jag fått betala för fyra resor istället för två.

Theresia hämtade mig idag och vi åkte ut till IKEA. Blev en snabb genomgång innan vi tog en liten runda på Bergvik också. Sedan åkte vi in till stan för fika men Ämil, Anna och Anna. Det var trevligt!

Extreme blog makeover

Nu har Anna hjälpt mig att fräscha upp min blogg! Är asnöjd! Tack, tack, tack Anna för all hjälp. Den är guld värd.

Imorgon är jag ledig. Då ska jag träffa Theresia. Var jätte längesen vi sågs, eftersom hon varit i Afrika i fem veckor. Ska bli kul att höra allt om det.

Bokade biljetter till Göteborg till helgen idag. Torsdag till söndag ska jag få umgås med goaste Matilda. :D Jag längtar! 

Stalker

Den här helgen har varit helt sjuk. Har hänt massa konstiga grejer på en gång. Allting började i fredags på jobbet när Karl-Petter från Bonde söker fru handlade av mig. Jag och Nina blev helt crazy och skrattade bort resten av dagen. 

Igår skulle vi ha lite "kassakul" på kvällen. Vi skulle spela bowling och äta efteråt. Men eftersom några blivit sjuka ställdes det in. Istället åkte jag och Elin hem till Nina för pizza och vin. Det blev hårfix, smink och pimpling (eller säger man pimpel?) av vin. Sedan bar det av till Nöjes där det som vanligt blev dans tills svetten rann. Jag och Elin tappade bort Nina ett tag, då får jag ett sms från henne: "Camilla Karl Petter!" Jag trodde hon skämtade med mig eftersom vi pratat så mycket om att det vore "coolt" att se honom på Nöjes. Men icke. Där stod han minsann och shakade i schlagerbaren! Två gånger på två dagar alltså, rätt höga odds på det! 

Var sjukt gött och vakna imorse och märka att den mördande huvudverken jag hade igår var som bortblåst. Det var faktiskt med lätta ben jag satte mig på cykeln och cyklade till jobbet imorse.

LÄGG NER IDOL!!

Jag är chockad! Hur kunde det här hända?! Hur kommer det sig att den överlägset bästa i Idol åker ut?! DANIEL skulle ju vinna Idol. Med lätthet också! Hur fan kan Andreas vara kvar, men inte DANIEL?! Det här måste vara ett skämt!

Over and out!

ÅNGEST

Jag får panik! Jag vet inte vilka bågar jag ska välja! Och jag måste bestämma mig inom 30 minuter. Jag hade bestämt mig för ett par, men nu vet jag inte längre. Nu står det mellan TRE par. Fan! Önskar verkligen att någon annan kunde välja åt mig.

Nu ska jag och NIna på hockey. :D

WELL DONE

Det gick ju galant det där! Sverige vann med 2-1 och är nu vidare till EM-slutspelet. Österrike/Schweiz here we come!


image177

FOTBOLLSKVÄLL

Var hos optikern imorse och har nu fyra olika bågar hemma. Måste bestämma mig redan imorgon vilka jag vill ha. Skitsvårt ju! Blir inte lättare av att alla tycker olika. Men det är ju trots allt jag som ska bestämma i slutändan. Egentligen vill jag inte ha några glasögon alls. Det känns så jobbigt och opraktiskt.

Hann med en fika men Nina, Linnéa och Elin idag också. Var skittrevligt att få skvallra av sig lite. Det behövs ibland. Eller rätt ofta faktiskt.

Så var det då dags för dagens höjdpunkt då. FOTBOLL. Ska snart sätta mig på cykeln och cykla hem till Linnéa och förhoppningsvis beskåda när Sverige besegrar Lettland och tar sig till EM. Fast mina känslor säger att det inte kommer gå bra. Hoppas jag känner helt fel!! Det visar sig inom kort!

Go Sweden!

TÄVLING

Har hittat en rolig tävling. Genom att länka till nedanstående blogg är man med i tävlingen. Skitkul tycker jag. Man kan vinna en goodie-bag till ett värde av ca 1500 kr.

http://olgatherussian.blogg.se/1193672753_mnadens_tvling.html

INTRESSANTA GREJER

Tänkte bara skriva någonting, så att inte förra inlägget är det första man ser när man kommer in på bloggen. Kan nog glädja Lani en del tror jag.

Idag var typ segaste dagen ever på jobbet tror jag. 11 timmar kändes som 111 timmar. Griniga kunder = en grinig Cämil. Kunder som ska berätta för en hur man ska sköta sitt jobb = en ännu grinigare Cämil. Men imorgon slipper jag alla besserwissers, för då är jag tack och lov ledig.

Hoppas ni har anteckningsblocket i högsta hugg nu, så att ni kan anteckna detta otroligt intressanta och innehållsrika inlägg!

See ya!

LAGEN OM ALLTINGS DJÄVLIGHET

Idag har verkligen ALLT, ALLT, ALLT gått emot mig på jobbet. Usch för sådana dagar! Nu ska jag laga mat också. Kan ju bara sluta på ett sätt, att det fortsätter i samma bana.

Hittade hemskaste bilden ever från i lördags. Sorry Lani, antar att du inte heller kommer gilla detta. Men är ändå lite kul att visa upp oss från vår fulaste sida. ;D HAHA!

image176

LÄNGRE HÅR OCH PARTY

Oj oj oj, nu är det dålig uppdatering här. Har haft lite fullt upp på sista tiden. På ett bra sätt! :D

I fredags efter jobbet åkte jag direkt hem till goa Karin på Sommaro för att sätta i löshår. Har gått och funderat lite fram och tillbaka på det där ett tag nu, men bestämde mig tillslut för att få tummen ur. Blev skitnöjd! Tack Karin! :) Det enda är att det var jorden plåga att sova natten efter. Shit vad ont jag hade i huvudet! Men ska man vara fin får man lida pin. Och led gjorde jag.
Efter detta bar det av hem till Lani för Idol och hårfärgning (av Lanis hår). Spenderade hela helgen hos Lani. Skitmys.


image170
Sådär långt hår har jag nu :D

Igår tog jag, Lani och hennes bror en sväng på stan. Shoppade lite smått och gott och käkade wok. Sedan åkte vi hem för powernap och festfix. Lockade håret i timmar, vilket gjorde att maten blev en mindre katastrof. Linnéas bror och kompis fick snällt gå till pizzerian efteråt för att blir mätta. Stackare! När allt var klart åkte vi till andra Linnéa på Herrhagen för förfest/fotboll (i den mån det gick att koncentrera sig). Sedan bar det självklart av till Nöjes för dans i massor. Var en riktigt lyckad kväll! :D

image171

image172

image173

image174

image175

Haha sista bilden är verkligen skithemsk. Men jag la upp den ändå. :D




HELDAGSFIKA

Idag har jag och Linnéa avverkat den längsta fikan ever tror jag. Mötte upp henne på stan och gick raka vägen till Waynes. Anna skulle varit med också, men var tvungen att jobba TYVÄRR! Lani och Therese satt redan där, så det blev ett par ord med dom. Kul att se Therese på hemmaplan också. Linnéas kompisar Sara och Sofia tittade förbi en sväng ( och lite smått panik uppstod) och Lani joinade efter att Terran åkt hem. Kändes som vi satt där en evighet innan rastlösheten kom och vi lämnade våra platser.

Glömde skriva igår att jag fått förlängt vikariat på Biltema. Kommer jobba heltid minst till 6 januari. Gött i bött! :D 

image168
 

ZLATAN OCH MARTA RULES

Sitter hemma hos Linnéa med hennes bärbara i knät (jag vill också ha). Hämtade henne efter jobbet och studsade hem hit i ärtan. Tog en liten promme runt Herrhagen förut innan vi bänkade oss framför tvn och fotbollsgalan. Go Zlatan säger jag bara. Och Marta! Men USCH vilken hemsk dräkt Ola Salo hade på sig!!

Nu sitter Linnéa och pratar med sig själv om det som händer i Prison break, men jag fattar ingenting. Har aldrig sett ett halvt avsnitt av det ens. Oj oj oj nu uppstår panik hos henne här, någon som inte skulle dö som har dött tydligen. :P

image166

image167

HARRIET POTTER

Besöket hos optikern i torsdags gick inte som jag hade hoppats. Synen var tydligen inte så bra, så nu sitter jag här i ett par runda fula glajjer och ser ut som en kvinnlig Harry Potter. Det är bara ärret i pannan som saknas. Ska ha dom här i två veckor och testa om jag kanske behöver starkare sen. Fast jag har dom bara när jag är hemma och ser på TV och så (när ingen behöver se mig). Optikern hade förståelse för att jag inte vill visa mig bland folk i dom här, med all rätt!  

Helgen har förövrigt varit mycket lugn. Har jobbat, umgåtts lite med Linnéa och lite med Anna. Ska jobba imorgon också innan jag är ledig på tisdag.
Imorgon har jag date med andra Linnéa. :D Promme eller film blir! 

 
image165

HÄRLIGA DAGAR

Efter en 12-timmars sömn var det till att hoppa i kläderna och möta Linnéa för ett stadsbesök. Vandrade av och an innan vi åt världens godaste sallad på Maché. Sedan blev det kaffe på Waynes. Elin tittade förbi en sväng också. Ses inte så ofta nu när hon valt plugget framför Biltema (bra val Elin). Efter kaffet blev det lite shopping. En lång skjorta, ett skärp och ett par knästrumpor kom med hem.

Nu tänkte vi se Beck. Imorgon ska jag till optikern på synundersökning. Hoppas jag inte har dålig syn. Fast jag måste kolla, eftersom jag har ont i huvudet så ofta nuförtiden. Idag har jag och Madde gjort en viss beställning också! :D

Now it's Becktime!

image163

image164
Jag och Lani är redo för en schleten hemmakväll!

HATE SPARRISSOPPA

Igår fick jag veckans chock nr 1 och idag fick jag veckans chock nr 2. Är inga större chocker som någon annan än jag och Linnéa skulle bry oss om, men ändå. Man blir allt förvånad ibland.

Lyckades avklara mördardagen på jobbet idag, men det var knappt. Har haft ont i magen hela dagen. Saken blev inte direkt bättre när det kom en gubbe och luktade sparrissoppa. Usch, jag hatar lukten av sparrissoppa! Självklart skulle han reklamera grejer också, så jag fick stå där i stanken i flera minuter. Åh herregud, vilka fjuttproblem hon har tänker nog många nu. Det tänker jag också när jag tänker efter. Men jag har faktiskt lite större problem också som borde lösas snarast...

Imorgon ska stadens gator avverkas med Linnéa. Men innan det ska jag njuta av en efterlängtad sovmorgon.

image161
En liten bild från vår promenad i söndags


HAHA nu kom jag på en rolig grej! När vi var ute och gick i söndags gick vi runt sandgrundsudden och såg något skit skumt. Någon hade dukat upp vid en ellåda (eller vad man nu kallar det). Helt stört. Kaffe var upphällt, men inte en människa syntes så långt ögat kunde nå. Var tvungen att ta en bild med mobilen!¨

image162 

SAMMANFATTNING AV HELGEN

Då ska jag försöka sammanfatta helgen nu då. Var alldeles för trött igår för att ens orka sitta upprätt.

I fredags mötte jag upp Matilda på Bergvik för systemet och maxi. Slog nog rekord i antal varor på systemet den dagen tror jag. När Emelie slutat på Ikea hämtade hon upp oss och vi styrde hem till Matilda. Agni joinade sen också och det blev tacos och Idol innan Matilda skjutsade hem mig till min efterlängtade säng.

image158

Klockan 07.30 på lördagen ringde väckarklockan. Upp och hoppa. Jag och Matilda skulle hjälpa till och bygga scenen till Lars Winnerbäcks konsert. Och det gjorde vi. Vi sprang fram och tillbaka som två siamesiska hantlangare och gjorde allt som vi blev tillsagda. Tungt var det. Jag har t.o.m träningsverk nu. Jag förstår att byggarbetare är muskulösa. Efter detta cyklade vi helt utslagna hem till Matílda för film/powernap. Sen var det hem till mig för lite uppfräschning. Linnéa, Emelie, Cissi, Emma och Agni anlände och festen kunde börja. Efter pizza, trängsel på badrummet och dans både högt och lågt var vi i full gång. Tittade in en minut eller två hos Daniel innan vi åkte till Nöjes. Efter en hemgång efter den andra återstod bara jag och Linnéa. Vi dansade och hade riktigt kul. Resten är redan historia...

Igår var den segaste dagen på länge. Jag och Linnéa tog en härlig promenad i stan. Sen åkte vi hem till mig, la oss i sängen och somnade pladask båda två. Åkte sen rill BK och köpte fet bakfyllemat. Mumsigt! Såg på Beck också, men jag såg max 10 minuter av filmen, eftersom mina ögon vägrade hålla sig öppna. När klockan närmade sig 20 var det godnatt för min del.


image153
Jag och Matilda dansar i soffan

image154
Cissi, Agni och Emelie

image155
Emelie, Matilda och Linnéa med allt man behöver

image156
Smile!

image157
Linnéa och Matilda

image160
Dance everybody :D


GODA TIDER I SIKTE

God kväll gott folk!

Humöret är på topp hos mig just nu. Pratade med chefen igår om Thailand, så nu är det fixat. Bara att boka nu då Ämil. :D
Matilda är hemma nu också! Det gillar vi. Blir nog myskväll med henne och Emelie imorgon, följt av utgång på lördag. Är ledig helgen. Kanske är det som drar upp mitt humör till topparnas topp. Hoppas att alla mina vänner är på samma goda humör och sugna på att följa med ut på lördag. Vi kan vara hos mig innan, bara så att ni vet. ;D

Nu sitter jag här och väntar på att den där sega Lani ska komma och underhålla mig. Eller förresten jag behöver ingen underhållning med det här humöret. Men det vore ändå kul om hon ville snabba på lite, så kan jag underhålla henne om inte annat. :D

See ya!

RSS 2.0