Ett litet livstecken

Tänkte bara meddela att jag lever. Jag kom hem från Stockholm för en stund sen. Nu ska jag börja makeovern inför kvällen bravader. Skriver mer imorgon.

Ha en bra kväll!



Prins Daniel

Äntligen!! Det var verkligen dags nu tycker jag. Kronprinsessan och Daniel har förlovat sig! Nästa sommar blir det storbröllop. Undrar om man blir bjuden? Haha!

Vi fick sluta mycket tidigare idag också. Nu ska jag snart ner till stan för en fika med Lani. Efter det ska jag och Johanna simma!

Ha en bra tisdag eftermiddag/kväll!



HAHA :D

Första dagen avklarad!

Ikväll har jag och Johanna varit på kibox. Lika kul som vanligt! Skoldagen idag var dryg, men vi fick sluta tidigare än väntat så det var skönt. Jag förstår inte riktigt varför vi ska hålla på med de här flummiga sakerna vi ska göra nu. Känns som att det finns viktigare saker för en sjuksköterska att veta...

Imorgon ska vi antagligen simma. Det gör nog gott för min träningsvärk. Kom på att jag har en sak till att se fram emot i veckan: Ljusparty hos Linnéa på onsdag. Det är så skönt att ha saker planerade på kvällarna, så man inte bara sitter hemma och hänger. Då går veckan mycket fortare!

Nu ska jag snart sova, så jag orkar upp innan tuppen imorgon.



Jag kör lite tema gammalt på bilderna som ni märker och slänger här upp en på mig och Linnéa :)

Back to reality

Den här helgen har gått lika fort som alla andra! I lördags var jag i Branäs hela dagen och åkte skidor med min kusin och hans kompisar. Han jobbar där, så det blev bra guidning i backarna. Jag var bjuden på inflyttningsfest hos Linnéa och Mats på kvällen, men det blev sent och jag var trött, så kvällen slutade istället med film och godis med Lani.

Idag har jag varit en sväng på Bergvik med Lani och hennes bror. Jag och Lani håller dock våra plånböcker stängda fram till helgen. Nu på kvällen har jag och Johanna varit på spinning. Gud så gött!

Den här veckan kommer bli en mördarvecka för mig. Jag som har varit ledig så länge kommer minst sagt komma tillbaka till verkligheten. Imorgon börjar vi en ny kurs och kommer gå heldagar i skolan hela veckan utom fredag. Hej då sovmornar! Jag har iaf något att se fram emot. På onsdag kommer Matilda hem till Karlstad, så henne har jag bokat på torsdag. På fredag åker jag och Lani till Stockholm. Då ska det shoppas och partas minsann!

Nu ska jag se på Beck tänkte jag.

Take care!



Joanna, Johanna och Jag i höstas

Torsdag

Tjoho!

Vad fort den här dagen har gått! Imorse ställde jag klockan för att skriva klart min hemtenta. Råkade slå på tvn och där var det skidskytte. Sportnörd som man är kunde jag inte slita mig från det. Sverige vann silver. Yeey! Sedan skrev jag iaf klart tentan. Jag blev ganska nöjd, även om man blir trött på det och bara vill få det klart på slutet.
När jag var klar åkte jag in till stan och mötte upp Anna för lunch och en lååång fika. Tiden gick fort och sen var det bara att åka hem och svira om till träningskläderna. Spinning blev det idag och det var så gött!

Imorgon ska jag åka och lämna in tentan (drygt att åka ända till universitetet bara för det), sedan ska jag och Johanna simma som vanligt på fredagar. Efter det ska jag träffa Linnéa på stan. Det ska bli kul för det var jätte längesen vi sågs!

På lördag ska jag till Branäs! Det ska bli skitkul!!!



Ganska gammal bild på nörden och Anna :)

Nurse

Idag har jag varit ledig, men ändå gjort min första insats som "sjuksköterska". Jag har nämligen suttit på akuten hela dagen med farmor som ramlat och slagit sig. Efter många timmars väntan kom läkaren fram till att han var tvungen att tömma hennes knä på blod. HJÄLP, tänkte jag. Min första tanke var att springa för livet för att slippa se, men sen kom jag fram till att det nog vore bra för mig att vara med och se på. Nålen är väldigt stor, så bara du inte svimmar sa han...Men det gick fint! Jag fick vara med och öppna lite förpackningar och så och han berättade om allt han gjorde och varför han gjorde så. Jag känner mig jätte stärkt nu, för jag har inte riktigt vetat hur det skulle gå för mig att se blod och sånt där (bra att plugga till sjuksköterska då va?). Nu ville jag t o m vara med och titta när han rörde runt i blodet och kollade hur det såg ut. 

Farmor är på röntgen just nu. Det kunde vara en fraktur, men förhoppningsvis var det "bara" ett ledband som gått av.

Själv ska jag snart åka och träna core!

Tisdag

Då var det tisdag igen då. Hej och hå vad veckorna rullar på...

Igår var jag ledig och ägnade inte skolan en tanke. Gött som bara den. Jag och Elle gick en promenad på dagen och pratade om allt och lite till. På kvällen var jag på kibox med Anna, Johanna och Emelie. Det var välbehövligt med lite boxning!

Idag har vi suttit i skolan och skrivit på hemtentan. Är typ klar nu och den ska vara inne på fredag, så det känns skönt. Nu ska jag slappa framför tvn, sedan kommer Lani hit och förgyller min kväll!



Vad händiga man kan vara då!

Yesterday

Jag kom ut i det fina vädret igår som jag ville. Jag, Anna och Robin åkte ut till Robins syster på Hammarö. Jag och Anna tog en promenad och sedan grillade vi korv. Så mysigt!!

På kvällen åkte jag och Lani till Elin. Efter ett tag joinade Johanna också. Vi fixade till oss, åt mat och kollade melodifestivalen. Jag blev inte särskilt imponerad av någon låt, förutom Cookies n Beans låt. Då fick jag gåshud! Vi drack lite vin mm innan vi tog en taxi till en annan förfest. Efter någon timme där körde taxin oss till Blue moon. Där inne dansades det och var skitkul! Kvällen slutade lite konstigt bara. Jobbigt att man inte kan påverka någonting själv...

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag börja ladda för kvällens spinningpass!

Ha en bra söndag!








Alla hjärtans dag

Vad underbart det är med helg och att det är superfint väder ute!

Några dagar har gått nu och jag har haft fullt upp. I torsdags var jag på spinning och bestämde mig på spinningcykeln för att jag skulle följa med Elin och co på studenttorsdag. Så när spinningen var slut vid nio var det snabbt hem och fixa till sig på nolltid. Fick sedan skjuts till Elins syster där förfesten ägde rum. Det var trevligt! Vid tolvsnåret gick vi till Arena och dansade som aldrig förr! Det är alltid lika kul att va ute och dansa med Elle!

Igår morse skulle jag och Johanna iväg och simma. Jag var lite orolig inför bussresan in till stan, men det gick fint utan några missöden. Vi simmade i knappt en timme innan vi gjorde oss i ordning och gick till stan för lunch och fika. Johanna shoppade lite också innan vi begav oss hemåt. Kvällen spenderade jag med Anna. Vi satt och slappade och tog sedan en tur och spanade in Lindas nya lägenhet.

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Jag vill ut i det fina vädret iaf! Sedan får vi se vad kvällen har att bjuda på. Jag har inte bestämt mig än för vad jag är sugen på...

Ha en underbar lördag kära läsare!



Jag och Elin i torsdags



Johanna avnjuter en jättegod smoothie

Slut som människa

Till att börja med kan jag säga att det är ett under att det här inlägget har publicerats. Det går så segt så jag blir vansinnig!

Idag har jag haft en föreläsning och fått en hemtenta. Den ska in nästa fredag, så vi har inga föreläsningar fram till dess. Gött som fan! Fast jag kommer bli rastlös som fan också.
Efter skolan somnade jag på soffan, sen åkte jag hem till Anna. Nu har vi avverkat ett core-pass och sedan cyklat ett bra tag efter det. Det känns i kroppen. Jag kommer ha ont överallt imorgon.

Imorgon ska jag och Elin till skolan och försöka skriva lite på tentan. På kvällen står det spinning på schemat!

Sleep tight!




Måndag

God kväll!

Då var veckan igång igen då. Jag har varit på en föreläsning, sovit lite och varit på kibox. Det är så kul! Ni som inte testat borde testa.

Imorgon ska jag till skolan och plugga lite. På onsdag får vi en hemtenta som ska in på fredagen nästa vecka. Hoppas den går fort att skriva så man blir lite ledig!

Imorgon ska jag träffa Lani också. Hon har varit borta en vecka, men det känns mycket längre.

Det här inlägget blir mycket intressant känner jag, men jag orkar inte sudda ut allt, så därför publicerar jag det iaf. Läs om du vill, strunta i det om du vill. Fast har du kommit hit kan du väl lika gärna läsa sista meningen också. Märks det att jag är trött?

Nu ska jag lägga mig och läsa lite!

Helgen som gått

Helgerna (och veckorna) bara springer iväg och imorgon är det redan måndag, igen...

I fredags inledde jag och Johanna helgen med den sedvanliga simturen i badhuset. Skönt, men jag har åkt på en förkylning som gör att allt blir lite jobbigare.
På kvällen var jag på after work på blue moon med några från klassen + Anna. Det var riktigt trevligt. Det hela avslutades sedan med en cider på Arena bar. Vid halv tio tog jag bussen hem. Jag var ju tvungen att ladda för lördagens utgång.

Igår kväll kom Anna hit och vi fixade och dolade med smink och hår. Sedan tog vi taxi till Sundsta där Emelie, Dea och lite Ikea-folk höll till. Det blev en mycket lyckad förfest. Alla skulle till Ankan, men jag och Anna envisades med att vi skulle till Blue moon. Sagt och gjort så vandrade (läs; halkade) vi dit. Vi dansade lite och kom fram till att vi nog gjort fel val av krog. Men men, man kan ju inte alltid göra rätt val.

Förövrigt har jag varit ganska duktig och pluggat lite i helgen också. Ska läsa lite till nu innan jag slår mig ner i soffan och kollar hockey. Ikväll är det Mia och Klara också! Det måste vara en av veckans stora höjdpunkter!

Här kommer lite bilder från igår kväll:














J***a snö!!

Är det inte lite stört? Man går in i duschen helt utan föraning av vad som väntar. Sedan går man ur duschen och tittar ut genom fönstret, så är marken täckt med snö! Skit!! Hur fort kan det gå?! Det hade inte ens börjat snöa när jag gick in i duschen ju. Ååh, jag orkar inte med mer snö nu. Jag vill ha vår! 

Idag har jag varit ledig och spenderat dagen läsandes. (Kan man skriva/säga läsandes?) Jag har lite att ta igen efter mina slappa veckor, men jag är en bra bit på väg nu måste jag säga.
Ikväll har jag, Anna och Johanna varit på Core, träning för mage och rygg. Det var lite svårt att hitta musklerna och veta hur man skulle spänna tyckte jag, men man lär sig säkert efter några gånger. Så är det ju med allt.

Imorgon är det tidig föreläsning och sedan plugg i skolan efteråt. Kanske blir det stan med Anna efter skolan. Nu ska jag läsa lite till!

Natti natti!

Måndag

Då var veckans första dag och veckans första träningspass avverkat. Jag har precis kommit hem från ett kibox-pass på FoS. Det är verkligen skitkul, speciellt nu när man börjar lära sig teknikerna lite bättre.
Imorgon kväll är det spinning som gäller!

Morgondagens planer är annars att jag och Elin ska sitta i skolan och plugga lite. Man får mer gjort då, om man åker dit för att plugga, än om man stannar hemma.

Nu ska jag ringa till damen på kortet där nere, sedan läsa lite hälsopsykologi. Efter det är det dags för mig att inta kudden!

Sleep tight!


Första februari

Det är redan februari. Herregud vad tiden går fort!
Jag har precis kommit hem från en trevlig stund med Matilda i stan. Vi ses så sällan eftersom hon bor i Göteborg, så det är alltid lika kul att ses!

Kvällen igår blev mycket lyckad. Jag följde med Nina hem till Jenny på förfest. När tiden var inne begav vi (jag och Nina) oss till Blue moon, där Anna väntade. Vi dansade och hade skitkul natten lång!! När taxin släppte av mig här hemma stupade jag in och somnade som en stock.

Imorgon är det måndag och ny vecka. Jag har bara föreläsningar två dagar den här veckan, så det är ganska härligt. Nu väntar jag på att Anna ska höra av sig så att vi kan hitta på något!

Ha en trevlig kväll!!


RSS 2.0