Blondin vs Brunett

Jag är så himla trött på mitt hår, men till veckan ska jag äntligen till frisören. Nu har jag ett problem. Jag vill göra en förändring, men vet inte hur. Antingen ska jag göra det lite ljusare, så att det får ett blondare intryck, eller så ska jag färga tillbaka till brunt. Jag trivs bättre i blont, men tycker att jag kanske passar bättre i brunt hår. Om det är någon som har någon åsikt så är den hjärtligt välkommen.







Måndag

Nu blir ni förvånade att jag skriver va? Fast det inte är söndag.

Då var den första dagen i skolan efter praktiken avklarad då. Som vanligt när man börjar en ny kurs (två kurser är det nu till och med) blir man stressad och fattar inte hur man ska hinna med allt och klara allt. Fast jag tänker att om andra har klarat det så borde jag också göra det.

Ikväll blir det Idol med mera hemma hos Anna. Jag ska bara vänta på att min magsmärtor jag har just nu ska släppa.
Imorgon är det verkligen dags att ta tag i träningen igen efter en veckas förkylningsuppehåll!

Ha en bra måndagskväll!



Ser vi inte väldigt små och töntiga ut på den här bilden? Jag var tvungen att lägga upp den, även om jag riskerar att bli halshuggen av Anna


:)

Som svar på förra inlägget kan jag säga att det slutade lyckligt, mot alla odds. Jag och Anna satt hemma hos mig och drack vin och hade det trevlig. Någon gång strax efter midnatt var Daniel snäll och skjutsade oss till stan. Vi hamnade på Ankan och hade jättekul! Efter krogen blev det fyllekäk och sedan Haga. När man trodde att man skulle få sova kom det en storm bestående av Anna och Robert och drog förbi! Haha!

Igår var det riktigt segt i skallen! Jag tog en mycket trevlig fika på stan med Lani som är hemma i Karlstad över helgen. Kvällen spenderade jag och Anna sovandes hemma hos mig. När Anna åkte hem vid tio somnade jag och vaknade 13 timmar senare. Nu är jag iaf utvilad!

Vad den här sköna söndagen har att erbjuda återstår att se! Imorgon är det universitetet som gäller igen. Jag har faktiskt saknat det lite.





Utgång

Hur ska detta sluta?!



Söndagsblogg

Jag bloggar nästan bara på söndagarna nuförtiden. Det är bara då jag har tid och ork.

Veckan på praktiken i Arvika har gått fint och imorgon går jag in på den sista veckan. Jag längtar faktiskt lite tillbaka till skolan.

Den här helgen har varit lugn och vit. I fredags kväll blev det godis och film med Anna, Johan och Robert. Filmen vi såg hette Frozen river. Rätt bra film faktiskt.

Lördagen spenderade jag och Anna på stan. På kvällen kollade vi på tv och nördade oss framför datorn. Lite senare åkte Anna hem till sig och jag åkte till Johan och såg Into the wild. Väldigt bra film!

Idag blir det en lugn slappsöndag för min del. Vi hade egentligen tänkt träna, men min och Annas hals vill inte riktigt samarbeta med oss.



Arvika tur och retur

Det är väldigt dåligt med uppdatering här, men jag har haft fullt upp med att sitta på tåget mellan Karlstad och Arvika. Väldigt rolig sysselsättning måste jag säga. Not! Men det är iaf bra när jag väl är där.

Det händer inte så mycket. Jag är på praktiken, umgås med Anna, tränar, äter och sover. I fredags hade jag en klinisk examination i skolan som gick fint. På kvällen blev det afterwork på bmb och lite "tentafest" i Haga efter det. Sedan jobbade jag några timmar igår. På kvällen pimplade jag och Anna vin och styrde sedan fötterna mot bmb. Det var riktigt kul! Kvällen avslutades framför youtube i en svinkall lägenhet i Haga!

Nu ska jag snart åka till jobbet. Imorgon ska jag upp långt innan tuppen och åka till Arvika igen.



Vit helg

Jag har tagit en lugn, vit helg. I fredags kollade jag på damernas kvartsfinal i fotbolls-em. Att jag var lugn då är kanske en överdrift. Usch, vad dåligt dom spelade!

Igår tog jag och Anna en tur på stan. Sedan åkte jag till mina kusiner och kollade på hundvalparna. Hjälp, vad fort dom växer. På kvällen blev det återigen fotboll. Mycket roligare den här gången. Zlatan är kung!

Nu ska jag försöka plugga lite. På tisdag börjar praktiken i Arvika. Tre veckors pendlande dit är inte vad jag ser fram emot just nu...












RSS 2.0