Vilken härlig dag!

Gårdagen var helt underbar. Vi låg och stekte i solen vid Emelies pool hela dagen. Vi badade t.o.m., fast vattnet var svinkallt! När vi hade fått nog av solen var det dags att fixa till oss inför kvällen. När det var gjort grillade vi. Sedan kom mamma och pappa och hämtade oss och skjutsade oss till Blue moon. Där det blev en riktig höjdarkväll!!

Idag har jag jobbat och varit och "firat" mors dag med mormor och co. Den bristande sömnen börjar ta ut sin rätt, så jag kommer nog inte bli långvarig uppe.












SOMMAR!!

Snart kommer Emelie och hämtar upp mig, Lani och Dea (och kanske Agni). Vi ska åka hem till henne för en heldag. Först blir det solning, sedan ikväll blir det grillning och party! Vilken underbar dag. Tack vädergudarna för att ni är på vår sida idag!


Klantigt!

Jag är en klant!! Jag kollade mina korttransaktioner och såg att Taxi Stockholm dragit pengar 09-05-27. Det var ju igår. Jag åkte inte taxi igår och absolut inte i Stockholm. Jag ringer och spärrar mitt kort. Sedan kollar jag igen, lite mer noggrant. Pengarna drogs igår, men transaktionsdatumet var 09-02-27. Det var när jag och Lani var i Stockholm. Men hur kommer det sig att dom drar pengarna tre månader efter att man dragit kortet? Nu har jag iaf ett spärrat kort och får snällt vänta på ett nytt. Great!

Hela min kropp har träningsvärk efter gårdagens hårdkörning. Snart ska jag och Johanna på spinning. Det är skönt att mjuka upp musklerna lite.

Alla dessa moln

Vad trött jag är på dessa moln som hela tiden täcker himlen!

Igår kväll hade jag och Lani myskväll med film, chips och dip. Vi såg en film som hette Changeling (tror jag det stavas). Väldigt bra film faktiskt.

Snart ska jag in till stan och möta upp Anna. Det blir en dag på stan innan vi beger oss till Friskis. Där blir det dubbelpass, först skivstång i en timme och sedan step up i en timme. Jag vet två som kommer somna gott ikväll!

Ha en bra dag!



En vecka kvar till juni!

Det har redan gått en vecka sedan jag skrev sist. Tiden går fort och jag har inte så mycket att komma med. Jag pluggar (lite), tränar, äter och sover i stort sett. Det är kanske inte så roligt att höra om det varje dag.

Helgen var lugn för min del. I fredags kväll kollade jag på tv med Anna och i lördags kväll satt jag på en uteservering med Anna och två arbetskompisar till henne. NU är det verkligen sommar när man kan börja sitta på uteserveringarna.

Jag hoppas på fint väder imorgon så jag kan plugga i solen!

Nu ska jag fortsätta se på Boston Tea Party!



Dance everybody!

Vilken slappsöndag! Jag sitter och kollar på reprisen av eurovision eftersom att vi missade röstningen igår (krogen kallade).

Kvällen igår var den roligaste på länge! Jag och Lani fixade oss hemma hos henne innan Ida anslöt och vi åkte vidare till Johanna. Där blev det roligaste förfesten med goaste tjejerna! Vi såg eurovision varvat med att vi dansade så klackarna slog i taket. Sedan bar det av mot Blue moon där dansen fortsatte!



Uppladdning inför Sveriges bidrag









Veterinären, sjuksköterskan och läkaren












Saturday

Igår hade jag tenta i läkemedelsräkning. Man måste ha alla rätt och förra gången hade jag ett slarvfel. Hoppas på andra gången gillt nu, för det kändes som att det gick bra (det gjorde det iofs förra gången också...). Gårdagskvällen spenderade jag hos Linnéa. Vi bakade kakor och jag fixade hennes naglar. Nice blev det!!



Nu känner jag mig så duktig. Jag har varit uppe en timme och pluggat och fått jättemycket gjort. Ska skriva en liten sak till bara, sedan kan jag slappna av och ta helgen. Jag ska inleda min helg med en joggingrunda i det fina vädret tänkte jag.

Ikväll blir det party!!

Ha en bra lördag!



Vart ska man börja?

Helt plötsligt känns det som att vi har fått jätte mycket att göra i skolan! Jag vet inte i vilken ände jag ska börja, så det slutar med att jag inte gör någonting alls...

Nu är det iaf snart helg. Det ser jag fram emot. Då blir det på med partyoutfiten!!

Ha en bra kväll!

Ro utan åror

Idag fyller min barndomsvän Therese 22 år. GRATTIS på födelsedagen Tärs!

Igår testade jag och Johanna spin/puls. Det var riktigt kul. Man har en pulsklocka och ser sin puls hela tiden, sedan ska man komma upp i olika fält. Jag hade dock ställt in min maxpuls alldeles för lågt, så så värst jobbigt blev det inte.

Idag är jag ledig och har iaf gjort lite nytta. Jag har läst och granskat en artikel som vi ska gå igenom imorgon och läst ut en skönlitterär bok. Jag läste "Ro utan åror" som är skriven av Ulla-Carin Lindquist, nyhetsuppläsaren som fick ALS och dog för några år sedan. Jätte intressant och lättläst bok som jag starkt rekommenderar er att läsa.

Ikväll blir det step up på Friskis. Jag hade aldrig trott att det skulle vara något för mig, men det är så himla kul!



Lani flyttar in

Den här helgen har Lani bott hos mig och vi har haft det så trevligt. I fredags såg vi hockeyn först och somnade sedan framför en film. I lördags hände det inte mycket innan vi på eftermiddagen började göra oss iordning inför kvällens äventyr.

Vi startade upp kvällen med förfest hos Linnéa och Mats. Det var mycket trevligt. Vid tolvsnåret tog taxin oss in till stan. Jag och Lani hade en varsin cider i handen och en polis bad oss slänga dom. Dum som jag var tänkte jag inte utan tog  en klunk på väg till papperskorgen innan jag slängde burken. Den klunken blev den dyraste klunken jag någonsin druckit. 500 spänn i böter kostade den mig!! Efter detta gick vi in på Ankan och dansade så att tiden flög iväg.

Jag har haft bättre dagar än idag kan jag lova. Jag lyckades ändå ta mig iväg på skivstång/kondition på friskis med Anna och Johanna. Det var knappt, men jag överlevde. Nu ska jag förbereda mig lite inför ett seminarium imorgon och kanske titta lite på VM-finalen!

Take care!



Intresseklubben antecknar

Jag är ledig tills på måndag och jag är redan uttråkad. Hur ska detta gå? Idag har jag inte gjort mycket alls. Jag har sytt om lite kläder och skurat lite, men det är väl allt. Min rygg strejkar, så det är ganska skönt att ta det lite lugnt också.

Ikväll ska jag och Johanna på spinning för andra kvällen i rad. Det är så kul och gött att spinna! Efter spinningen blir det hem och bänka sig framför kvartsfinalen i hockey VM. 

Vilket givande inlägg! Men eftersom jag "anträngt" mig och skrivit det kan jag lika gärna publicera det också!

Hejsvejs! 


Första gången

Seminariet igår gick hur bra som helst! Efter en och annan panikkänsla innan fick vi jättebra beröm av läraren efteråt. Det kändes gôr skönt! På kvällen igår körde jag och Johanna järnet på kiboxen.

Idag har jag haft föreläsning på förmiddagen. Eftermiddagen spenderades över en fika med Lani. Hon lyckades övertala mig att följa med till KMTI och gymma (för första gången i mitt liv) nu på kvällen. Linnea joinade också. Det var mycket roligare än vad jag hade trott, så detta ska det bli mer av.

Nu ska jag kolla på veckans avsnitt av The Hills, sedan blir det Lost!

Sov gott!



Roligare kan man ha

Då var den långhelgen till ända då. Imorgon är det på't igen och seminarium som gäller.

Jag har haft bättre helger i mina dagar kan man väl säga. Det har iaf varit skönt att jobba hela helgen och kunnat tänka på annat, och framförallt tjänat lite pengar. 

Valborg "firades" först med grillning hemma hos Lani, sedan vidare till Johan och co. Igår kväll var det också grillfest hos Lani. Efteråt bar det av mot Ankan, men där blev jag allt annat än långvarig. Tidig hemgång kan man sammanfatta min helg med.

Nu ska jag plugga lite inför seminariet. Sedan blir det en tidig sänggång. Jag är helt slut i huvudet!!

RSS 2.0