Tandläkaren

Nu är jag precis hemkommen från tandläkaren. Man är alltid lika nervös att tänderna ska vara fulla av hål när man åker dit och alltid lika lättad när man åker därifrån och inte haft ett enda hål.

Nu ska jag parkera mig i soffan ett tag framför ett gäng amerikanska såpor. Sedan när Lani jobbat klart blir det en tur på stan. Efter det blir det bio. "P.s. I love you" ska vi se och efter vad jag har hört blir det nog till att spara på mascaran.
 
image227


Saturday night

Nu var det lördag igen då. Veckorna springer iväg så fort så man knappt hinner reagera. Även om jag jobbar den här helgen är det skönt med helg. På något konstigt sätt känns det inte lika jobbigt att jobba på helgen. Kanske är det för att man vet att man tjänar det dubbla.

Ikväll blir det chill här hemma med Lani och David. Jag och Lani har bunkrat upp med cheez ringz (konstig stavning, men det stavas så) och godis. David kommer snart och då blir det en tur till Max. Sedan kommer melodifestivalen rulla på tvn framför våra trötta ögon.

Hoppas alla får en bra lördagskväll!

Take care!

Umbrella

I förrgår bokade jag och Lani biljetter till Rihannas konsert på Hovet den 12 mars. Känns som att den konserten kommer bli asbra, så det ska bli skitkul. Även om vi måste krångla som bara den för att komma hem. Vi måste bland annat spendera ett par timmar på Arlanda i väntan på tåget. Men det är det helt klart värt.

Igår lunchade jag på stan med Theresia som var hemma på snabbvisit från Branäs. Mycket trevligt att träffa henne. Jag måste försöka ta mig upp till Branäs och hälsa på snart också.

Idag är jag ledig och jag och Lani har redan hunnit med massor. Har cyklat till stan och fixat lite och cyklat till Hagahallen, samtidigt som vi springer upp och ner till tvättstugan och slänger i och ur kläder ur tvättmaskinen. Den stora frågan är, ska vi lyckas få kläderna torra den här gången? Har ju aldrig lyckats med den bedriften förut, men någon gång måste ju vara den första.
Nu åkte Lani precis till jobbet och jag ska slå mig ner i soffan framför "Våra bästa år" (nördigt jag vet).

Ikväll blir det spinning med Johanna. Var en vecka sedan nu, men jag och Lani var iaf ute och sprang i måndags.


image226

Girls night out

Nu har några dagar gått och jag har inte haft tid att slå ner arslet framför datorn. I torsdags var det alla hjärtans dag (om någon mot all förmodan missat det) och jag och David åt pizza och kollade på film. Jättemysigt verkligen!

image221
Du är bäst



Igår var jag i Örebro med mor och far och hälsade på farfar. Det var jättelängesen jag var där, så det var kul. Jag och Anna hade bestämt att vi skulle sitta hemma och se på melodifestivalen och OC på kvällen. Men när Nina ringer och är partysugen börjar även mina partynerver att darra, så vi bestämmer att det blir förfest hemma hos oss. Lani, som egentligen skulle vara fast i Sunne, joinar också. Det blir vin, Likör 43 och lite för mycket Minttu innan klackarna styrs mot Nöjes. Kvällen blev riktigt lyckad måste jag säga!

image222

image223

image224


Idag har jag och Lani varit jätteduktiga och dammsugit, dammat och skurat lägenheten. Det behövdes vill jag lova, eftersom vi i stort sett levde i en sandlåda!
Nu ska vi ta en promme och handla lite, sen kommer Anna hit och OC blir.

Rullatorer och Gynning

Idag såg jag något riktigt gulligt! När David skulle skjutsa mig till jobbet åkte vi förbi fyra tanter som var ute och gick med sina rullatorer. Kan det bli gulligare? Så himla söta var dom när dom gick där i slow motion. Jag ville till och med stanna och ta kort på dom, men det kanske hade varit att ta i...

Nu har jag precis kollat på "I huvudet på Gynning". Verkligen ett skitbra program det. Jag gillar verkligen den tjejens spontana upptåg. Hon säger vad hon vill, när hon vill. Och visst var den vita klänningen hon hade på sig supersnygg?! Speciellt med de svarta stövlarna och de svarta handskarna till.

Nu ska jag göra matlåda. På grund av min dåliga fantasi och min bristande kunskap på matlagning får det nog bli pyttipanna eller något. Riktig gourmetmat, or not! 

image220

Påfyllning i garderoben!

Äntligen har mina och Lanis efterlängtade H&M kläder kommit. Hämtade dom idag och har redan fastnat i träningskläderna jag beställde. Jag vägrar helt enkelt ta av mig dom. Nu ska det bli roligare att träna också, när man har något fint att träna i. Det är bara ett par skor som fattas, men dom har jag redan tittat ut.

Snart kommer Anna hit för att bränna av ett och annat OC-avsnitt. Ikväll bär det av till mor och far för mat och antagligen Let's dance. Jobb blir i helgen också, men det behövs. Känns som jag är ledig hela tiden nu, men jag behöver jobba och få in pengar.

På söndag kommer min kära sambo Lani hem från Idre också. ÄNTLIGEN. Det har varit sååå tomt här i lägenheten!

OC och American gangster

Nu har jag hamnat hemma hos Moder jord och Daddy cool. Jag och mamma har precis varit och handlat. Sitter bredvid min bror i hans rum och lyssnar på när han åmar sig och berättar hur sjuk han är. Det är inte lätt när det är svårt.

Igår hade jag och Anna OC-maraton hela dagen. Sjukt bra är den serien. Synd bara att det är fjärde och sista säsongen vi är inne på. Man vill bara ha mer och mer av OC!!
På kvällen hämtade David upp mig och vi åkte hem till Muhammed och Camilla för filmkväll. Kollade American gangster. Rätt bra film faktiskt. Blev kvar ett bra tag, eftersom vi kom in på samtalsämnet tv-avgift. Det är ju helt sjukt hur den kan vara så dyr, även fast man måste ha en box för att kunna se på tv.

image219


image218



Lysvik och Nöjes

Tänkte att jag skulle försöka sammanfatta lite vad jag haft för mig dom senaste dagarna.
I onsdags var ju jag och Lani på Mongolian steakhouse. Åt alldeles för mycket mat att folk tittade och skrattade oss hysteriskt igenom middagen. Tvättade ju också och tvätten var som vanligt sjöblöt när vi skulle ta upp den. Fan, vad gör vi för fel?! Det står att fläkten i torkrummet ska stänga av sig när kläderna är torra, men det stänger ju av sig fast dom är blöta. Det är ju inte så kul att hänga kläder över varenda stol, dörr och garderob i lägenheten!

I torsdags hämtade David mig efter jobbet för en tur till Lysvik där hans föräldrar bor. Åkte i den värsta snöstormen och trots en incident kom vi fram tillslut.
I fredags tog vi en promenad i slasket och sedan bara tog vi det lungt med godis och semlor. Käkade tacos med mor, far och bror på kvällen. Mycket trevligt. :)
Igår var det återigen dags att ge sig ut på de snöiga vägarna för återresa till Karlstad.

När vi kom hem var det bara att byta om och fixa till sig lite och sedan iväg igen. Hem till Jenny innan jag och Nina satte oss i taxin till Nöjes. Där väntade resten av kassapersonalen på Biltema. Det blev bowling och buffé. Mycket kul och mycket gott. Jag och Nina stannade kvar på Nöjes. Korten drogs flitigt och tillslut hade vi tagit jordens omväg in till stan för fyllemat!!

Nu väntar jag på att Anna ska komma hit. Mamma och pappa kommer och hämtar oss för att fixa lite grejer.

Lägger in två bilder från i onsdags.

image217


image216

RSS 2.0