Yes!

Hallå där!

Nu har jag haft en lite bloggsvacka igen, men nu kör vi.
Helgen i Stockholm var jättebra. Häktisk men bra. Dagen på lördagen spenderades i stan. Med presentfix, mat och fika. Jag köpte en foundation från Make up store, hoppas den är lika bra som den från MAC. Tiden gick fort, så efter stan var det bara hem och direkt in i duschen. Fixade håret och sminkade mig och var precis klar när taxin kom och hämtade oss och körde oss till 50-års festen. Festen var jätte trevlig (förutom att jag hade ont i visdomständerna :P) och David var jätte duktig när han spelade upp sin låt som han gjort till födelsedagsbarnet. Framåt småtimmarna bar det av hemåt, för att sedan somna som en stock direkt.
Upp ganska tidigt på söndag för att åka iväg. Det blev dock lite cirkus när bilen inte startade, med bilar som backade in i varandra med mera, men det går vi inte in djupare på nu. Tillslut kom vi iaf iväg och hjälpte till att städa där festen hade varit. När det var klart åkte vi hem till ytterligare en släkting som fyllde 50. Där blev det mat och tårta. Sedan packade vi in oss i bilen och åkte mot Karlstad. Stupade i säng när jag kom hem efter en mycket fartfylld helg!

Veckan i övrigt har bestått av skola och plugg. Igår fyllde mamma år, så då blev det tårta igen. Börjar bli sjuk också och stod i valet och kvalet om jag skulle skippa skolan idag eller inte. Men jag åkte dit och det gick fint. Nu ska jag ta en powernap och sedan plugga lite. Skräll!

Just det, fick resultatet på den första tentan idag också. Jag fick VG (vilket var max), så jag är supernöjd!! 



One day off!

Idag har jag varit ledig. Eller ledig och ledig, vi har inte haft någon föreläsning. Men bara för det betyder det ju inte att man kan ligga på latsidan. Har fått ganska mycket gjort idag faktiskt, fast jag borde ha gjort mer...

Imorgon har jag en föreläsning på förmiddagen. Sedan på eftermiddagen bär det av till Stockholm. Davids morbror fyller 50, så på lördag ska det firas. Hoppas bara att min lilla sjukling hinner bli frisk innan dess!!

Nu ska jag fixa naglarna (dom ser förjävliga ut!), sedan ska jag ner till stan och möta Anna.

Ha en trevlig eftermiddag/kväll!!



Vilse med bussen

Hello!
Hoppas allt är bra. Med mig är det jättebra faktiskt. För första gången på ett tag känner jag mig lugn inför skolan. Ska bara förbereda mig lite för seminariet imorn, men sedan har jag kvällen fri.

Kom att tänka på en ganska kul grej nu. Förut när jag åkte bussen hem så körde den fel. En annan på bussen gick fram och sa till chauffören och han fattade ingenting. Vad då, ska jag vara på andra sidan älven? Han vände iaf tillslut. Sedan när vi hamnade på rätt väg var han tvungen att fråga vart han skulle svänga. Det kallar jag erfaren busschaffis!

Måste bara säga att jag tycker att det är skitkul att det är så många som gillar bilderna. Därför kommer här en till.



Blogginspiration

Helt plötsligt blir jag en mer aktiv bloggare, kanske kan det bero på att jag har lite roliga bilder att lägga upp...

Har precis kommit hem från skolan nu. Ska plugga lite till ett seminarium, sen bär det av till David. Ni ser ju hur blogginspirationen flödar i detta inlägg!

Ha en bra kväll!



Pluggpaus

Dagarna två (eller egentligen bara en) i Lysvik var som vanligt lugna och sköna. Det gillar vi. Det blev desto jobbigare nu när jag kom hem och insåg hur mycket det är att göra i skolan. Blir för mig att sitta uppe några timmar till nu, och sen sitta hela kvällen imorn antagligen. Mycket intressant fakta där. Men det är en sådan omställning när man är van att vara ledig när man slutat jobba. Nu är man istället aldrig ledig. Det finns alltid något att ta tag i. USCH!

Nu ska jag fortsätta med mitt!


Lite omväxling

Nu är det time för some update igen känner jag. Det är mycket att göra i skolan, så dagarna bara springer iväg. Har inte gjort så mycket i veckan, förutom varit i skolan eller suttit hemma och pluggat. Det känns väldigt jobbigt just nu, för det känns som att tre år är så himla lång tid. Men de tre åren går fort säger dom som vet. Vi får väl se...

Idag har jag iaf gjort något som inte hör till vardagen. Jag och två från min klass har varit och blivit sminkade och fotade. Det var verkligen superkul! Jag var jätte nervös imorse och tänkte att jag inte skulle veta hur man ska bete sig framför kameran och så. Men det gick jättebra. Kanske kan bero på att dom sa varenda rörelse man skulle göra, men ändå. Jag rekomenderar verkligen att man gör det om man får chansen. Man blir sminkad och fotad, det kostar ingenting. Sedan får man välja om man vill köpa korten eller inte, och det kostade vill jag lova! Men jag köpte iaf några kort. Tänkte att jag kan visa några här i bloggen lite då och då, för dom som vill se. Annars är det bara att blunda. :)

Nu ska jag snart åka bort till David. Och ikväll bär det av till hans föräldrar.



Första tentan avklarad!

Yes, då var första tentan avklarad. Efter en natt utan sömn och en nervös morgon känns det som att jag klarade den galant. Men man vet ju aldrig. Det är väl bäst att inte var för säker kanske...

Nu är det helg. Redan, shit vad fort den här veckan gick. Ikväll blir det mys med David. Imorgon blir det nog Filipstad med mamma och Anna och lite party på kvällen med Johanna och co. Det ser jag fram emot. Jag har inte varit ute alls mycket under sommaren, så det känns som det är dags nu.

Vi ses i vimlet!

Ciao!

Jag och Anna



Hittade detta kort från i somras. Vi måste parta snart babe!

Födelsedagsbarn och skor

Hello!
Nu har jag äntligen fått lite tid över. Har bara varit i skolan ett par timmar idag. Borde egentligen plugga lite nu, men det känns som jag hinner ändå.

Helgen som var spenderade jag och David i Lysvik. Min lilla älskling fyllde år i fredags, så det blev god mat och tårta. Och framförallt så blev det vila! Kan inte minnas när jag sov så mycket under en helg senast. Men gött var det.




Jag tog mig en liten tur på stan förut och hittade dom här skorna. Jag tycker dom är skitsnygga, samtidigt som det svider lite i kassan. Man är ju fattig student numera. Jag får se om jag behåller dom, men det lutar starkt ditåt.
 
Ikväll är det nollning med flottbygge och grillning på schemat. Jag tror jag ska haka, fast det känns lite jobbigt just nu. Vi får se. Ni kan ju iaf anteckna detta sålänge. :P hehe


RSS 2.0