SOME SHOPPING

Sov 13 timmar i natt. Härligt som bara den att sova ut. Upp och hoppa kl 12, käka frulle och göra sig ordning lite, för att sen åka in till stan och möta Lani. Fika/lunch blev. Köpte ett par jättefina skor också. Bra att ha om man inte orkar trycka ner fötterna i stövlar hela tiden.
Sedan tog jag bussen till Bergvik och mötte Ämil för ett besök på IKEA. Slog nog hastighetsrekord i att gå igenom IKEA tror jag. Fort gick det. Men hann få med mig ett påslakanset ut iaf. Betalade hos Emelie också. :) Blev en liten tur i de övriga affärerna på Bergvik också innan Moder jord kom och hämtade mig.

Nu är jag rastlös. Orkar inte sitta här och glo! Är fett sugen på en promme. Det svåra verkar bara vara att få med sig någon. Är sugen på en film också. Det får väl bli. Är iaf roligare att göra det själv än att ta en promme själv.

FIVE WONDERFUL WEEKS

Planeringen gick bra för mig och Ämil igår. Jag vet inte om vi kom fram till så mycket egentligen. Men vi lyckades iaf dra ner på de beräknade kostnaderna REJÄLT.
Som det ser ut nu kommer vi vara i Thailand i 5 veckor och bo på två olika ställen. Alla ger oss rådet att inte boka hotell innan för att spara mycket pengar, så vi får väl göra det då. Även om jag och Ämil är planerarna nr 1 och 2 som vill ha allt klart för oss in i minsta detalj. Så det kommer vara med hjärtat i halsgropen jag sätter mig på flyget till Bangkok den 11 februari!

Började jobba klockan 15 idag. Var skitgött. Då hann jag damma på mitt rum innan. Det märktes att jag inte hunnit det på ett tag. Tur att jag inte haft någon allergiker på besök.
Efter jobbet hade vi möte om ett nytt schema. Vi ska tydligen börja rotera lite nu, så att vi i kassan också får vara på golvet och plocka varor. Låter väldigt bra tycker jag. Fast jag kommer nog vilja gömma mig när jag plockar på bilavdelningen. Jag kan ju inte ett skit om dom grejerna. "Vänta, jag ska gå och fråga" kommer vara de orden jag ständigt kommer använda.

Imorgon är jag ledig. Men jag ska gå och lägga mig nu ändå tänkte jag. Jag har blivit så duktig på att gå och lägga mig i tid på sista tiden. Kan ju bero på att det inte finns något som är bättre än att ligga under täcket när det är mörkt och kallt ute!

image152
Sådär glada kommer vi vara i Thailand :D

MUMS

Precis som jag befarade var det sjukt mycket folk som handlade på Biltema den här helgen. Helt sjukt mycket faktiskt. Och alla är helt galna. Hate it!

Hade en slapparkväll med Anna igår. Vi gjorde världens goaste fruktsallad. Vi rev vit choklad över den skurna frukten och hade det i ugnen ett tag. Sen åt vi glass till. Mumma!
Såg lite halvt på "En prinsessas dagbok 2", som gick på TV. Sen skulle vi se "Se upp för dårarna", men då kom tröttheten som ett brev på posten. Tyvärr, men det gick inte att hålla ögonen öppna. Så vi slocknade. Vilket i och för sig var ganska bra eftersom båda skulle jobba idag också.

Nu ska jag snart hem till Ämil och planera lite Thailand. :D Men första ska jag slänga i mig lite mat.

Hej pårä!

PICS FRÅN TORSDAG

image128

           

        

           

        

     

STUDENTTORSDAG

Efter en heldag på stan igår åkte jag hem för att fräscha upp mig lite inför kvällen. Lani joinade. Och det blev hårplattning, hårlockning och make up. Sedan packade vi våra vinflaskor, satte på oss våra alldeles för obekväma skor och åkte till Linnéa på Herrhagen, dit Anna också kom. Så gott som på en gång drog vi igång med ölspelet och vinet sjönk fort i glasen. Kanske lite för fort, så vi insåg att vi nog fick ta en liten paus i spelandet, om vi ens skulle ta oss till krogen. Efter en paus och ytterligare en omgång ölspel satte vi på oss de obekväma skorna och vandrade (läs vinglade) till Arena. Där blev det dans i massor, oenigheter om det bästa dansgolvet och onda fötter!
När klockan slog stängning blev det kebab och sen taxi hem. Roligaste taxiresan på länge var det, vill jag lova! Kanske kommer chauffören lägga till oss till de andra historierna om konstiga människor han har skjutsat.

Lani: - Visst var det en snygg taxidriver Cämil?
Cämil: - Mm
Lani: - Men visst var han snygg Cämil?
Cämil: - Ja!
(kan tilläggas att detta sas i bilen när han hörde)

Tappade bort min mobil och fick springa och jaga taxin också. Vi fick stopp på den och letade genom varje vrå i bilen, men ingen mobil där inte. Så då var det väl bara att inse att den var borta då. Men som en uppenbarelse ligger mobilen på gatan utanför mitt hus! :D Det kallas glädje.

Nu ska jag ta med mig min mördande huvudverk och gå till sängs. Jobb väntar imorgon. Något säger mig att det kommer bli galet med folk...

PROMME, ANNA OCH BIO

Vaknade rätt tidigt imorse av okänd anledning. Käkade frulle och ringde sedan och väckte Lani. Det tyckte jag hon behövde. Man kan ju inte sova bort dagen när det är så fint väder (det kommer från rätt käft). Vi bestämde oss för att åka ut till Skutberget och promenera lite. Krånglade som bara den för att få ut bilen mellan alla gropar och sladdar som är på gatan och hämtade sedan upp Lani. 5 kilometersslingan blev och girltalk blev.

Har efter det spenderat dagen med Anna. Vi har haft lite "skönhetsdag", med fransk manikyr och ögonbrynsrensning. Allmänt slappt och gött var det.

Sedan hämtade Elin och Nina upp oss för ett biobesök. Vi såg filmen Hairspray. Asbra film verkligen. Det var en musikalfilm. En sådan sitta-och-le-hela-filmen-film.


image127

Imorgon är det shopping och studenttorsdag som står på schemat.
See you there!

HELG

Ja, det kan man faktiskt säga att det är för mig nu. Är ledig ända till fredag kl 15. :D

Var hos Ämil förut och kollade lite Thailand. Började stort, men kom sen på att vi kanske måste ändra lite på våra stora planer. Men det är bättre att sikta högt och sänka sig sen, eller hur Ämil? :D Det slutar väl med att det, som Ämil så roligt uttryckte det, blir en vecka i Danmark, istället för 5 veckor i Thailand.

Fick roligaste smset av Matilda förut. Hon kommer hem på tisdag och stannar ända till söndag. Det gjorde mig riktigt glad. Ska bli så kul att se henne igen!

Nu är det snart bedtime för min del.
Sov gott, det kommer iaf jag göra!

MOLLY

Åkte som sagt till Linnéa igår kväll för tacokväll. Var riktigt mys med tacos, glass och TV. Linnéas nya soffa var riktigt go att kura ner sig i. Men vi var faktiskt lite duktiga också. Vi GICK hela vägen till Hagahallen och handlade (kanske 500 m :P ) grejerna till maten. Lite pluspoäng där faktiskt. Inte för att det på långa vägar räcker med tanke på allt vi åt, men ändå. 

Jobbade idag och jobbar imorgon. Mördardag imorgon också. Jobbar 8.30-19.30. Usch och fy säger jag!! Men sen är jag ledig två dagar igen.

Tog en promenad med Moder jord, Daddy cool, grannarna och andra grannens hund igår också.
Jag är enda anledningen att det inte finns någon hund i det här huset. För mycket jobb och för mycket hår tycker jag och än så länge har dom lyssnat (efter hot om att jag kommer flytta om det kommer in en hund i det här huset). Därför ska Moder jord alltid anmärka när jag går i närheten av djur. Hon var t.o.m tvungen att ta kort igår.

image126
Dom är faktiskt söta när andra äger dom.

SCHNYGGT

Var bara tvungen att lägga upp den här bilden från kassafesten. Snyggaste bilden ever på mig och Elin. Eller inte! Grymt ful är den. :D haha


image125

RATATOUILLE

Morning!

Kvällen igår var riktigt trevlig. Efter lite beslutsångest utgång/filmkväll bestämde vi oss för filmkväll. Så jag, Linnéa och Nina packade in oss i ärtan och åkte ut till Elin på Hammarö. Där blev det först pizza och sen film, chirre och godis. Kollade på Ratatouille. Jag och tecknade filmer brukar inte riktigt gå ihop. Men den här gången gjorde vi det. Filmen var faktiskt kul.
 
Ikväll blir det tacokväll med andra Linnéa och kanske Ämil. Hoppas det äntligen blir av nu efter alla mina bangningar. Imorgon är det jobb igen. Usch, hemska tanke!

image124

HÖST

Nu är det verkligen höst ute, vare sig man vill det eller inte. Det är ju svinkallt när man cyklar till och från jobbet. Fattar inte riktigt hur jag ska kunna genomlida kylan i vinter.

Måste bara berätta om en lite rolig grej som hände på hockeyn igår.
Några rader nedanför oss satt det en kille som såg väldigt bra ut, bakifrån och i profil iaf. Jag, Linnéa och hennes mamma satt och väntade på att vi skulle få se honom framifrån. Efter ett ganska långt tag satte han upp handen på axeln. Han hade ring. Damn it också. Där försvann den chansen. Men det var inte allt. Typ en minut efter denna upptäckt börjar han smeka den som satt bredvid på ryggen och i nacken. Till saken hör att hans bänkgranne var en man...Oj då!

Nu är jag ledig helgen. Skönt. Imorgon ska jag umgås med den underbara Linnéa. Vi har lite beslutsångest för vad kvällen har att erbjuda. Men det kommer ordna upp sig fint tror jag.
Nu är det Idol som gäller. Go Amanda!


image123
Var tvungen att ta ett kort från mitt fönster en morgon i veckan. Det lyste så himla fint i trädet. :P Syns kanske inte så bra här men....

JOBBIGT

Jobbet idag var som vanligt lite segt. Men det går mycket fortare när man börjar tidigt och slutar tidigare. Även om min första tanke när jag går upp sådär tidigt är: "Shit, vad skönt det ska bli att gå och lägga sig ikväll!" Men man kommer iaf hem innan det blivit mörkt ute. Det är det man får tänka på i så svåra tider som när väckarklockan ringer.

Nu blir det hockey. Sorry Linnéa att jag bangar vår tacokväll, IGEN! Men jag vill jättegärna ta det i helgen. :)

Måste byta kläder nu innan Lani och Dan kommer. Är nog inte så poppis att anlända till LLA i Biltemakläderna kanske....

Hej pårä!


TUTA OCH KÖR

Idag går prövotiden på mitt körkort ut. Helt sjukt att det gått två år redan. Nu är det bara och tuta och köra. Jag som är så mycket för att köra som en fartdåre också. Inte.

Nu är det fotboll på g. Em-kval igen. Sverige ska ta sig an Nordirland. Seger och det är klappat och klart. :D Tänkte ta mig hem till Linnéa och begrunda denna händelse.

Bara två dagar kvar att jobba innan helgen nu också. Och då ska det planeras resa minsann. Thailand och Australien here we come, I hope!

ÄNTLIGEN...

...är jag ledig! I en dag. Kändes sjukt jobbigt att gå upp imorse. Jag är van att när jag jobbat söndag så är jag ledig måndag. Men icke nu inte.

Vi gick på filmen "Supersugen" igår. Weird film får jag lov att säga. Men ändå lite kul. Var kul att träffa brudarna iaf. :D

Fick nyss värsta känslan att att jag hade läxor att göra. What?! Jag har ju inte pluggat på ett och ett halvt år snart. Ibland är man allt konstig. :P Och flummig, som nu typ!

Snart kommer Linnéa hit. Då blir det lite spa/filmkväll. Nice det. Men först är det mattajm.

See Ya!


image122
Jag, Linnéa och Ämil i Denver 

LÖRDAG (OCH SÖNDAG)

Igår kväll var som sagt jag och Moder jord hemma hos Linnéa. Vi käkade gott, drack vin och tittade på fotboll. Yeeeey, Sverige vann. :D Efter ett tag bestämde jag och Linnéa oss för att, helt oplanerat, dra till Nöjes. Fick skjuts av Linnéas bror Daniel både dit och hem. Thaaaankzzz Daaan. :D Efter att ha stått i kö till bankomaten i evigheter, i sällskap med tre boforsingar, kom vi finally fram till Nöjes. Och där var det oväntat mycket folk. Det var skitkul att shaka lite ass sådär på småtimmarna. Sedan var det Hej då till Emil, som ska till Kanada, och sedan hem och sova.

Jobbade idag. Ska snart på bio med Ämil och Theresia. Theresia åker till Afrika imorgon hon. Skulle ljuga om jag säger att jag inte är avundsjuk. Shit, vad alla åker bort. Men till våren, då jävlar ska inte jag heller sitta och häcka i Karlstad!

LITE UPPDATERING

På den här bloggen händer det, som ni ser, väldigt mycket intressant. Tänkte iaf göra veckans uppdatering nu då...

Igår kväll samlades jag, Lani, Anna, Ämil och Elin hemma hos mig för lite fördrinkar och girltalk. Var skitmysigt! Blev väl kanske lite väl mycket drinkar med tanke på att jag började jobba kl 10 idag och jobbade till 20.15.
När klockan hade tickat en bit bar det av till Arena och studenttorsdag. Var riktigt kul där också. Dans hela kvällen så att fötterna, minst sagt, värkte. Synd bara att man inte såg så mycket av alla...Sedan kom jobbångesten och det dåliga humöret. Tack och hej sa jag och vände på klacken. Fort hem och sova. Fick kanske sina konsekvenser. Hoppas det inte är några hard feelings nu bara...

Imorgon blir det jobb. På kvällen ska jag och Moder jord hem till Linnéa och hennes mor för girlsnight. Tyvärr kommer det inte bli särskilt romantiskt eftersom jag och Linnéa kommer sjunka in i fotbollen, med allt vad det innebär av svordomar och annat! Em-kval, Sverige-Lichtenstein imorgon!

Nu ska jag se avgörandet i Idol. Sen blir det natta!!!

LANDET

Vi hade riktigt kul i lördags. Första partykvällen med Linnéa sen hon kom hem från USA. Förfestade hemma hos Ämil innan vi fick skjuts av snälla Henrik till Nöjes. Där var det dans och borttappningar om vartannat. Fast kul hade vi! :D

Dagen igår tillbringade jag hos min kusiner i Kil. Där får man känna på livet på landet minsann. Kossor i massor, katter och hundar ser man vart man än tittar. Tänkte göra min moster Yvonne lite glad här nu och lägga in lite bilder från igår. Jag var nämligen djurpapparazzi med mobilen igår.

image118


image119


image120


image121

På kvällen igår åkte jag till Ämil och såg på film. Nice att ses i nyktert tillstånd också. ;)
Idag fick jag reda på att Jane, som är sjukskriven på Biltema, kommer vara sjukskriven minst en månad till. Så nu kan jag andas ut ett tag till, eftersom jag kommer få hennes tider!

PÅ LINJEN

Var bara tvungen att skriva ett inlägg nu.
Matilda ringde förut. Hon var ute och gick på linjen. Hon ville att jag också skulle komma ner till Göteborg och gå på linjen. Haha, jag körde bil och skrattade så jag höll på att köra ner i diket. Hon är allt fööör go den tjejen. Snart kommer jag ner och hälsar på dig. Och då jävlar ska det gås på linjen som aldrig förr. :D Undrar om du kommer ihåg samtalet när du läser det här Matilda? ;D HAHA!

Imorgon blir det party all night long och jag är fett på! :D

HÖGKLACKAT

Idag har jag varit på stan med Linnéa. Hemskt kul att hon är hemma igen! Som vanligt kunde jag inte gå runt och bara TITTA, utan jag fick med mig 2 stora påsar hem. En innehållande en jacka och en innehållande ett par stövlar. Egentligen vill jag spara. Men jag "behöver" faktiskt det där.
Skorna var högklackade. Jag som nästan aldrig brukar gå i det. Jag är nog lång ändå tycker jag. 

image115
Dom stövlarna köpte jag :) Fina va?



         
Jackan är röd, men det är den modellen som det är på den vita. Därför la jag in båda.



Nu ska jag snart sova. Eller inte än kanske. Börjar inte förrän kl 14.00 imorgon. Det var väldigt längesen jag började så sent!

RSS 2.0