Älskade sommar

Vad underbart vädret är!! Vädret + mycket jobb gör att det inte blir så mycket uppdateringar här. Nu ska vi se vad jag gjort på senaste tiden (utöver jobbet)...

I fredags var jag ute på Koriander med grabbarna. Det var faktiskt skitkul! I lördags satt jag, Matilda och Anna på en filt vid Sandgrundsudden hela kvällen. Några Eskilstunapojkar underhöll oss med livemusik och cykeltävlingar under kvällen. Vid midnatt tackade vi för oss och begav oss hemåt och klockan sex i söndags morse ringde min väckarklocka. Dags för jobb. Idag har jag jobbat på Biltema. Snart kommer Matilda hit och imorgon drar vi ut till Skutberget tidigt för sol och bad. Åh vad jag älskar sommaren!

Take care och sola försiktigt!


Midsommar med mera

Midsommar i Karlskoga var perfekt. Vi grillade, spelade brännboll, var på en husfest och sov i tält. Midsommardagen gick åt till att slappa innan vi på kvällen åkte hem till Karlstad. Jag och Anna hade dock inte fått nog utan gav oss ut i svängen igen. Ankan blev och roligt hade vi återigen.

Igår tillbringade jag och Matilda dagen på Hammarö i Matildas pappas sommarstuga och på kvällen blev det uteservering. Idag var vi + Emelie på Skutberget innan jag blev inringd till jobbet.

Nu har jag några jobbdagar framför mig igen, men jag ska väl inte klaga. Här kommer lite bilder från midsommar:
















Karlskoga, here we come!

Den här veckan har jag haft fullt upp med jobb varje dag, så jag har därmed inte hunnit med så mycket mer. Imorgon blir det midsommarfirande i Karlskoga.

Ha en bra midsommar!


En svettig kväll och ett bröllop

Den här helgen har gått lika fort som alla andra. I fredags var jag, Matilda och Emelie på Ankan. Jäklar så kul (och svettigt!) vi hade det! Fler sådana kvällar lär det bli nu när Matilda är i stan över sommaren.

Igår var jag på min kusins bröllop. Även det blev en mycket trevlig tillställning. Bröllopet var jättefint och det hela avslutades med att min bror höll allsång med hela släkten i bussen hem.

Imorgon ska jag jobba (gå bredvid) igen. Jag börjar inte förrän vid 14, så jag får en välbehövlig sovmorgon. Nu ska jag sova och hoppas på att det onda i min hals släpper.











 

Student 2009

Idag var det som sagt min brors student. Jag är så trött så det känns som att det är jag som tagit studenten! Alla (dom var inte så många) studenter från Fredriks skola kom åkande i en stor båt/skepp istället för att springa ut. Rätt coolt faktiskt. Efter det åkte hela släkten hem till oss för mat och tårta. En kusin till mig tog också studenten idag, men honom ska vi fira imorgon. Och på lördag ska jag på bröllop. Det är mycket nu!



Den båten kom dom i















Första dagen

Idag har jag gjort min första dag på det nya jobbet. Jag har visserligen bara gått bredvid, men allt känns jättebra! Personalen var så trevlig och hjälpsam och det gör så himla mycket.

Ikväll ska jag och Anna på skivstång/kondition (synd att du inte kunde joina Matilda), sedan ska jag nog hem till Lani och se på fotbollen. Nu gäller det för Sverige att spela MYCKET bättre än sist!

Imorgon tar min lillebror studenten. Herregud, vad fort åren går! På bilden nedan hade vi nog inte en tanke på studenten.



Aktiv

I fredags tog jag, Anna och Sara ett glas vin på Coffehouse by george. Kvällen avslutades med slapp framför tvn. Jag hade tänkt att ta det lugnt och inte gå ut på krogen den här helgen, men det slutade med det iaf. Igår var vi hemma hos Annas arbetskompis och hennes pojkvän och åt, såg på fotboll och spelade spel. Det var jätte trevligt och när alla ville till krogen var det bara för mig att hänga på. Det blev blue moon, där det var väldigt mycket folk!

Idag har jag varit igång hela dagen. Först cyklade jag till Anna, sedan tog vi en promenad. Efter det gick vi hem till henne och sov en stund innan träningen. Skivstång/kondition var det idag, shit vad jobbigt det är! Nu har jag precis kommit hem från ytterligare en promenad, den här gången med Lani.

Det är snart dags för mig att inta sovläge!

Ändrade planer

Jag har hela tiden tänkt att jag ska jobba på Biltema i sommar. Jag hade inte hört något från dom om hur det skulle bli och i tisdags ringde min faster och sa att hon fixat jobb åt mig om jag vill ha. Det är på ett äldreboende. Eftersom att jag känner att jag behöver vårderfarenhet passar det mig jättebra. Saken är bara den att när jag ringde Biltema och berättade det idag sa dom att schemat var klart och att jag skulle fått jobba heltid där. Jag känner mig så dum för att jag ställer till med problem, samtidigt som jag känner att äldreboendet är bättre för mig. Hoppas att det löser sig för dom ändå. Jobbet på äldreboendet kommer nog bli jättebra!

Nu har jag precis kommit hem från en tur i stan med Lani. Ska ta igen mig lite nu, sedan ska jag och Anna på Aerobics dans. Med tanke på att min taktkänsla inte är den bästa kommer nog Anna få sig ett gott skratt! Att jag har lite träningvärk i benen från gårdagens träning kanske inte gör saken bättre heller...

Ha en bra eftermiddag/kväll!

Alla rätt

Jag är ju helt otrolig. Jag hade GLÖMT BORT att kolla om jag klarade läkemedelsräkningen eller inte! Loggade in på studentnätet nu och såg att jag klarat den! Yes, alla rätt!!

Kul väder vi har idag, or not. Nu har det iaf slutat regna och jag tänkte försöka ta mig ut på en joggingrunda. Idag är min sista dag med plugg. Imorgon har vi det sista seminariet och sen är det sommarlov!

RSS 2.0