RIP

Idag dog min farfar...

Lördagen den 16 januari

Idag är det lördag och jag har inte gjort ett skit! Jag borde egentligen plugga, men jag har NOLL motivation.

Den här veckan har jag äntligen kommit igång med träningen efter ett litet jul- och nyårsuppehåll. Igår var det Jympa/intensiv (sjukt jobbigt!) och imorgon blir det skivstång/kondition (också sjukt jobbigt!). Ansträngande helg, men skönt är det!

Igår efter träningen bänkade jag och Anna oss i soffan hela kvällen. Det blev På spåret, lite Let's Dance och OC. Snart kommer förhoppningsvis Linnea hit på en fika. Long time no see!! Ikväll ska jag och Johan se Snabba Cash på bio!

Ha en fortsatt bra helg!

Nyår 09/10

Nu när jag äntligen har lite tid över ska jag försöka skrapa ihop ett inlägg. Skolan har rullat igång och idag hade jag klinisk examination i injektioner, venprovtagning, PVK och infusioner. Trots att det kändes som att jag klantade mig rejält klarade jag alla fyra delar. Nästa vecka är det tenta som gäller, igen.

Tillbaka till nyår då. Jag, Anna och Matilda fixade och donade hela veckan inför nyårs festen hemma hos mig. Det var mycket att stå i vill jag lova! På nyårkvällen anlände de tjugo gästerna. Vi åt, drack, hade frågesport, sköt raketer, dansade, dansade och dansade tills klockan närmade sig sex på morgonen. Sjukt kul hade vi!

Jullovet har annars varit mycket lugnt för min del. Jag har helt kopplat bort skolan och haft annat för mig. Hur skönt som helst!

Här kommer lite bilder från nyår:






















Det tar sån tid att ladda upp korten, så det får räcka!



En snabb uppdatering

Julen har varit jättebra. Nyår var det bästa och roligaste någonsin!! I eftermiddag åker jag till Johan i Stockholm, så jag hinner inte skriva så mycket mer nu. Lägger upp bilder och skriver lite mer när jag kommer hem.

Take care!



RSS 2.0