blablablabla

God eftermiddag!

Anledningen till att jag inte skrivit på ett tag nu är att jag inte har något att skriva om. I torsdags hade jag ett seminarium som gick fint, helgen har varit helt lugn och förövrigt så tentapluggar jag bara. Det är tenta nästa fredag...

Veckan kommer att bestå av plugg, plugg, plugg!! Nu ska jag väcka den sovande David så att vi kan se klart på Arn.

Take care! 

Tisdag

Inflyttningsfesten i lördags var jätte rolig. Efteråt bar det av till nöjes för dans. Jag hade det dock inte riktigt lika kul i söndags...

Nu till det roliga: Jag fick vg på tentan! Det hade jag aldrig trott, så det känns helt underbart.

Nu ska jag plugga så att jag får ett bra resultat på nästa tenta också.

Ha en bra dag!

I väntans tider

Åh, jag blir galen. Vi har inte fått reda på tentaresultatet än, jag som trodde att igår var sista dagen. Håller tummarna för att det kommer imorgon. Jag blir så nervös av att vänta!

Igår blev det fika med Elin och Nina. Det var flera månader sedan vi sågs alla tre, så det fanns mycket att ta igen. Vi satt och snattrade i flera timmar. Gud så trevligt. 

Jag har varit ledig idag också, fast inte lika ledig som igår. Idag har jag pluggat all day long. Nu ska jag äta, sen åka till min älskling och se på Mamma mia!

Snart är det helg också. Det gillar vi!

Onsdag

Jag blev inte så äcklad av labben som jag trodde att jag skulle bli. Bakterierna var ju riktigt fina när man hade färgat dom röda och blå. Det är ju dock väldigt äckligt när man tänker på hur mycket det finns ÖVERALLT.

Idag är jag ledig. Borde egentligen plugga lite, men jag har så himla ont i huvudet. Ska lägga mig och vila lite istället tror jag.
I eftermiddag ska jag fika med Nina. Long time no see där! Ska försöka hitta en inflyttningspresent till Johanna och Matz också. Undrar vad det kan va?

Ikväll är det "oskyldigt dömd". Det har ni väl sett? Det är skitbra, så det rekommenderar jag starkt att ni tar er en titt på om ni inte sett det. Klockan 21 ikväll på 4:an.

Ha en bra dag!


Hemma igen

Då var den helgen också till ända då. Helgen spenderades som sagt i Lysvik. Igår gjorde jag och David världens godaste ceasarsallad!! Vi gjorde dressingen från grunden och allt. Mumma!!
Idag tog vi en skogspromenad med Davids mamma och jag så pluggade jag LITE.

Imorgon och på tisdag ska vi labba i skolan. Det är jättekul faktiskt. Får dock se hur trevligt det blir att se hur bakterier växer och var dom finns. Någonting säger mig att jag kommer bli ganska äcklad.
Sedan är jag ledig på onsdag och torsdag. Skön vecka! På lördag blir det inflyttningsfest hos Johanna och Matz, det ser jag fram emot.

Nu är det bara två veckor kvar till första advent också. Herregud vad tiden går fort. Snart har jag gått en sjättedel av utbildningen ju. Ojojoj! 
Och snart är det julafton, då har jag och David varit tillsammans ett år. Det bevisar verkligen hur fort tiden går. Vilket underbart år det varit. Jag är så glad att jag träffade dig för snart ett år sedan David!
Och innan jul ska Anna hinna fylla 20 också. Det ska vi fira, eller hur bruden?! Det är mycket på G nu, men kul kommer det bli!

Nu ska jag snart sova, så mina ögon är pigga och fräscha för att kolla in bakterier imorn.

Sov gott!


End of week

Hejhopp!

Nu har jag tagit helgen, iaf från skolan. Jag är ledig imorn, men måste ändå plugga lite. Kanske blir det en fika med Anna imorgon eftermiddag också, vi får se. Sedan bär det iaf av till Lysvik. Både Davids mamma och pappa har nämligen fyllt år nyss.

Nästa vecka kommer vi få tillbaka tentan också. Jag väntar med spänning på det. Även om det kändes bra när jag skrev den, hinner jag ändå bli nervös nu när det gott ett tag. Man går liksom och får för sig att det inte gick så bra...det lär visa sig. Det skulle ju vara mycket värre att inte ha en aning. 

Inte mitt bästa humör

Fy fan vad jag stör mig på allt nu!! Jag har en riktig stör-dag idag känner jag, där jag stör mig på allt och alla!! Blir ju inte heller bättre av vissa grejer man ser...
Åh fy faan! Jag är så trött på allt! Att man försöker göra så gott man kan för att få ihop allt, men det duger tydligen inte för vissa.

Nej, nu ska jag gräva ner mig i plugg!


Dig stör jag mig iaf inte på

Ålandskryssningen

Då var det måndag igen och tillbaka till verkligheten. Ålandsresan var kanon. Vi åt gott och drack gott. Det var jätte mycket folk med på färjan, så det var ett riktigt drag. Jag och David gick och la oss först och gick upp och åt frukost först i vårt sällskap, var det vi som var gamlingarna eller?

Jag blir så himla störd bara. Det är ju ganska tydligt varför de flesta singlar (och ibland icke singlar) åker på sådana kryssningar måste jag säga. På bussen till färjan satt det ett gäng killar framför oss och skrev upp "odds" på hur många de skulle få ligga med och hur gamla de skulle vara. Hur stört är inte det?!  Väl på båten gick var och varannan tjej (dam och tant) runt halvnakna i kjolar som slutade innan rumpan och u-ringningar ner till naveln. Så är det ju aldrig på krogen här hemma t ex, så varför är det så där? Jag låter som en pensionär nu, men jag störde mig så. Är kanske inte så mycket att störa sig på, men det gjorde jag iaf.

Nu ska jag plugga!
Tack och hej!

Planer för helgen

Härligt med fredag! Veckan har som vanligt bara rusat iväg.
Imorgon ska jag och David åka på ålandskryssning med hans jobb. Det ska bli kul, även om jag är lite nervös eftersom att jag kommer vara klart yngst och inte känna någon. Men det blir nog jättebra. Och jag lovar, jag ska inte bete mig som dom på "Färjan". Ganska kul program förövrigt tycker jag.

Nu ska jag plugga lite bakterier och virus innan jag tar helgen. Ikväll blir det veckans höjdpunkt, Idol!!

Ha en bra helg!


Sommar, tack

Jag vill ha sol, hav, solstol och parasoll. Jag vill till ett varm ställe, och det nu!



stirrig bild från turkiet i somras

Inte särskilt ansträngande helg

Det var dom lediga dagarna det. Imorgon börjar allvaret och om en månad är det tenta igen. Hur kul låter inte det? Helgen har iaf varit jättebra. I fredags var vi hos Davids kompis flickvän på förfest. Det var trevligt. Efteråt åkte vi till nöjes, där Håkan Hellström spelade. Eftersom han inte hör till mina favoriter skulle jag aldrig BETALA för att se honom, så jag, David och hans bror satt i baren istället, tills dom andra kom när Håkan var slut. Igår och idag har vi inte gjort särskilt mycket. Sovit länge och tagit det lugnt. Har varit hemma och ätit middag hos mamma och pappa nu på kvällen. Nu blir det nog snart sängen igen!

RSS 2.0