Inte helt frisk

Jobbade helgen som var, men det hindrade mig inte från att gå ut och skaka lite rumpa i lördags. Jag, Lani, Linnéa och Mats var hemma hos Lovisa och hade det trevligt. Spelade Nintendo Wii. Det var ju skitkul. Tänk om man var så duktig på bowling i verkligheten. Kanske var det den stoooora inlevelsen som gjorde att man var så bra. Avslutade kvällen på Nöjes med dans så att svetten lackade (som vanligt)!

Det var inte riktigt lika kul att vakna upp igår. Led av sjukdomen Bakis Smellus (tror det är så man stavar det), som Ämils mamma skulle uttryckt det. Men efter en treo kunde jag iaf ta betalt av kunderna, även om nävarna var lite skakiga. Efter jobbet åkte jag hem till David. Det var ingen pigg flickvän han fick ta emot vill jag lova...

Började jobba kl 8 imorse, men min mage och jag är inte riktigt överens idag, så min lilla pärla Elin hoppade in istället för mig, så att jag kunde åka hem. Sov några timmar och nu sitter jag här och har jordens ångest över att jag inte kan gå ut i det underbara vädret. Men med tanke på att det är jobbigt att stå upp är det nog inte så stor idé att gå ut heller. Jag avundas dig Lani, som just nu sitter i stan och fikar järnet.

Kollade, pga uttråkning, igenom lite bilder förut och hittade den här (inte så vackra) bilden på mig och Matilda.

image245
Nu får du allt ta att komma hem snart igen, du saknas här!


Stackars barn, jävla gubbe!

Jag blir så förbannad! Hur fan kan man plocka upp en tioårig tjej, mörda henne och sedan gräva ner henne?! Det har varit så mycket i media om Englas försvinnande nu att man själv känner sig involverad. Jag, och många med mig, hade inte gett upp hoppet om att hon var vid liv och när man sedan får reda på att den sjuka människan dödat henne blir man arg, ledsen och uppgiven. Vart ska det här sluta när föräldrar inte ens ska kunna släppa ut barnen själva längre? Usch, säger jag bara!

Bowling m.m.

Var som sagt i Lysvik från fredag kväll till igår. Det var mys. Igår stod jag med paraply i min beiga jacka och tittade på när David bytte däck på bilen. Han var så duktig så. Sen tog vi en tur med bilen också, eller hur David? ;D haha (lite internt där).
Igår kväll spelade jag, Lani, Anna och Nina bowling på Nöjes. Det var riktigt kul. Jag vann och lyckades lura ett pucko att det hade gått mycket bättre än vad det gjort. Vi stannade kvar kvällen lång och shakade massa ass. Svetten rann, men kul hade vi. Vi skulle vara duktiga och ta mycket kort också. Hade t.o.m. med oss kameran till nöjes. Men blev det mycket kort? Nej! Här är iaf dom som blev: 

image241
Jag och Lani innan vi gick hemifrån


image242
Jag i regnet på väg till Nöjes


image243
Nina och Lani


image244
Dom där skorna är ju bara fööör snygga!!

Studenttorsdag!

Igår var jag, Lani och Anna på studenttorsdag. Hade skitkul. Hinner dock inte skriva så mycket nu. Måste iväg till jobbet snart. Lägger in lite bilder nu iaf. Ikväll ska jag och David åka till hans föräldrar i Lysvik.

image235

image236

image238

image239

image240





Smått och gott

Dagarna kommer och dagarna går. Jag vet inte riktigt vart dom tar vägen. Varje dag tänker jag att IDAG ska jag skriva ett blogginlägg, men blir det av? NEJ! Ska iaf försöka sammanfatta den senaste tiden lite kort nu.

Jag fick frågan om jag ville börja räkna på Biltema nu under sommaren, alltså bli någon form av extra kassaledare. Javisst, svarade jag och nervositeten steg genast i kroppen. Fast det känns jättekul tycker jag. Jag gillar ansvar.

Lanis födelsedagsfest i lördags var riktigt lyckad. Slutet var inte riktigt lika lyckat, men det är bra nu. Jag och Lani tillbringade dagen på Moda för hårfix och make up. Blev kanske lite för mycket för min smak, men det är kul att testa på något annat någongång också.

Tror jag har bestämt vad jag ska göra av mitt liv nu också. Jag ska börja plugga till hösten (bra va, matilda? :D) och eftersom det kommer bli i Karlstad (synd va, matilda?) så kommer jag flytta hem till mamma och pappa ett tag igen. Mitt snåla jag säger mig att jag ska ta så lite studielån som möjligt.
Vad ska jag plugga nu då? Jo, jag ska plugga till sjuksköterska. Jag är lite chockad själv faktiskt. Det hade jag aldrig trott för ett par år sedan, men nu känns det så himla rätt! Fast det blir mer plugg än så, för efter det ska jag specialisera mig på något. Just nu lutar det åt barnmorska, men jag är öppen för andra möjligheter också. Känns som en sten lättat från mitt hjärta, äntligen!  

Idag har vi ett fördelsedagsbarn i lägenheten. Min kära sambo och vän LANI fyller 21 år idag (eller igår om man ska vara exakt, med tiden). Grattis, grattis, grattis på födelsedagen Lani!!

Nu ska jag ta med mig min onda rygg och halta bort till Lani i soffan. Ha det bra tills vi hörs nästa gång.

Kramar från Cämil

image229
Födelsedagsbarnet Lani


image230
Ett spöke flög just förbi


image231
Ämil och Anna fick bänka sig på golvet


image232
Gustaf och Anna


image233
Andreas, Lani och Mikaela (som var här på besök från Eskilstuna :))


image234
Sminkad i bött var det ja"

RSS 2.0