STUDENTEN

Har precis kommit hem från Anna nu. Vi fikade i Mitticity och tog sen en liten powerwalk. Om det var så mycket power i den vet jag inte, men kul är det att bara gå och prata. Anna är klar med allt i skolan nu och väntar bara på studenten. Det känns helt sjukt att det är ett helt år sedan vi tog studenten och att det nu är deras tur. Det ska ju vara vi som tog studenten sist! ;P
Man blir iaf väldigt nostalgisk när man tänker på dagen då man tog studenten. Åh, vad kul det var! Åka runt på flaket var ju lätt det roligaste. Jävlar vad man skrek. Och shit vad lycklig man var!!! Balen däremot tyckte jag blev lite av en besvikelse. Man hade fixat med klänning, hår och smink hur mycket som helst. Men sedan kändes det bara som att man gick och väntade på slutet. För efter den kvällen var allt verkligen slut. Vad skulle man göra nu?!

Och nu sitter man här ett år efteråt. Fast jobb på Biltema, vilket verkligen inte var vad jag trodde när jag stod där på flaket, och med ett, känns det som, mycket "seriösare" liv. Fattar inte hur jag ska orka börja plugga igen och sitta framför böckerna hela dagarna och kvällarna! Neej usch, det tänker vi inte på nu, nu lever vi livet! :D

image30
Jag och Lani har glädjefnatt ;D

POLIS OCH FILM

Nu har Ämil precis gått. Vi skulle åka till Score och hyra film förut. När jag svänger runt hörnet innan Plaza är det poliskontroll där. Jag har haft körkort i typ ett och ett halv år och har aldrig vart med om det, och jävlar vad rädd jag blev. Tänkte snabbt igenom allt jag druckit idag och kom fram till att jag iaf inte druckit någon alkohol. :P Skrek till Ämil: "Shit, jag har inte körkortet med mig!!" Men som tur är klarade vi oss från att bli invinkade. Konsting var det, med tanke på att båda hade handen för munnen när vi passerade polisen. Phju, säger jag bara! Vet inte om man får böter om man inte har körkortet med. Fick för mig det iaf.  

Filmen vi hyrde hette "Little miss sunshine" och var en halvmysig film. Kanske inte en storfilm, enligt mig, men det var ändå rätt okej! 

Now it's time for bed soon!!

image29

ONE TREE HILL

Åh, det är så tråkigt att vara ledig när alla andra jobbar. Ställde klockan imorse (kl 11) för att möta Matilda i stan. Knallade runt lite och käkade en baguette innan det var dags för henne att åka till jobbet. Där stod jag ensam kvar. :P Gick och solade lite i min ensamhet innan jag cyklade hem i joooordens motvind! Varför är det alltid motvind när man cyklar någonstans och sedan också när man ska tillbaka?!
Nu försöker jag kolla lite på One tree hill på internet, men det går ju så jävla segt! Tar typ 100 år för skiten att ladda upp, eller vad det heter.

Ikväll, när Ämil har varit duktig och tränat klart, kanske det blir en sväng till henne igen. Hon var lite sugen på bio också, så det kanske blir. :)

image28

PROMME DOWNTOWN

Var ute på en liten promme med Ämil förut. Vi gick en liten sväng in till stan och tillbaka. Vi är typ besatta av att prata om helgen, så det gjorde vi i stort sett hela vägen. :D

Nu blir det snart sängen. Kanske läser lite först också (intresseklubben antecknar). Imorgon blir det stan med Matilda. Vill verkligen träna också, men orka med den här mastodont förkylningen. :P

Natti Natti

image27
bjuder på en bild till från i lördags ;P

KAN INTE KOMMA PÅ NÅN RUBRIK

Då var måndagen tillända då. Har börjat på mitt nya schema idag. Känns rätt bra eftersom jag fått mer tid nu också. Förutom att jag har smittat ner alla kunder med min enträgna hosta har jag också suttit och skrattat för mig själv hela dagen. Kommer på nya grejer som hände i lördags hela tiden. Man känner sig ju lite dum när man sitter där och smilar, men vafan det bjuder jag på. Höll på och bryta ihop när chefen imiterade Lena PH med en skurmopp också. Det är såå himla god stämning därborta nu, man har verkligen kul på jobbet!!

Nu ska jag snart åka hem till Ämil tänkte jag! :D

take care tout le monde!! 

ROLIGAST PÅ LÄNGE!

Igår hade vi verkligen den roligaste utekvällen på länge! Jag, Ämil och Emma började lite smått korka upp hemma hos mig, innan vi tog en taxi till Sundsta och grabbsen hemma hos Isedal. Där fanns Daniel (Bånke), Daniel (Isedal), Daniel (Arne) och Chriiiz. När vi kom skulle vi beställa en familjepizza. Ringde till något ställe och beställde en för 225 spänn. Ringde tillbaka en kort stund efteråt och avbeställde med orden: "Min pappa är advokat". HAHA! Fick iaf pizza till slut. Kom lite mer folk sen också. Stannade där till typ halv 12 innan vi skulle bege oss till Nöjes. Jag och Ämil hade blivit lovade skjuts på cyklar (eller vi hade lovat oss själva att de skulle skjutsa oss), men när vi kommer ut har inte en enda pakethållare på sin cykel. Så vi får snällt promenera. Skulle ta ut pengar och vips så är alla utom min radarfestare Ämil borta! Springande utan skor kommer vi iaf tillslut fram till Nöjes. Shakade järnet där innan klockan helt plötsligt slagit 2. Vi avslutade den lyckade kvällen med att sitta och chilla på Day and night med Emil och Jacob! :)

Här kommer lite bilder från kvällen också:

         

       



Kanske inte var så mycket partybilder som visar den goda stämningen, men som sagt, kul hade vi!! :D

RASTLÖÖÖS

Jag är så rastlös så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Den här eftermiddagen har typ vart den längsta i mitt liv tror jag. Läste ett tag förut, men orkade inte ligga still. Försökte titta på TV, men det är ju verkligen inget bra på TV! Pratade med Anna i telen ett bra tag förut och då gick tiden fort iaf. :D Funderar på att ringa och terrorisera henne lite snart igen.

Jag saknar verkligen sommaren då jag och Anna "fann" varandra. Nuförtiden blir det nästan aldrig att vi ses och när vi väl ses blir det oftast bara snabbt. Jag jobbar ju hela tiden och hon går i skolan och har Robin. Saknar dom där dagarna när vi bara VAR. Kanske bakade en kladdkaka och sedan satt på altanen och spelade poker med grabbsen. ;D Vi kunde umgås från tidig morgon till sen kväll, nästan varje dag. Ibland blev det t.o.m så sent att nattbussen slutat gå, men då är det ju tur att det finns taxi. :D eller hur Anna? hahah 

Fast detta gäller ju egentligen alla. Känns inte som man hinner umgås med någon på samma sätt som förr nuförtiden. Är det inte den ena som ska upp tidigt och jobba, så är det den andra. När umgicks jag och Ämil senast t.ex.? Vi träffas ju nästan bara när vi ska ut numera.
Neej, till sommarn måste det bli ändring på det här!!



anna

STAN MED CHRIIIIZ

Nu har jag precis vaknat från en liten powernap. Var på stan med Chriiiiz förut och tog en glass. Kände mig bättre imorse. Hade inte lika ont i halsen som igår, men nu har de nog slagit till igen. Tog nog lite för mycket krafter att knalla runt på stan sådär. :P Borde kanske ha stannat hemma som planerat istället!
Tråkigast väder ever är det ute idag, men bror min nämnde något om 20 grader och sol i helgen. Kan detta stämma tro?! Vore iaf otroligt skönt!!

Jag ser iaf otroligt mycket fram emot helgens festande. Var ett tag sen nu som jag var så här laddad. Hoppas det inte slutar på samma sätt som förra gången vi var så här laddade bara. ;P

JAG OCH MIN BÄSTE VÄN

Sådääär, då har jag också gått och blivit sjuk då. Skräll när man jobbar i en sjukstuga. Alla är fan sjuka nu! Jobbade 10-19.30 idag också, men vafan, med Ipren som min bäste vän gick det bra. :P
Var lite kassaledare idag också. "Ni kan turas om i Kundtjänst, men du har ansvaret", sa Sarah innan hon gick. Jag intog värsta mammarollen där ett tag kände jag. Men shit säger jag bara vad allt skulle krångla då. Var det inte konstiga reklamationer, så var det kortterminaler som vägrade fungera. Det var t.o.m en som var och fingrade på överfallslarmet, men som tur var hann de stoppa polisen från att komma! Hade blivit en dyr historia annars. 

Imorgon är jag ledig. Planerar att inte lämna sängen. Måste ju hinna kurera mig så att jag orkar festa järnet på lördag. Känns rätt långt borta att det ska gå nu, men det ska säkert lösa sig!!



image13

EN DAG SOM ALLA ANDRA

Idag har jag jobbat 8-17. Det är den goaste tiden att jobba tycker jag. Då har man iaf lite tid när man kommer hem. Fast det hade jag ju inte idag. Har nyss vart på möte på jobbet nämligen.
Jag börjar bli väldigt trött nu också känner jag. Har vart ledig en dag sedan förra måndagen och imorgon ska jag jobba heldag. Men men, jag är ledig på torsdag iaf. Det ska bli riktigt skönt. Ska nog träffa Theresia då tror jag. Kanske gå på stan och shoppa lite. Det var längesen. Behöver ha något nytt att ha på mig på lördag också. Då planeras det utgång. :D

Shit, vilka roliga inlägg jag skriver då! Måste vara en fröjd att läsa om mitt händelserika liv...not!! :D


WE DID IT!!!

Vi klarade det.
Vi sprang hela sträckan, utan att gå en enda centimeter. Blev såå jävla trött på alla kärringar som GICK mitt i vägen hela tiden bara. Varför ställa sig i springa-fort-fållan om man ska gå liksom?? Vi startade i jogga-fållan, men det skulle vi ju inte gjort! Med vassa armbågar och ett hett temperament lyckades vi iaf ta oss runt de 5 kilometrarna på drygt 31 min. Är nöjd med den tiden. Det är ju bra för att vara jag iaf!

 
image12



WHAT A WONDERFUL DAY...

...NOT!!! Denna "underbara" dag började med att jag väcktes kl 9 av att telefonen ringde. Det var från Biltema. De undrade om jag kunde hoppa in och jobba och självklart kan jag aldrig säga nej. Jag som skulle gå på stan med Matilda idag också. Behövde iaf bara jobba 11-16. Var i kundtjänst hela dagen också, så det gick rätt bra ändå.

Har tittat ut genom fönstret hela dagen och sett det dåliga vädret. KUL att springa Vårruset i spöregn. Verkligen. Det enda positiva är väl kanske att man springer även om man inte orkar, för att slippa vara ute i regnet längre än nödvändigt. Får se hur det går, lär skriva om det senare!

Wish me good luck!!

VARMKORV BOOGIE

Då var den här jobbhelgen också tillända då. Känns väldigt skönt. Ska bli så underbart att vara ledig och kunna göra vad man vill nästa helg. Har rätt gött schema för veckan som kommer också, så det känns bra. Idag har jag varit i bistron och sålt korv. Fick reda på att jag skulle vara där imorse, tur att jag inte var bakis!

Imorgon är det dags för Vårruset också. Kommer nog inte bli så mycket till rus för min del men. :P Jag och Matilda har lovat varandra att om vi springer hela sträckan utan att gå ska vi unna oss jordens utekväll. :D Får väl se hur det blir med den saken. Blir nog till att ta en promenad ikväll, så att man har rört sig lite idag iaf. 

Är så himla trött nu också. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på för att orka hålla mig vaken till kvällen. En sak vet jag iaf: Imorgon är det jag som tar en välförtjänt sovmorgon och bara slappar hela dagen!!

Hejsvejs!

TANTPARTY

Nu har vi just avslutat en tuff kväll med tanterna. Vissa kanske fick lite mycket vätska i magen, men annars var det väldigt kul. Efter att Anna och Emelie lämnade det sjunkande skeppet satt vi mest och myste av andras olycka. Lite ond får man allt vara ibland.
Nu sitter dom och skriker nere i köket. Undrar hur vi ska orka jobba imorgon bitti?!


image10


image11

// Camilla och Matilda


TVÅ SMÅ KRÄFTOR

...skulle gå en gång till marknaden uti Nooora

Vi kom just upp från solariet i källaren där dom tydligen hade bytt rör nyligen. Usch säger vi bara. Båda två ser ut som nykokta kräftor. Imorgon är det storkalas med brudarna och grabbarna från sjukhuset, vi kommer bli totoalt hånade. Vi är kökets stora hånobjekt, det har vi alltid varit.

image9


//Camilla och Matilda

STRESSIGT

Oh my godness, vad jag är slut!! Tror aldrig det har varit så mycket folk på Biltema när jag har jobbat där som det var idag. Känns som att det hänger tyngder i ögonlocken nu. :P

Nu ska jag iaf åka hem till Matilda en sväng, nice med lite mys. Efter det kommer jag nog somna på väg ner på kudden skulle jag tro, kanske somnar i Matildas soffa också.

Imorgon blir det jobb igen. Hoppas att det inte blir lika körigt imorgon!!

Tack och hej!
image8
Där vill jag vara nu

LITE SPÄNNING I TILLVARON

I tisdags var det tre personer som var väldigt konstiga på Biltema. En pojke som gick fram och tillbaka vid kassorna och två män. Alla tre verkade skit nervösa och tittade sig omkring hela tiden. Några ur personalen följde efter dom, eftersom de hade en väska med sig. Jag satt och jagade upp mig som fan, och tänkte att de kommer att komma till min kassa och råna mig! Men de gick till kassan bakom och hade ingenting i väskan. Men varför betedde de sig så konstigt?!
Idag när jag sitter i kassan och tittar upp ser jag den där pojken igen! Jag bara shiiit och ringde till chefen. Han kom och då gick pojken ut, slängde något i soptunnan på vägen och började springa bortåt. Efter typ 5 min kom han tillbaka igen och då kom också de andra två. Skit konstiga är dom!! Idag hade jag en ny tanke. De kanske håller på att installera en bomd eller något! :P Det är lite läskigt det här tycker jag, men väldigt spännande också!

Nu är jag så rastlös man bara kan bli. Ska snart åka hem till Ämil tänkte jag, men vad ska vi göra då? Finns ju typ inget att göra när det är sånt här skitväder!!



image7

IDAG HAR JAG VARIT...

...leeeedig :D Började med att sova till halv tolv. Det var asgött verkligen, speciellt eftersom att solen sken när man vaknade. Följde med far min till mina kusiner en sväng innan jag åkte hem för att städa. Damsög och dammade hela huset. Jag kan inte fatta varför man ska bli så himla svettig av att damsuga! Det kanske är för att jag är så ovan. :P

Efter att jag varit så duktig och utfört mitt hemarbete hämtade jag Matilda på jobbet. Vi åkte in till stan och tog oss en solning. Sen satte vi oss på BK och åt, lite onyttigt, men åndå. Vi var iaf duktiga efteråt och tog en lång promenad. På vägen såg vi bla två fiskmåsar som parade sig, det är ju inte varje dag.
Efteråt skjutsade jag Matilda hem och nu hamnade jag såklart här igen!

Imorgon kommer det säkert vara mycket folk på Biltema, eftersom typ alla är lediga. :P Det vore nog bra att komma i säng rätt snart, så att jag inte slår till någon kund. (känns så himla lockande att göra det ibland :P)

Sleep well!!




image6

MYCKET MOTION!

Idag ringde väckarklockan kl 07.00. Usch, vilken mardröm det är att gå upp så tidigt. Det enda ljuset är att man då vet att man inte behöver jobba tills natten. :P

Efter jobbet åkte jag in till stan och tog en fika med Linnéa. Det var nice. Skjutsade hem henne till mor och far på Orrholmen innan jag åkte hem.
När jag kom hem blev jag så uttråkad att jag bestämde mig för att springa ett par varv i skogen, och det gjorde jag. Var helt slut när jag kom hem! Men efter att jag hade duschat blev jag rastlös igen, så jag drog med mig mamma och Molly (grannens hund) på en långpromenad. Så idag kan man iaf säga att jag varit hälsosam! :D

Nu ska jag snart sova, så att jag orkar storstäda huset imorgon! :/





image5

JAG BLIR SÅÅ ARG!

Idag började jag med att ringa och väcka Matilda för att dra med henne på solning. Trodde aldrig att jag skulle lyckas, men det gjorde jag!
Sedan kl 14 var det dags för jobb à la Biltema igen. Jobbade bara mellan kl 14-19.30, men ibland går tiden så himla drygt därborta. Speciellt om det är lite folk, som det var idag.

Pratade med min älskade Lani borta i Denver förut också. Är alltid lika kul att prata med henne, även om samtalsämnet idag absolut inte var kul. Faan vilka jävla idioter det finns!!
Det är bara drygt fyra månader kvar tills Lani kommer hem till trygga Sverige igen. Ska bli så himla skönt att ha henne hemma igen!! =)

249016-4
Jag och Ämil hälsade på Lani i Denver i mars

LATHETEN TAR ÖVER IBLAND

Nu har Matilda precis åkt hem. Blev promenad med henne istället. Vi skulle vara jätte hurtiga och gå från mig, in till stan och sedan tillbaka. Men det blev inte riktigt som vi tänkt oss. På vägen blev vi nämligen sådär otroligt sugna på glass och begav oss därför till Mcdonalds. Där satt vi och gottade oss. Tyvärr hade vi också utsikt över skylten där det står när nästa buss ska gå. Så vi fattade snabbt ett gemensamt beslut: Vi tar bussen tillbaka!! Så det gjorde vi :D Detta proffsiga beslut gjorde att vi hann se en Wallanderfilm också!

Imorgon är det jobb som gäller igen. Jobbar varje dag den här veckan, utom onsdag! Känns rätt jobbigt, men man ska väl vara glad att man har ett jobb att gå till iaf. :)



Fick lite bilder av Ämil förut också, från vår lilla privata förfest i fredags :D


image3
Jag och min lilla sjukling

MYSKVÄLL

Kvällen igår blev inte riktigt som vi tänkt oss. Hade ju tänkt dra ihop massor med brudar, men när en efter en hoppade av återstod bara jag, Matilda och Emelie (vilket verkligen inte är fy skam :D). Vi hade riktigt mysigt. Pratade oss igenom nästan hela eurovision, men vad gjorde det? Det var ju ändå bara skit! The Ark var ju inte ens bra. Ola verkade drogad och hade inte alls någon utstrålning! När röstningen var avslutad hade vi iaf lyckats trycka i oss ett kilo godis :D

Idag har jag och Matilda varit på KMTI igen. Shit vad duktig jag varit den här helgen! (om man inte räknar med godiset igår då :P) Cyklade till och med dit i regnet.
Jag hatar verkligen det här vädret! Det ska ju vara varmt och soligt när jag är ledig. Fattar inte vädergudarna det?! Men men, det fina vädret kommer väl säkert till helgen när jag ska jobba :/

Nu ska jag läsa lite, är helt fast i "Jenny S". Sedan i kväll blir det nog en promenad med min lilla Anna :D Om nu vädret behagar bli lite bättre!!!

image2
Emelie och Matilda. Var dock ett tag sen den bilden togs. 


LIFE IS GOOD!!

Igår var jag och Matilda på KMTI och tränade lite innan jobbet. Usch, vi har varit alldeles för lata den senaste tiden, men det måste bli bättre nu. Vårruset om en vecka, oh my! :/
Jobbet gick bra och jag fick sluta tidigare, vilket förenklade mitt liv jättemycket :P Skyndade hem i ärtan (vår fiiina gröna gamla golf) slängde i mig mat och duschade för att sen åka hem till Ämil. Där drack vi lite drinkar samtidigt som vi gjorde oss iordning, riktigt mys! Sedan bar det av till nöjes. Vi kände redan innan vi åkte att det här nog inte skulle bli världens mest lyckade kväll, men en utekväll med Ämil är alltid en utekväll med Ämil :) Tog halvtvå bussen hem. Ämil skulle upp och jobba kl 8 imorse. Där kan man snacka om stålkvinna :D

Imorse när jag vaknade kände jag för en joggingtur, shit är jag sjuk eller?! Var riktigt skönt att springa i skogen i det fina vädret. Nu har jag suttit i solen lite och läst. Matilda har fått mig att börja läsa Denise Rudbergs böcker, dom är verkligen asbra!

Snart kommer Matilda hit. Kanske blir en stund till i solen! Ikväll blir det grill och eurovision. Det blir mys det!! Är sååå himla skönt att vara ledig helgen också. Det ska jag verkligen njuta av :D

Have a nice day!


JOBB, STAN OCH ÄMIL

Denna torsdag började men en cykeltur till Biltema och endast 6 timmars jobb. Efter det bar det av till stan där jag mötte Anna och Christine :) Jag hittade ett par jättebilliga shorts på hm som jag glatt inhandlade!
Jag och Anna gick sedan för att sooola, vilket var otroligt gött! Fast det bränner ju lite nu, så här i efterhand :P

Nu har jag precis vart och mött Ämil på hennes jobb på apoteket Berguven på Bergvik. Nu ska vi ladda hem Sahara Hotnights låtar och plugga in dessa. För imorgon vankas det tydligen Nöjes och deras spelning :)

Take care ;D


image1
Jag och Ämil år såå vackra!!

VÄLKOMMEN TILL MIN NYA BLOGG!

Ojojoj nu får vi se hur det här kommer att gå! Jag är nog sist i världen att skaffa blogg, men någon måste ju vara det också :D
 Camilla heter jag iaf, är 19 år och bor i jordens mitt, Karlstad!

Well enjoy my blogg :D

RSS 2.0