:D

Nu är vi hemkomna från Göteborg. Det har varit en trevlig helg med mycket skratt och lustiga möten!

Vi hoppade på tåget på fredag eftermiddag och väl framme checkade vi direkt in på vårt hotell, som låg precis vid centralstationen. Det var riktigt nice, med mycket bra insyn till grannarna. Tyvärr var det bara Ämil som fick ta del av det allra roligaste som hände hos grannarna.
På kvällen vandrade vi på avenyn, satte oss ner och åt på en restaurang och rusade sedan hem i SPÖREGN!! Blev en rätt tidig kväll.

På lördagen gick vi upp och åt frukost i en knökad matsal och begav oss sedan till Liseberg. Det var kul! Eftersom köerna var långa blev det inte alltför många åk, men vi hann med de viktigaste iaf.
Efter dagens magkittel gick vi hem till hotellet igen och tog en välförtjänt powernap, lockade håret i timmar och ökade på alkoholhalten i kroppen. Sedan bar det av ut i natten.
Första anhalten var nattklubben BLVD, som var ett riktigt trevligt ställe. Vi träffade under kvällen ett gäng norskar, vilket jag vägrar tro på att de var! Under kvällen var dom både stockholmare, från norrland, skåningar, danskar och tyskar enligt mig och Ämil. Alla bevis pekar dock på att de var norskar. Det var bara deras prat som gör mig lite misstänksam. :P
Efter BLVD ställde vi oss i kön till Hardrock Café, men vi ändrade oss och gick därifrån (fråga mig inte varför). Vid 4-tiden slumrade jag och Ämil gott i våra sängar.

Var lite trögt att ta sig upp när klockan ringde imorse, men frukosten serverades ju inte alltför länge. Efter frukosten, en liten vila och utcheckning var det shopping på schemat. Två par skor (är jag beroende?), en väska och ett regnställ (?!) var det som kom med hem till Karlstad igen!

Vi skulle ta mycket bilder i helgen var det tänkt, men så blev det ju inte riktigt. Får "bjuda" på två pyjamasbilder då.

image69


image70

Imorgon är det work som gäller igen. Fast jag har sovmorgon, vilket drar upp det hela lite iaf. Har huset för mig själv den här veckan också. Därför har jag fått en inneboende i form av Ämil. :D

Sleep well!

GÖTEBORG

Nu är det klart. På fredag åker jag och Ämil till Göteborg. :D :D
 
Ska bli så himla skönt att äntligen få vara ledig en hel helg och komma bort lite från Karlstad!!

Ska bara jobba fyra dagar först! Löningsvecka är det också. Det gör det hela tusen gånger jobbigare...

WEEKEND

Har jobbat hela helgen, i äckel-bistron, men jag har hunnit med endel annat också. :)

I fredags var det fest hemma hos Mickan i Skåre, så jag och Ämil klämde in oss i ärtan och åkte dit. Eftersom båda skulle upp (och jag körde) blev det en mycket nykter tillställning. Det var trevligt den stunden vi var där, men vi åkte ändå hem tidigt. På vägen hem stannade vi först på Bk och tog en pommes. Sedan kom vi på den smarta idén att åka in till stan och kolla läget vid uteserveringarna. Men det blev en kort visit. Åkte hem och somnade.

Igår skulle vi ut med lite Biltema crew. Satt först vid teatern, det var riktigt trevligt. En del har nog lite bakisångest idag kan jag tänka mig. :D När det blev för kallt för att sitta där gick jag, Nina, Emil och David hem till någon i Klara. Det var också trevligt, med kast med jordnöt och grejer. Sedan bar det av till Nöjes, där jag träffade Ämil, Theresia, Mickan och Sara. Sedan kom jobbångesten!! Gick till Bk och käkade (igen?!), gick till Timmys (där Ämil och Tärsia badade!) och fick skjuts hem av Jonas. Runt 04.30 lade jag huvudet på kudden och kl 09.00 ringde den ljuvliga väckarklockan!

Nu har Emma kommit hem från Paris också. :D Pratade med henne förut. Vi bestämde att vi ska ses imorgon. Det ska bli RIKTIGT kul det!!



image68

HIDDEN PALMS

Shit, nu har jag fastnat i en ny serie här. Hidden palms heter den och är verkligen asbra! Det är i klass med OC, så bra är det!
Började se igår kväll och har sett 7 avsnitt nu. Men nu finns det inga fler avsnitt att se, iaf inte som jag kan hitta. Fast tilläggas kan ju då att jag inte är någon datahacker. :P
Jag måste hitta fler avsnitt, om det nu kommit ut. Men det borde det väl...Det var ju så spännande nu. Det är typiskt att man inte ska kunna se fortsättningen då!



image67



Idag har jag varit ledig. Har inte haft så mycket intressanta saker för mig. Sov länge, malde igenom några avsnitt Hidden palms (som sagt) och åkte en sväng med Ämil till stan. Men där var det ju inget vidare röj. På sommaren som det brukar vimla av folk i stan, men inte nu inte. Typiskt när man för en gångs skull har tid att ta sig dit! Men det är väl detta trista väder som gör det!

Nu ska jag snart sova tänkte jag. Hade planerat att vara riktigt utvilad inför min 11,5 timmarsdag imorrn! Well, vi får se hur det går!

Have a good night! :)

LANI

Jag blir så glad när jag tänker på det. Nu är det bara lite drygt två månader kvar tills min käre vän Linnéa återvänder till Sverige! ME LIKE!!

Ett år är lååång tid det!

image66

FREDAG DEN 13:E

Jobbade igår, som vanligt.

På kvällen åkte jag till stan för att träffa Anna, Matilda och Emelie. Det var trevligt. Vi satt på arenas uteservering och snackade skit. Det är alltid lika givande! Men eftersom Anna och Emelie skulle upp och jobba idag var de tvungna att dra sig hemåt rätt tidigt.
Matilda hade två fribiljetter till arena, så vi bestämde oss för att göra småfjortisarna sällskap och gå in där (hade ALDRIG gjort det om det inte vore för att det var gratis!). Mötte upp Erik och hans crew innan också. Arena var ingen lyckad upplevelse direkt. Det var som vi hade anat, liiite för små människor för vår smak! Så det blev en rätt kort tripp därinne innan vi bestämde oss för att det enda rätta nog var att åka hem och inta sovposition!

Ikväll är det grill och party hos Anna. :D Ska dock jobba imorgon...


SEEEEGA!

Nu har min nya mobil kommit! Yeey! :D Jag gillar den redan fast jag inte kunnat använda den så mycket...Väntar just nu på att segast Comviq ska skicka ett nytt simkort till mig, men det verkar de ju inte ha särskilt brottom med. Men det har jag, för jag vill ju börja använda den!!!

Idag har jag först jobbat och sedan fikat med Linnéa. Det var trevligt! Hon har ju varit på Mallorca i två veckor, så det var ett tag sedan sist. Hon skulle ut ikväll också. Fan! Det vill jag med! Men kul att man jobbar 11,5 timmar varje torsdag! Vi har ju liksom förfest och allt klart, men ICKE! Man får väl sitta hemma och tråka och "vänta" på att få jobba ett mördarpass istället! Damn it!

4.0

Jag och Ämil har nyss varit på bio. Och jag tror inte att det är någon som känner oss som skulle kunna gissa vilken film vi såg. Den var ju egentligen inte riktigt vår stil...

Men vi såg iaf Die Hard och den var riktigt bra faktiskt! Kan ju alltid vara trevligt med lite pang, pang och omöjliga överlevnader ibland! ;D


image65

MOBIL

Nu har jag beställt en ny mobil. :D

En sådan ska jag ha!


image64

IBLAND BORDE MAN STANNA HEMMA ISTÄLLET

Igår kväll begav jag och Ämil oss till Norrstrand och hem till Chriiiiz förfest. Det var riktigt trevligt. Med Ukrainsk blues (eller vad det nu var) och norska chips (fast jag och Ämil hann typ få två var innan det var slut :P).

Efter denna tillställning begav vi oss, i taxi, till Nöjes. Fick fribiljetter av en snäll själ i kön, vilket gjorde att det inte kändes lika ovärt. Detta med tanke på att det var riktigt tråkigt. Skrattretande skulle man kunna sammanfatta kvällen med "den stora förlåtelsen"!! Man vet inte om man ska skratta eller gråta åt det hela. Jag orkar bara inte!!

Imorse ringde dom såklart från jobbet också. Kunde inte säga nej till att hoppa in och jobba när dom bad så snällt, även om jag kände att baksmällan höll på att visa sig. 11.55 ringde dom och väckte mig och 12.12 stämplade jag in. Och då hann jag med en dusch! Det måste vara något slags rekord!


image60
Jag och Ämil :D

image61

image62
Louise gör bävern :D hahah

image63
Chriiiz

HONEY

Nu har jag precis sett en asbra film! "Honey" heter den och är en dansfilm med Jessica Alba. Man var verkligen fast från början till slut.
Den rekommenderar jag alla att se! :)

Nu blir det snart sängen!

Sleep well!

image59

NOTHING

Jag vill spola tillbaka tiden till i lördags! Liked that night! :D

R A S T L Ö S...

Imorgon är det dödspass på jobbet igen! ORKA!

Fast jag är ledig på fredag igen. Det är ljuset i mörkret!

Tråkigt inlägg?
Svar: JA!


PARTY CHEZ MOI

Igår var det som sagt party på Zakrisdal. Det var en riktigt lyckad fest och alla verkar nöjda. :)

Tyvärr har jag inte så stor koll på hur många som var här och vilka alla var. Men man kan ju inte alltid ha koll på allt. Som tur var hade jag min kära Ämil som hade stenkoll på läget. Thanks Ämil!
Jag hade iaf skitkul och det verkar det som att de flesta hade. Very good!

Var dock inte lika kul att vakna upp imorse. Bakfyllan var där och på nedervåningen möttes jag av ett bombnedslag. Jag fick hoppa mellan chipssmulorna och akta mig för fläckar med klet. Usch! Men som tur var kom Ämil och Anna hit och hjälpte mig att få ordning på stället. Thanks brudar. :D

Sedan har vi bara slappat järnet hela dagen, heeelt underbart.

"Jävlar vad nära. JÄVLAR VAD NÄRA!!! Hahah, Ämil du är en stjärna. ;D

image55
Anna och Ämil

image56
Dance everybody...


image57
Altanen

image58
Ämil och Anna :)
 

RSS 2.0