Några bilder från inflyttningsfesten!

image211

image212

image213

image214

image215

Finns många fler bilder, men jag tror inte det är så många som är något att se!

New hair

Äntligen har det blivit en förändring i mitt tråååkiga hår. Var hos frisören och klippte och färgade igår. Klippte mig kort, nästan page, därbak och längre fram vid ansiktet. Det låter kanske inte så fint, men jag är skitnöjd. Sedan blev det lite snélugg också. Färgade brunt och gjorde mörkare slingor i, nästan svarta. Är asnöjd med färgen också!

Imorgon har jag och Lani många järn i elden. Vi ska tvätta, samtidigt som vi ska hinna äta på mongoliska restaurangen. Mums! På söndag åker Lani bort och lämnar mig ensam här en vecka. Hon ska åka skidor och jag får stå för disk och matlagning själv. Undrar hur det ska gå jag...




Här syns det iaf lite hur håret blev, även om det är jordens fulaste kort!


 


Tvådagars

Nu har det varit ett par stressiga dagar för mig vill jag lova. Det började i torsdags. Lani ringde mig och frågade om jag ville följa med på hockey. Självklart sa jag. Vem tackar nej till en match mellan Fbk och frölunda? Skyndade mig hem efter jobbet, där Lani stod färdig med maten. Åt så fort att magen värkte. Pappa kom och hämtade oss och iväg till hockeyn bar det av. Härligt med seger, även om det var i förlängningen.

På fredagen var det Ikea och veckans inhandling av mat som stod på schemat direkt efter jobbet. Det tog sin lilla tid och klockan sprang iväg fortare än kvickt. Hem till mamma och pappa för mat och lite festfix. Sedan åkte jag och Lani hem till David. Där var partyt redan i full gång och efter lite vinhäv var vi också i full gång. På grund av lite missförstånd missade vi sista bussen, så Davids lilla rum blev belamrat den natten.

Tog en sväng på stan igår innan vi begav oss hem och tog tag i vår enorma disk och vårt dammiga golv. Lång tid tog det, men bra blev det tillslut. Direkt igång med att locka håret. Hann precis klart innan första gästen till vår inflyttningsfest droppade in. Det var väldigt många som "droppade in" igår kväll. Först fylldes köket, sedan vardagsrummet, sedan våra rum och tillslut var folk tvugna att stå i hallen. Vår 87-kvadratare kändes helt plötsligt inte så stor. Men kul hade vi. Kvällen avslutades på Nöjes.

Idag har vi ägnat oss åt att STÄDA. Det fanns att göra kan man minst sagt säga! Tog precis en promme och köpte godis, så nu blir det "Hairspray" och godis innan sömnen kommer kasta sig över oss!!

Skitväder!

Vad är det för fel på vädret i Sverige? Ena stunden lyser solen (även om det är vääääldigt sällan), nästa stund vräker snön ner och nästa stund spöregnar det. Jag hatar det! Det gör mig ingenting om det kommer lite snö så att det blir lite ljusare ute, men det är ju så tråkigt när det ändå ska regna bort två timmar senare. För så kul är det inte att plaska hem i snöslask och hoppa mellan vattenpölarna.

Nu jobbar jag min sista heltidsvecka. Kanske nämnt det förut. Sedan kommer jag bara jobba 60 procent och lite extra när det blir tillfällen. Känns rätt skönt, för kanske får man lite mer liv nu. Just nu känns det som att jag bara jobbar, äter och sover. Man hinner inte med någonting annat! Men det är väl så arbetslivet går till...

Nu är Lani klar i duschen, så nu är det min tur att ta över!!

Btw så ser jag otroligt mycket fram emot inflyttningsfesten på lördag. Det kommer bli skitkul!

Take care!


Sammandrag av helgen

Då var den här jobbhelgen tillända också då. Känns grymt skönt att vara ledig imorgon. Helgen har varit rätt lugn. Tittade på Let's dance och åt tacos med Lani och David i fredags. Mysigt det. Vi har blivit som en liten familj alla tre. Haha!
I lördags var det inflyttningsfest hos Nina. Elin skjutsade hem mig efter jobbet och Lani fixade mat och sminkade mig. Snälla brudar det! Jag och Elin skulle vara nyktra, men det gick det ju lite sisådär med, eller hur Elle? Nina den stackaren hade inget annat val än att vara nykter, eftersom hennes halsböld kommer tillbaka om och om igen. Men det var iaf en mycket trevlig kväll det också. Lani joinade en stund innan vi,  jag i mina alldeles för stora skor, trippade hem till sängen.

Nu ska vi snart laga någon mat. Vet dock inte vad än. Sedan blir det promme med Linnéa när hon slutat.

Staden med Lani

Imorse vaknade jag upp efter en härlig sovmorgon och, mot alla odds, hade faktiskt inte ett dugg träningsverk. Jag som trodde att jag inte ens skulle kunna gå idag!

Jag och Lani var en sväng på stan förut. Tog en fika och kollade lite affärer. Jag hittade en jättefin klänning som jag tänkte ha på vår inflyttningsfest. Och, äntligen, så hittade vi gardiner till vardagsrummet också. Ska bli jätteskönt att få upp dom. Känns ju trots allt som att det är där det är viktigast att få upp gardiner. Det är ju det som alla ser. Lägger kanske in kort imorgon när allt är klart, om jag orkar efter en tiotimmars arbetsdag.

Nu ska jag och Lani snart se på film. Vi ska se Coyote Ugly! Finns det någon bättre film så säg. Jag älskar verkligen den filmen!


Jag och Ämil är bäst

Jaa, det är vi faktiskt! Vi har precis genomlidit ett 75-minuters spinningpass. Trodde aldrig att jag skulle orka, men det gjorde jag. Ämil var minst lika duktig hon! Hade en lite ovanlig instruktör idag också. Alla andra brukar vara så positiva och puttinuttiga, men han i stort sett dödförklarade oss innan passet börjat. Fast det var bra. När alla andra instruktörer säger att det inte är långt kvar en gång var tionde sekund så menar dom det inte, men man visste att när han ett fåtal gånger under passet sa det, så menade han det, för att citera min käre vän Ämil. ;P

När jag kom hem stod Lani med maten klar också. Grymt skönt att helt utsvulten sätta sig ner vid ett dukat bord. Thanks Lani. :D

Ny vecka

Då var veckans första arbetsdag avklarad då. Gick ovanligt bra faktiskt. Måndagar brukar ju annars vara sjukt sega, men inte idag inte. Bror min kom till jobbet också, så vi tog bussen till stan och käkade baguette.

Imorgon är det dags för min mördardag igen. Hatar verkligen dom dagarna. Fast dom har förkortat dom med en timme iaf, så jag jobbar "bara" 9-19.30. Intressant att veta va?

Nu måste jag snart börja fixa med mat, så att den är klar när den utsvultna Lani kommer hem från träningen. David skulle också träna nu. Fan, det är bara jag som är soffpotatis! Det måste bli ändring på detta snarast. Eller hur Nina?
Ikväll kommer vi sitta bänkade framför idrottsgalan!!

image206

image207

Hittade dessa fullt normala äppel-ätar-bilder på mig och Lani. Gillar du det Lani? :D

Tjejkväll med mera

Gårdagskvällen var mycket trevlig. Men den blev inte riktigt som vi trodde...Vi skulle ha en lugn hemmakväll med lite vin, men det slutade med att vi hamnade vilt dansade mitt på dansgolvet på Nöjes. En riktigt kul kväll blev det tillslut!

Idag har jag och Linnéa vår första tvättid. Det började med att vi hade beslutsångest över hur vi skulle sortera kläderna. Det är verkligen svårt att avgöra vilka färger som går med vilka. Andra problemet uppstod när det inte kom något vatten i tvättmaskinen. Men i den djupaste oron började vattnet tillslut flöda. Phjuu!

Nu håller är min moster och mamma i full gång med att stryka och få upp gardiner i mitt och Lanis rum. Så snart är det bara gardiner till vardagsrummet kvar.

Här kommer lite bilder från igår:

image200
Elin, jag, Anna och Matilda

image201
Elle och Jag

image202
Emelie och Lani

image203
Nina och Elin, top-of-the line

image204
Emelie, Linnéa. jag och Anna

image205
Emelie och Matilda

Jag lever!

Tro det eller ej, men jag lever faktiskt fortfarande. Har varit sjukt mycket med flytt och jobb på sista tiden, plus att vi fick bredbandet först igår. Jag höll på att gå i taket innan jag fick igång skiten, men sedan kom David hit och styrde upp det hela. Så nu är man tillbaka till verkligheten. Man känner sig ju helt utestängd utan internet!

Flytten har iaf gått jättebra och vi stormtrivs i lägenheten. Det enda är att det är mycket jobbigare för mig att ta mig till jobbet, nu när jag måste åka buss. 

Ikväll blir det en liten tjejkväll hemma hos oss. Pizza ska beställas och vinet är inhandlat, så allt är upplagt för en mysig kväll med brudarna.

Vi lägger nog in lite bilder på lägenheten snart kan jag tänka mig. Men först måste allt vara klart.

Take care!!

RSS 2.0