Alla hjärtans dag

God kväll gott folk!

Nu sitter jag här lite utpumpad efter ett skivstång/konditionspass på Friskis. Det var längesen (om det nånsin gjort det) det gick så bra som idag. Skönt!

Praktiken på psyk går hur bra som helst! Jag hade aldrig trott att det skulle vara så kul som det är. Jag har fått ge injektioner och tagit blodprover också. Det känns skönt att ha gjort det, då blir det nog inte lika nervöst nästa gång. Tiden rullar på i en väldig fart, så imorgon går jag redan in på den sista veckan. Måste erkänna att det känns riktigt tråkigt. Men sedan bär det vidare mot tre veckor på Skåre Vårdcentral. Det kommer nog också bli bra.

Helgen har bestått av en Tv-kväll med Anna i fredags och utgång med Lani igår. Vi var på Tempel och man blir lite besviken varje gång tycker jag. Man känner liksom inte det där "Shit vad kul det är!". Känns som att alla tycker så, men ändå går alla dit. Kan inte folk hitta tillbaka till bmb igen? Där är det oftast riktigt kul!

Låt den här veckan gå fort, för till helgen får Karlstad finbesök av ingen mindre än Matilda!



Psykiatri

Den här veckan har min 18 veckor långa praktik börjat. Jag börjar med tre veckor inom psykiatrin. Jag är på en sluten avdelning där patienterna har allvarliga psykiska sjukdomar. Det handlar om depressioner, psykoser, självmordsförsök/tankar mm. Jag gjorde min första dag på avdelningen idag och jag var så nervös i natt att jag inte sovit någonting. Fast det var ingenting att vara nervös för. Avdelningen verkar vara bra och min handledare är jättebra och vill verkligen lära mig saker. Det känns jätteskönt!

På torsdag är farfars begravning. Det ser jag mindre fram emot...

RSS 2.0