Julhelgen

Då var den långhelgen över då!
Julafton var lite stressig till en början, men ändå väldigt bra. Fick mycket bra julklappar och åt god mat. På juldagen var jag hos farfar i Örebro på dagen. När jag kom hem fixade jag till mig lite och åkte till Anna. Där var det förfest. Matilda och Emelie kom efter ett tag också. Vi blev riktigt många till slut och kul var det. Senare gick vi till Nöjes och skakade rumpa ända till stängning.
På annandagen skjutsade mamma och pappa mig till David i Lysvik hos hans föräldrar och där har jag tillbringat helgen. Vi har knappt gått utanför dörren.

Imorgon är det jag som måste plugga som bara den. Har väääldigt mycket att ta igen nu känner jag.

Sov gott!



Gammal bild på mig och Matilda, som förövrigt åkt till Brasilien idag. Ha det superbra och var rädd om dig min vän!

Dan före dan

Imorgon är det julafton och jag och mamma har fixat här hemma hela dagen. Nu är vi äntligen klara med allt och jag har faktiskt fått lite julkänsla. Imorgon kommer hela släkten på pappas sida hit. Vi blir nog runt 30 personer här hemma. Sedan på kvällen bär det av till mina kusiner i Kil för lite firande med mammas släkt, precis enligt tradition.

På juldagen ska vi antagligen till farfar i Örebro. På kvällen blir det party. Ska bli så kul!! Saken blir inte sämre av att Matilda är hemma också, vi har inte setts sen i somras.

Imorgon har jag och David varit tillsammans i ett år. Tiden har gått så himla fort!




<3

Jullov!!

Äntligen ledigt!! Nu har jag mitt första riktiga jullov på jag vet inte hur länge. Jag har ju jobbat de senaste åren, men nu är det ledigt. Fast jag måste ju självklart plugga en hel del.

Ikväll ska jag träffa Anna. Vad vi ska göra får tiden utvisa. Lär inte bli något alltför ansträngande med tanke på min förkylning.
Imorgon ska jag gå på stan med Lani och försöka inhandla de sista julklapparna. Efter det ska jag åka och fira min kusin som fyller år.

Nu ska jag ta en powernap!



Mindre än en vecka till jul

Jag har:
- en dag kvar i skolan innan lovet
- åkt på en dunderförkylning
- klippt mig och färgat håret
- inte pluggat alls så mycket som jag skulle behövt
- uppdaterat dåligt på bloggen
- inte köpt klart alla julklappar

That's it!

14 december

Idag fyller min lillebror 19 år!

GRATTIS på födelsedagen!




Vi när vi var små

Hockeynight

Tjoooo!

Nu var det ett tag sedan jag bloggade igen. Jag kan skylla på att vi börjat med en ny kurs i skolan, så jag har varit tvungen att plugga väldigt mycket för att sätta mig in i den. Jätterolig kurs!

Igår hade David uppspel med sin ensemble på universitetet, så jag var där och tittade. Dom var jätteduktiga!! Efteråt åkte vi till vedugnen och åt med Davids föräldrar, bror och kompis. Shit, vilken god mat dom har där!

Ikväll ska jag och Lani på hockey. Det ska bli så kul! Jag har inte varit på en enda match den här säsongen, så det är faktiskt dags nu. Färjestad-HV71 lär inte bli en dålig match heller.

Nu ska jag gå ner och fortsätta att hjälpa mamma med lussebullsbaket.

Tack och hej!

Äntligen fredag

Nu har jag klarat av tentan och jag tror det gick bra faktiskt. Känns gött! Nu kan jag slappna av och inte tänka en sekund på skolan i helgen.

Ikväll blir det idol med Lani. Jag tycker det är väldigt svårt vem som ska åka ut nu. Jag har hejat på Kevin och Alice ända från början, men nu tycker jag att Robin har blivit bra också och Alice har börjat dala lite. Det är svårt det är. Som tur är är det ju inte jag som ska bestämma vem som ska vinna.

Imorgon är det som sagt dags för Annas 20-års fest. Det blir grejer det. Ska dock tänka lite på vad jag gör, för att inte slösa bort hela söndagen...

David ska åka till sina föräldrar i helgen, så jag får sova ensam. Jag tycker det är skit svårt att somna när inte han är bredvid nu när jag har blivit så van att alltid ha honom bredvid mig. Så med andra ord, jag kommer att sakna honom!

Ha en bra helg!


Ett litet break

Åååh vad drygt det är att plugga dagarna i ända. Jag blir så rastlös och kan inte koncentrera mig. Känns som att jag kan det mesta, samtidigt som det känns som att jag inte kan någonting. Bra blandning där tycker jag.

Som tur är har jag roligare saker att göra på kvällarna. Igår var jag på ljusparty hos Linnéa och hennes mamma, imorgon ska jag träffa Anna i kvällningen och på fredag ska jag och Lani se på Idol (och fira att jag förhoppningsvis klarat tentan). Så bara så du vet Lani, så får du fira (sörja) med mig! :D På lördag ska Anna ha 20-årsfest också. Tjohooo, vad mycket roligt jag har att se fram emot nu.

Ikväll ska jag och Nina på spinning. Med tanke på utebliven träning den senaste tiden lär det bli en MYCKET ansträngande aktivitet.

RSS 2.0