Sommarens första grillning

Då var man nyss hemkommen från en mycket trevlig grillkväll hos Linnéa. Maten var mycket god och sällskapet var också gott. Det var jag, Linnéa, Lani och Lovisa som grillade (mest Lovisa som skötte grillen). Jag och Lani hade gjort en jättegod egen potatissallad. Den blir att göra fler gånger. Efter grillen blev det en stund på Blås uteservering. Loka och Cola var kvällens drycker, men det klarar man sig gott på när tröttheten sätter in.
















Btw, shit vad lyxigt det känns att sitta i sängen och blogga. Nu ska jag sova!

Hos mormor på landet

På morsdag var jag hos mormor. Tänkte att jag skulle visa lite härliga bilder därifrån.



 











Bärbar dator

Nu har jag äntligen köpt mig en bärbar dator och jag är skitnöjd med den. Känns bra att ha sedan när jag ska börja plugga och vara hos både mamma och pappa och hos David.

Sitter hemma hos David nu. Ska snart sätta mig på cykeln och cykla hem. Tvättning står på schemat och det känns ju lagom kul när det är så underbart väder ute.
Ikväll blir det grillning hos Linnéa. Det kommer bli nice!!

Photoshop i Lysvik

Då var det ledig helg igen då. Helt underbart skönt. Jag och David är hos hans föräldrar i Lysvik nu. Ikväll ska det partas. Vi ska till Kolsnäs. Jag har aldrig varit där, men dom som vet säger att det är kul. Anna kommer med tåget sen också, så det blir nog skitkul.

Igår klippte jag och färgade mitt hår och blev skitnöjd. Har lite ljusa slingor nu. Lägger nog upp någon bild när jag kommer hem. Nu ska vi åka till Davids bror och ta en sväng i hans nya båt. Till sommaren blir det vattenskidor säger David, men jag vet inte om jag vågar...

Satt, för första gången i mitt liv, och grejade på Photoshop förut. Fixade lite med en bild på min gitarrspelande pojkvän, medan han satt och spelade och sjöng Lars Winnerbäck. :)


Nagellack

Imorse ställde jag klockan för att jag och Lani skulle gå ut och springa. Lani bangade (fy Lani, hihi), men jag var duktig och tog mig ut ändå. Helvete vad jobbigt det var!!! Trodde seriöst inte jag skulle orka hela rundan, men det gjorde jag (även om jag var mega anfådd).
Kunde pusta ut förut när Anna ringde och sa att de inte behövde operera henne idag, vilket de befarade igår.

Nu återstår det att se vad dagen har att bjuda på. Var sjukt längesen jag var ledig två veckodagar i rad, de brukar alltid ringa in mig till jobbet, så det känns lite konstigt. Jag blir lite rastlös. Ska hem till min kära pojkvän ikväll iaf och kanske till mamma och äta rabarberpaj, MUMS!! Kanske blir det ett och annat Lost-avsnitt också. Det hoppas iaf jag på. 

På tal om ingenting har jag blivit helt besatt av att köpa nagellack. Vet inte hur många jag köpt den senaste tiden. Det är så kul att har fina fräscha naglar på sommaren tycker jag. Har fastnat för Isadoras nagellack. Dom är lätta att måla på, torkar fort och håller länge.

image258
Detta är mina favoriter

Lite bilder

Jag och Lani köpte sallad och satte oss vid muséet idag. Det var riktigt mys. :) Här kommer lite bilder från underbara Karlstad.

image252


image253


image254


image255


image256


image257

Sooool!!!

Då var den jobbhelgen tillända då. Ser med glädje fram emot nästa helg, då jag ska vara ledig. Helgen blev som jag trodde mycket lugn. Spenderade den hemma hos David med soffmys. Vi började kolla på Lost och jag är redan fast!

Idag är jag ledig och har nyss varit ute på en promenad med Linnéa. Det var riktigt skönt i det soliga vädret. Det är bra att vädergudarna tagit sitt förnuft till fånga och gett oss sol istället. Skulle ha träffat Anna nu, men hon har ont i magen och var tvungen att åka till sjukhuset. Hoppas det inte är något farligt och att hon mår bättre imorn, så att vi kan gå på boxningen då.
Ikväll ska jag och Lani iväg och heja fram hennes bröder till seger i deras fotbollsmatch. Det värsta med att gå på dom matcherna är att det rycker i benen och man vill bara knyta på sig fotbollsskorna och springa ut på planen själv! Jag saknar verkligen fotbollen ibland. Den har ju ändå tagit upp drygt 10 år av mitt liv.

Nu ska jag ta och fixa till mig lite och vänta på att Lani kommer hem från jobbet.
Ha en bra dag!

Kram Cämil


image249
Jag och Linnéa i stockholm förra året (party på hög nivå, eller hur linnéa ;P)


image250
Anna och Lani festar loss (shit vad kul vi hade den kvällen!)


image251
Jag och Lani förra lördagen :)

Jag ska jobba

God morgon!

Sitter hemma hos David och lånar hans dator. Han jobbar och jag har tråkigt, så då passar det ju utmärkt att kladda ihop ett blogginlägg.

Nu är det fredag igen då. Veckorna bara springer iväg numera tycker jag. Även fast jag jobbar helgen är det skönt med helg. Det är något annorlunda med att jobba då, inte lika jobbigt, fast det är asmycket folk. Börjar klockan 14 idag och ska kanske hinna med att träffa Linnéa innan det också, men vi får se vad som hinns med (vissa är ju duktiga och tränar, då menar jag inte jag själv).

Vad som, förutom jobb, kommer hända i helgen har jag ingen aning om. Det får bli som det blir. Lugnt lär det hursomhelst bli. Hade min topp förra helgen på Nina och Johannas födelsedagsfest, men oj vad kul vi hade.


image248
Jag och Johanna fular oss (mest jag kanske) :D

Jag och David på promenad

image247

Livstecken

Tänkte bara meddela att jag fortfarande lever. Har jobbat ganska mycket på sista tiden och så vill man ju inte sitta vid datorn när det är superfint väder ute.

Nu njuter jag av att jag ska vara ledig helgen. Kommer spendera den ute i solen och så kommer det bli some party också. :)

Enjoy the weekend and the sun! 

image246
Nu behöver inte jag och Lani göra sånna här arrangerade sommarbilder längre

RSS 2.0