En dans med svåra steg

Spenderade dagen på Bergvik och nere på stan med Nina och Elin. Elin fick en berlock till sitt Pandoraarmband i födelsedagspresent av mig och Nina.
Sedan åkte jag hem till mamma och pappa och tog mig en tupplur på soffan i väntan på mat och hockey. Hämtade Lani också, så hon, jag och pappa kunde tävla om vem som skrek högst och blev mest irriterad över Färjestads spel. Tror faktiskt jag tog hem det hela, även om Lani närmade sig med stormsteg på slutet.

Kan man bli annat än irriterad en kväll som denna? Färjestad spelade som krattor och förlorade första semifinalen ganska stort. Det var depp nr 1. Sedan kollar man ut genom fönstret, då ser man snö i massor. Depp nr 2. Jag vill, liksom dom flesta andra, ha vår nu, men istället kommer det mer snö än vad det hittills gjort på hela vintern. Som sagt kan man inte bli annat än på dåligt humör av det. Sedan hade jag och Lani tänkt att låna med oss en Beckfilm från mamma och pappa, men den glömde vi ju såklart. Och inget är det att se på tv...

Godisätarhelgen

Då var påskhelgen till ända då, snart iaf. Långfredagen tillbringade jag med min kära pojkvän. Den jäveln är i Norge och åker skidor nu han och jag är inte ett dugg avundsjuk...
På kvällen hade jag, Lani, Matilda och Anna en riktigt skitsnackar-tjejkväll. Det var en riktigt mysig kväll med kycklingsallad och fruktfat (och lite kladdkaka när chokladbegäret plötsligt slog till).

Igår jobbade jag. Eller jobbade och jobbade, det var så lugnt på Biltema så man kan knappt kalla det för att jobba. Efter jobbet hämtade mamma mig för en tur till mormor. Där blev det mat i massor såklart. Sedan lockade hockeyn, så kosan styrdes mot mina kusiners place där kanalutbudet är lite större. Färjestad vann och glädjen gick inte att beskriva! Behöver jag nämna att jag ätit en hel del godis i helgen också?

Idag efter jobbet åkte jag hem till mor och far och tillbringade kvällen där. Jag och mamma satt och kollade Bingolotto. Börjar man bli gammal nu eller?!

Idag fyller min kära vän Elin 23 år. GRATTIS ELLE!!

image228

Oväntad shopping

Detta blir ett snabbinlägg eftersom att jag ska möta Johanna på Syrefabriken om typ 10 min. Bra planering där. Spinning ska det bli! Bra sammanhängande text jag skriver nu känner jag.

Imorse var jag och Lani uppe och tvättade och lyckades för en gångs skull få ALL (!) tvätt helt torr. Mycket bra jobbat där får man lov att säga. Har vart en sväng förbi min frisör och slipat lite på luggen också. Känns bra, eftersom den växer som ogräs. Tog en sväng på stan medan jag väntade på Lani. Shoppade mycket mer än planerat. Skulle inte köpa något men det slutade med ett par solglasögon, nagellack, handduk och en födelsedagspresent till Lani. Träffade Linnéa på stan också. Så när Lani anlände satte vi oss ner alla tre för en fika.

Nej, nu måste jag skynda. Ikväll blir det toast med fetaost (prova det, det är jättegott) och top model. Får väl se hur entusiastisk David är till detta...

Ha en bra kväll!

Lite uppdatering på min annars så döda blogg

Turen till Stockholm i onsdags var superbra! Rihanna var asbra och jag och Lani var på topp. Kan man bli annat när man inte får någon sömn?! Man kan ju inte tycka annat än synd om dom stackarna på Arlanda som försökte få någon sömn. Jag och Lani lyckades nog få vår stämma hörd över hela Arlanda. Vad gjorde dom på Arlanda?, tänker nog en del nu...Tåget därifrån mitt i natten var nämligen vår enda möjlighet att ta oss hem om vi inte ville sova kvar i huvudstaden.

Helgen då. Fredagskvällen var mycket lugn med Let's Dance rullandes på tvn framför en mycket sömnig själ. Lani rymde hem till sina föräldrar och David anlände inte förrän senare efter en tripp till Örebro. För första gången på mycket länge satt jag hemma för mig själv. Jag hade nästan glömt hur det var...Nej, så illa är det inte. Men jag trivs bra med att ha folk runt mig hela tiden!
Lördagen bjöd på en liten tur till Ikea med David och sedan iväg till kusiner för släktkalas. Trevligt var det, mycket mat blev det och trött var man när man slängde huvudet på kudden på natten.
Idag hade jag och David en mycket mysig förmiddag innan jag åkte hem till mamma och pappa. Även idag blev det en tur till Ikea för att titta lite på en ny säng till mig. Som vanligt när man måste ta ett beslut om något börjar jag vackla och kan inte bestämma mig.


Brandmän på besök!

Igår kväll när jag och David kom hem till hans lägenhet luktade det skitäckligt. Det stack som fan i näsan. Vi lokaliserade det till att det luktade vid ventilationen. Inte en chans i världen att jag skulle gå och lägga mig i den lukten. Vem vet om man skulle vakna morgonen efter (jag vet, jag förstorar ofta saker). Så David ringde hyresvärden, som sa att han skulle ringa 112. Där blev han utskrattad innan dom förstod att det inte var ett skämt. Efter ett tag ringde brandmästaren upp och sa att dom skulle komma och titta vad det var. Dom kom fram till att det var kylskåpet som hade gått sönder, så det var ammoniak som luktade. Dom tyckte inte vi skulle stanna kvar där, så då var det bara för oss och packa vårt pick och pack och åka tillbaka hem till mig. Väl där ringde dom igen och sa att vi var tvugna att åka tillbaka och stänga av kylskåpet, annars kunde det börja brinna. På med kläder och ut i bilen igen!

Nu ska jag städa vår svinstia till lägenhet lite tänkte jag. Sen kommer Anna hit innan det bär iväg till Syrefabriken och ett boxpass.

Imorgon är den efterlängtade dagen. Rihanna på Hovet!!

Förresten, kolla in vilket gulligt inlägg Lani skrivit. Det är ju så man blir rörd. Bilden däremot är ju rörande åt andra hållet.

  

I en annan del av Karlstad

Jag och Lani kollade precis på "I en annan del av Köping". Det programmet är så himla bra. Man kan liksom inte göra annat än att sitta och le programmet igenom. Dom är bara för söta!

Ikvällen igår var mycket lyckad. Jag, Lani, David och Petter kollade på melodofestivalen och spelade ölspelet. Tycker rätt låtar gick vidare. Jag tror t.o.m. att Charlotte Perelli kommer vinna alltihop.
Efter vin, cider, drinkar (Likör 43, blåbärssoppa och grädde) och Minttu gick vi hem till Lovisa. Mötte upp Linnéa på vägen och intog lite mer alkohol hemma hos Lovisa. När tiden var inne begav vi oss till Nöjes där det blev ytterst lite dans (!) och alldeles för mycket utspillda drinkar. Men det var ändå mycket trevligt.

Dagen idag har bestått av en lååång promenad och slapp, slapp, slapp. David och Petter han väl knappt stänga dörren efter sig innan jag och Lani slumrade på soffan. Nu blir det Wallander, sen en tidig sänggång!

Spinning, äckliga gubbar och mys!

Den här veckan har jag och Lani varit riktigt duktiga. Vi har varit på spinning tre gånger (bl.a. kl 07.00 igår morse) och varit ute och sprungit en gång. En bra början på mitt nya liv (som jag iofs startar för ca 60:e gången).

Igår hände mig något skitläskigt när jag skulle åka bussen till David. Det var en man på bussen som satt och glodde på mig som fan, sen när jag pratade med David och sa att jag snart var vid universitetet så tryckte mannen på knappen. Mannen gick av före mig, men ställde sig och väntade tills jag också gått av. Jag började gå mot Davids hus och mannen gick en halv meter efter mig, så då vände jag. Då vände han också. Jag vände igen och han vände igen. Hela tiden var han max en meter ifrån mig. Jag skakade av rädsla och ringde och bad David komma och möta mig. Då började mannen gå fram och tillbaka framför mig och titta på mig. Jag vågade inte gå från busshållsplatsen, eftersom det stod en annan kille där kändes det tryggt att stå kvar. Om inte han stått där vet man inte vad som skulle hänt, det var inte en människa i närheten förutom han. Mannen hörde nog när jag pratade med David, för tillslut gick han över till andra sidan gatan och gick fram och tillbaka där innan han försvann. Shit, har nog aldrig varit så rädd tror jag!

Väl framme hos David väntade mat och rödvin. Han hade varit gullig och lagat mat och fixat till mig. Han är allt för go' han. :) Vi hade en jättemysig kväll, som avslutades med att jag föll i djup sömn ganska tidigt.

Ikväll nalkas det party! :D

Hoppas alla får en bra lördagskväll!!

RSS 2.0