WHY?

Nu är det bara en jobbdag kvar, sen är det helg :D :D Och det gillar vi i BÖTT!!

Då blir det party hos mig!! Inte ofta man har huset för sig själv, så det gäller att passa på. :D Hoppas bara att mycket folk pallrar sig hit...

Jag fattar btw inte hur jag ska orka jobba såhär mycket. Jag är heeeelt slut efter tre dagar! Men man kanske vänjer sig. Hope so!

VARFÖR ÄR ALLA SÅ HUNGRIGA HELA TIDEN? I can't believe it!

Och varför pratar folk som om dom vore störda?

Varför?

Varför? 

Varför?

Idag var det en äckel-gubbe som sa: "Hej stumpan, gissa vad jag vill ha då?" För det första är jag ingen "stumpa" och för det andra är jag ju bara en simpel korvförsäljare, inte någon jävla tankeläsare! heheh
Jag är inte bitter! :D

Ciao!

WEIRD

Nu tänkte jag skriva något här, bara för skrivandets skull. Men jag vet inte vad jag ska skriva. Har inte så mycket att komma med känner jag.

Det var en gubbe, som handlade korv av mig idag, som slog mig med pet-flaskan när den var tom. NORMALT. Verkligen. Helt störd var han. Innan hade han skrattat ut mig för att jag frågade om han hade jämna pengar. Han bara: "Jag ska betala med ojämna pengar, går det?" Gud, jag orkade inte ens svara!!
Det finns folk till allt.

Det är en sak till jag inte fattar...Varör kan inte folk klä på sig när dom ska åka och handla?! Jobbigt att sätta på sig en T-shirt, så att man slipper se ölmagarna.
Men man vet ju inte, de kanske är stolta över sina otränade, hängiga, svettluktande kroppar...Jag blir iaf inte särskilt imponerad!

Nej, nu fick jag lite dåligt samvete här för att jag säger så här. Men det är ju ingen som tvingar dom att gå utan tröja!

Over and out

END OF FREEDOM

Då var den sista lediga dagen "avklarad" då!
Fick ju iaf en dag med fint väder, me like!! Men nu brakar helvetet lös. Nu börjar allvaret. Heltidsjobb! Usch, jag får ont i magen bara av att tänka på det ordet. Känns inte riktigt som att det är min grej. :P Men det blir nog bra det här. Gäller ju bara SJU veckor....

SLAPPISCH

Idag har det varit slappischdag nr 1 för min del. Vaknade upp kl 12 efter att ha sovit typ 12 timmar. Det sliter på mig att vara ute i vildmarken!

Jag har bara lallat runt hela dagen och inte gjort ett skit. Det är verkligen asgött att ha sådana dagar ibland. Gör ju inte så mycket eftersom att jag är ledig imorgon också.
Har inte ens varit utanför dörren. Eller jo, det har jag ju visst det. Var ute och sprang lite förut och trodde seriöst jag skulle dö. Så jobbigt var det. Fick till och med för mig att jag fick blodsmak i munnen. :P

Imorgon ska jag iaf träffa Anna. Det ska bli riktigt kul! Blir ju inte så ofta nu. Speciellt inte när hon tagit över min plats som crew à la disken. ;D Imorgon är båda iaf lediga och det ska självklart utnyttjas!



image54
Anna och jag förra sommaren


MIDSOMMAR

Igår eftermiddag åkte jag, Matilda, Erik och Agni mot Pers stuga, mitt uti ingenstans visade det sig. Den låg inte i "centrala" Sunne som jag trodde, utan i Ö:a Ämtervik. Så efter typ 100 mil grusväg kom vi fram till de väntande Fredrik, Fredrik och Oskar. Per, Carro och "Sivan" joinade också ganska snart.
Kvällen var mycket trevlig. Vi lagade god mat, hade femkamp med två grenar (?), badade kokhet badtunna och badade i den svinkalla sjön. Så nu har jag iaf tagit årets första dopp. :D

Här kommer lite av kvällen i bilder:

                  
          

PLEASE ÄMIL!

Imorgon är det midsommarafton (om någon nu gått miste om det), då blir det Sunne med Matilda. :D Inte bara Matilda, men det är ändå (mer än) halva nöjet! I en sommarstuga ska vi tydligen hålla till.
Testade att pumpa upp en luftmadrass förut. OH my säger jag bara! Jävlar vad jobbigt det var. Tog typ en halvtimme att få luft i skiten. Sedan är det ju inte det bekvämaste att tillbringa en natt på den heller!

Om jag bara kunde få Ämil ta sitt förnuft tillfånga och följa med också. :D Please Ämil, JAG VILL att du ska följa med. Hur blir det att parta utan dig liksom?! Jag vill inte ens tänka tanken!! Så kom igen nu Ämil, jobba klart och ring till mig sedan när du kommer hem och säg att du har ändrat dig! ;D

Jag håller tummarna!


FIVE DAYS

Nu är jag ledig i  FEM DAGAR. :D

Yeeey, intresseklubben antecknar febrilt!!



Jag har ont i huvudet!

LÖRDAG

Tänkte lägga upp lite bilder från i lördags. Orkar inte skriva så mycket...

image43
Hemma hos Jenny


image44
Hos Jacob...


image45
...det också...


image46
...och det med!

Over and out!!

STUDENTDAG

Igår åkte jag fram och tillbaka för att fira studenter.
-Först var det Lillerud, där min kusin och hans flickvän sprang ut. Åh herregud vad avundsjuk man blev. Jag vill ju också ta studenten igen!!



-Sedan åkte jag och Ämil till Älvkullen för att avundsjuka och bittra se när hennes bror André sprang ut. Fast lite kul är det ju att se dom iaf.



-Efter det åkte vi hem till Anna för att ge henne våra presenter. Blev ett rätt kort men välkommet besök. :)



-Slutligen åkte jag till Kil för att återigen gratta min kusin.

Dagen slutade med att jag, Ämil, Matilda och Emelie satt och njöt på arenas uteservering (imsevimse och bratten joinade sen också). Det var riktigt kul. Är ju så roligt att bara sitta och titta på fôlk. Och här var det ju inte direkt lite det fanns att titta på. :D

                                                    

Glömde min cykel hos Ämil igår också, så den måste jag åka och hämta nu!! 

FRISKIS OCH LERIS

Idag har jag fixat massa grejer till alla som ska ta studenten imorgon. Tre små skitar har jag att tänka på, Anna, Henrik och Daniel. Och herregud vad avundsjuk jag kommer vara på dom imorgon!! Jag vill också stå där och skrika. :D

Förut var jag, Matilda, Anna och Emelie på Friskis och svettis i Mariebergsskogen. Självklart började det ju regna när jag började cykla dit. Så det blev till att ligga och rulla sig i lera det. Mars pannkaka i tvättkorgen med nerkletade kläder. :P Men det var jättekul ändå. Jag skrattar bara åt mig själv, eftersom jag totalt saknar taktkänsla. Men va fan, det är ju lika bra att skratta åt skiten än att skämmas. :D Detta måste vi göra om brudar!!

OF COURSE

Sjäääälvklart ska det vara molnigt när jag är ledig. Great!
Vi skulle ju sola idag, men det blev det ju inget med. Sprack upp så att solen tittade fram när Linnea skulle på körlektion och Matilda till jobbet. Typiskt!
Vi lunchade på Score istället och köpte lite studentpresenter. :)

Nu är jag så uttråkad man bara kan bli. Jag hatar när alla jobbar. Känns så jävla ovärt att vara ledig då tycker jag.
Men till helgen när alla andra är lediga, då ska självklart JAG jobba. Men men, that's life!

Undrar vad man ska hitta på nu då?


image36

TATUERING?

Idag har jag jobbat i värmen. Satan vad vaaaaarmt det är. Nu är jag iaf ledig i TRE dagar, hoppas jag. Man ska ju inte räkna bort att de kan ringa in en att jobba extra.

Imorgon blir det staden med Matilda och Linnea. Ska bli riktigt trevligt. Blir nog lite studentpresent-shopping, lunch och sol vid pråmen tror jag. :) Hoppas bara att det blir lika bra väder imorgon!
 
Jag är verkligen jättesugen på att tatuera mig jag. Vill ha ett C längst uppe på ryggen. Så himla snyggt är det. Men jag vet inte om jag vågar. Fast jooo, jag vill jag vill!! Ämil har iaf lovat att hålla mig i handen om det blir av, så det känns ju skönt iaf. :D

Funderar på att sova snart....


PARTY

Partykvällen igår började på Ämils baksida, med drinkar och cider. Det var riktigt nice. Sedan cyklade(!) vi in till stan och parkerade cyklarna. Tog oss en promenad till Nöjes. Där träffade vi Isedal och "Bratten". Som vanligt gick kvällen på Nöjes skitfort och plötsligt var klockan 02. Då bar det av in till stan.
Blev lite problem om vilken efterfest man skulle välja och alla tjaffsade lite med alla. Två timmar senare styrde vi iaf kosan mot sundsta och Isedals place. Fast de var så drygt att ta sig dit så jag satte mig på cykeln och cyklade hem direkt. :P

Idag har jag och Ämil pressat på min gräsmatta. Blev årets första dopp också, i slangen. :D  Vi somnade lite där på filten, utslagna som vi var. Det är ju inte lätt när man får sova så lite på nätterna!

Ciao! 

:D

Imorse vaknade jag astidigt och var skitpigg. Vid typ halv nio var det jag som inte hade tålamodet till att ligga still. Gick upp istället för att ligga och pina mig. :P Läste lite i en bok jag lånat av Matilda. Sedan fixade jag frulle till mig och mami, med stekt ägg och grejer.

Efter en ordentlig frukost placerade jag mig ute på gräsmattan för att sola. Hann väl ligga där en timme eller något, sedan ringde Ämil. Vi tog en snabbsväng till stan och inhandlade lite nödvändigheter inför kvällen. Men man orkar ju inte gå på stan i den här hettan. Vi åkte istället hem till Ämil för att steka lite in the sunshine.

Nu har jag precis tagit mig en powernap och tänkte snart börja med kvällen förberedelser. Because tonight we gonna party. :D

Vi ses i partynatten! ;D

image35
Jag och Ämil partar på rhodos :D :D

IDAG...

...jobbade jag först några timmar. Asgött att sluta tidigt, även om jag egentligen skulle varit ledig idag.

Cyklade till stan efteråt och mötte Anna. :) Vi inhandlade jordgubbar och en liten kladdkakebit (konstig den stavningen såg ut). Sedan cyklade vi hem till mig och la oss på en filt i solen. Fast där stod vi inte ut särskilt länge. Satan i gatan säger jag bara vad varmt det blev. Jag har nog gått och blivit överkänslig mot solen såhär på äldre dar. :P Kan inte riktigt fatta hur man brukar stå ut med en potthet sommar!!

Imorgon blir det jobb igen. 10.30-19.15 ska jag sitta där och vara trevlig. Men det brukar ju vara lite lättare när man vet att man är ledig helgen!! :D

image34
Anna, jag och Ämil :P

K6

Kvällen på K6 igår var sådär. Är ju inte lika kul att festa när man vet att man ska jobba dagen efter. Vi började iaf med att grilla hemma hos Erika på Hammarö. Det var trevligt. Sedan fick vi skjuts, i jordens minsta bil, in till stan. Festen på K6 var sådär. Jag och Matilda kände inte så många tyvärr. Kändes mest som att vi bara satt och glodde. :P Men det var ändå en helt okej fest tycker jag!

Idag har jag jobbat. Dagen kändes såååå lång!! Nu blir det snart fotboll. Sverige-Island. Håller tummarna för svensk vinst och spel för Zlatan!!

Au revoir!

image33
Ingen slår en Zlatan på spelhumör!!



 


SOMMAR!

Ååååh vad underbart det känns att det blivit sommar ute. Hoppas verkligen att det håller i sig nu!!
Idag började jag med att lägga mig i solen och glassa ett tag. Sen blev det en sväng på stan med Ämil också. Shoppade alldeles för mycket känner jag nu. Jag vill ju spara pengar. Men men, man måste ju få unna sig lite också.

Imorgon blir det fest på K6 med Matilda och Erik. Ska bli askul. Jag är jätteladdad. Hoppas det blir lyckat. Först blir det grillning på Hammarö också. Det blir mys det. Ska bara avverka en niotimmarsdag på jobbet först!

Ciao!

:)

Tack och lov, det har ordnat upp sig. Nu är jag glad igen. :)

MISSAD FOTBOLL

Igår skulle vi hem till Isedal och se på fotboll. Eftersom han inte hade 9:an åkte vi hem till mig och hämtade min boxer. När vi kommer fram kommer jag på att jag glömde ta med dosan. Så då var det bara att ta en tur mellan Sundsta och Zakrisdal igen då. Glada att vi iaf ska få se andra halvlek upptäcker vi att det inte finns någon antenn som går att använda. Så vi får snällt sitta ner och lyssna på radion. Självklart är det ju jordens höjdarmatch också!!
Förfestade lite under tiden också. Jag hade verkligen bestämt mig för att inte följa med ut på krogen. Men efter mycket övertalning följde jag iaf med. Och det var skitkul. Jag och Ämil dansade järnet med Daniel gånger 3 och Christoffer. Har nog aldrig sett Ämil dansa så mycket! :D

Synd bara att kvällen slutade som den gjorde. Det var helt förjävligt. Fick ett samtal när jag kom hem som jag helst hade sluppit. Nu har jag blivit indragen i grejer som jag är helt oskyldig till och som egentligen inte rör mig. Det absolut värsta är att jag inte fick chansen att berätta hur det verkligen var!!

JAG VANN!!

Idag hade jag verkligen jordens tur. Skulle ha jobbat till 17.15 idag egentligen. Eftersom att det var på lugnt på Biltema idag skulle en få gå hem tidigare. Så när jag sitter där så ropar chefen att jag ska komma och jag bara: Shit, vad har jag gjort nu?! Men det var ingen fara, jag skulle bara dra en lapp. På lapparna stod allas namn. Blev skitnervös jag. :P Men när jag öppnar lappen står det iaf: Camilla. Yes, jag vann och fick gå hem kl 14 istället! :D Så nu har jag ju helt plötsligt hela dagen framför mig, i det underbara vädret. Nu gäller det bara att förvalta den väl!

Ikväll blir det iaf fotboll för hela slanten. Go Sweden!! Kanske något 20-årskalas också, Vi får se om orken finns. De vill att jag och Ämil ska med ut också, men vi skulle ju rensa levern den här helgen. Så, som sagt, vi får se vad kvällen har att bjuda på. Nu ska jag iaf njuta av solskenet! :D

Take care // Cämil

image32
jag och Ämil på Rhodos förra sommaren. Där vill jag vara nu!!!

RSS 2.0