Inne i en svacka

Bonjour!

Nu sitter jag här helt slutkörd efter ett spinningpass. Den här veckan har inte varit min vecka på träningen. Det har gått så trögt och jag blir helt slut! Jag har nog haft en svacka. Förra veckan gick så bra, men till veckan är det jag som ska ha en topp.

Skolan gick faktiskt ganska fort idag. Det går ju lite fortare när man har något att se fram emot. Jag har nämligen sprungit en runda på stadens gator med Anna idag. Jag köpte inte ett skit, men Anna släppte lös rejält på skönhetsprylar.

Imorgon är jag ledig och ska försöka plugga lite. Eller försöka, jag SKA.

Au revoir!



Jag har tråkigt

Ååh vad rastlös jag är!! Jag har försökt plugga, men det slutade med att jag somnade...Ska försöka ta tag i det lite till innan Top Model börjar, tror jag.

Idag har vi haft långdag i skolan. Det hör inte till vanligheterna, så jag är helt slut. Vi fick nya studiegrupper idag också och som det känns nu kommer vår bli bra. 
Imorgon blir det ytterligare en långdag. Fast det är sista dagen innan det blir helgledigt. Gött!! Jag är verkligen partysugen nu känner jag. På lördag ska klackarna slås i taket så det dånar om det!!

Ha en trevlig kväll!


Måndag

Idag fyller min kära vän Matilda 21 år! GRATTIS på födelsedagen!






Idag har det gått i ett för mig. Jag hade föreläsning vid ett. Efter det åt jag en sallad med Emelie, tog en snabbtur på stan och åkte sedan iväg för att träna. Idag stod det kibox på schemat. Det är så himla kul och känns verkligen som att det ger något. Imorgon blir det först lite plugg i skolan, sedan spinning på kvällen!

Nu ska jag snart sova!
Natti natti

En lugn helg

Då var det söndag igen då och helgen lider mot sitt slut. Helgen har varit mycket lugn för min del. Tillbringade ju som sagt fredagskvällen med Anna och tittade på Let's dance.

Igår var det slapp hela dagen innan jag i kvällningen åkte iväg för att träffa Emelie. Åkte till hennes bror en stund innan vi åkte iväg till en "IKEA-fest". Jag blev inte så långvarig där, utan åkte vidare till Manfred där Nina med flera höll till. Blev inte så värst långvarig där heller. Skjutsade hem Nina och sedan bar det av hem till sängen.

Idag BORDE jag egentligen plugga, men jag är inte alls sugen. I eftermiddag blir det iaf spinning. Det ska bli skönt att trampa av sig lite.
Imorgon är det skola igen.

Fredagen den 23 januari

Yes, då var det fredag igen då och jag är ledig. Jag och Johanna ska iväg och simma idag och ikväll ska jag och Anna slå oss ner framför Let's Dance.

Jag borde egentligen plugga lite också, men det känns så jobbigt när det är så lugnt i skolan. Jag har typ "glömt bort" att jag pluggar, så jag har inte pluggat hemma på hela veckan. Rött skönt i och för sig när man är van att behöva plugga hela tiden. Det är bra att jag har så lite att göra för då blir det mer tid till träning. Jag trodde aldrig att jag skulle säga det här, men jag vill träna hela tiden! Det är så himla skönt och man blir så mycket piggare och gladare. Sen är det så kul att träna tillsammans med någon också, så att man får skvallra av sig lite.

Kvällen igår då. Jodå, den var okej. Jag, Johanna och Sandra satt hemma hos Johanna och snackade skit, kollade på handboll och spelade lite ölspel. Det var trevligt, men sen kom vi till krogen och då gick luften ur mig. Vid ett-draget låg jag hemma i sängen för att sova.

Förresten, herregud vad det har snöat inatt. Jag orkar inte med mer snö nu. Det kommer ändå bara smälta bort och bli slask, som sedan fryser till is och gör att det blir förenat med livsfara att gå ute. Fast det är ju faktiskt ganska fint. Iaf nu när det fortfarande snöar och snön fortfarande ligger kvar.

Ha en bra fredag!



Haha jag hittade denna vackra, nyktra bild på mig och Anna och tänkte: Det bjuder jag på!

Inget viktigt

God kväll!

Tänkte försöka få ner lite här, men jag kom på att jag inte har så mycket att komma med. Jag var i skolan och hade psykologi-föreläsning. Flumm om man frågar mig, men kanske har man användning av det också. Det är iaf skönt att man inte behöver sitta och trycka in fakta, på fakta, på fakta.

Idag har jag varit på spinning. Oh my, jag var inte lite svettig efteråt!

Imorgon blir det studenttorsdag. Jag är långt ifrån laddad, men hoppas på att bli!

Take care! :)

Tråkigt inlägg

Då var en ny vecka igång då. Usch! Fast jag är ledig imorgon, så det är skönt ändå.

Tentan i lördags gick bra. På kvällen följde jag med Elin till hennes "klassfest". Det blev en riktigt lyckad kväll!

Nu har jag och Johanna varit på kibox. Jag är slut som människa och orkar inte skriva något mer!

Tack och hej!

Its friday!

Vad mycket fortare dagarna går när man har något att göra. Idag har jag haft en heldag med Johanna. Vi var först och simmade, sen åt vi en sallad på Lilla saluhallen och avslutade det hela med en lång kaffe (kan man säga lång kaffe?) på Wayne's.

Imorgon är det tenta. Usch, varför blir jag alltid så nervös?! Jag har varit lugn ända fram tills nu. Jag hatar kvällen och natten innan en tenta. Helt plötsligt är allt som bortblåst och det känns som att jag inte kan nånting.

Imorgon ska jag gå ut och fira att den jävliga första terminen är över. Skönt!

Rastlösa dagar!

God kväll!

Usch, vad dagarna går långsamt när man bara går hemma och drar. Idag har jag iaf varit en sväng på stan och fikat med Linnéa. Det var nice!
Nu har precis varit inne hos grannarna och kollat på hockey. Färjestad vann rätt lätt tillslut med 6-3 mot Södertälje (för de som är intresserade).

Imorgon ska jag och Johanna iväg och simma. Jag kör stenhårt på mitt nya, nyttiga liv nu! Den här gången ska jag lyckas hålla i det mer än en vecka eller två!



Det känns i kroppen

Godkväll!

Nu har jag precis avklarat ett spinningpass. Jobbigt som vanligt, men väldigt skönt efteråt. Jag har fortfarande träningvärk från i måndags också. Jag känner att det går lättare att plugga nu när jag har tränat lite. Det är lättare att koncentrera sig tycker jag.
På tal om att plugga vill jag bara ha tentan gjord. Jag känner mig förberedd att göra den imorgon (vad har hänt?), fast den är ju inte förrän på lördag.
Fick den roliga nyheten att Elin, som tidigare läst fristående kurser, har kommit in på programmet nu. Ingen är gladare än jag för det!

Nu ska jag äta lite, sen slänga mig framför tvn!


Måndag

Då var en ny vecka igång då. Har haft två förläsningar idag. Imorgon börjar plugg-veckan på riktigt. Jag är ledig varje dag fram till lördag, men måste plugga som f*n fram till dess!

Snart ska jag och Johanna på kibox. Det var jätte längesen nu så det ska bli kul att se hur det ska gå. Jag vet en som inte kommer kunna röra sig imorn iaf!!

Ha en bra kväll!

Lördagkväll

Godmorgon!

Igår var det utgång, men jag som tog det lugnt med alkoholen är uppe pigg och fräsch.

Jag och Lani gjorde oss iordning hemma hos henne först. När vi var klara efter ett antal timmar åkte vi till Anna i stan. Jättefin lägenhet hon fått tag på. Där var Theresia, Karin och Sanna också. Vi hade det riktigt trevligt. Två av Annas stackars glas fick sätta livet till och jag kan tänka mig att Anna får göra en ordentlig skurning idag. När tiden var inne tog vi en taxi till nöjes. Där dansades det tills klockan blev stängning. De andra skulle på efterfest/käka nattmat, men jag blev upphämtad av min bror och åkte hem och sov.

För en gångs skull hade jag kameran med mig (och orkade ta upp den):



Lani och jag



Anna i sina partylurar



Singstar



Anna rockar loss med dammsugaren



Lani, jag, Theresia och Sanna



Skål!



Så går det när man slår sönder finglasen


Nu ska jag plugga!
Ha en trevlig söndag!

Helg!

Vad skönt det ska bli med helg! Jag har blivit så van att sova ut på morgonen, så den här veckan har varit en pina både på morgonen och i skolan!

I skolan är det fullt upp. Seminariet i onsdags gick fint. Annars rullar det på som vanligt med föreläsningar varje dag. Nästa lördag är det tenta, så till veckan är det tentaplugg som gäller för min del. Har fått tillbaka förra tentan också. Jag fick VG, fast jag var lite osäker innan på hur det skulle gå.

Igår var jag och Nina på spinning. Herregud vad jobbigt det var! Jag trodde jag skulle svimma när jag skulle gå av cykeln. Men det känns alltid så skönt efteråt.
Idag har jag varit på stan med Anna efter skolan. Vi åt lunch, drack apelsinjuice och tittade på folk. Alltid lika trevligt! Ikväll ska jag och David på bio. Vi ska se den nya Wallander-filmen. Jag tror och hoppas att den kommer vara jättebra.

Imorgon blir det plugg på dagen och utgång på kvällen!

Ha en trevlig helg!

Nytt år

Jag har inte skrivit på länge och mycket har hänt sedan sist. Jag och David är inte tillsammans längre. Det är jätte tråkigt att det blivit så och jag är väldigt ledsen, men vi är fortfarande vänner, vilket jag uppskattar otroligt mycket.

Nyår blev en nykter och lugn tillställning för min del, med tanke på omständigheterna. Dagarna efter det har inte varit så livliga de heller.

Imorgon börjar skolan igen. Usch och fy! Jag har seminarium imorgon och känner mig inte alls förberedd. Det får gå som det går helt enkelt, mer kan jag inte göra just nu känner jag. 

Nu är det 2009, ska bli spännande att se vad det här året har att bjuda på.


RSS 2.0