Skolstart!

Då har jag börjat skolan då. Känns lite konstigt att plugga igen, det var ju ett tag sen sist. Det känns som jag inte kommer ihåg hur man pluggar till ett prov/tenta, men det lär nog lösa sig automatiskt när man väl sätter igång.
Klassen verkar bra och programmet känns jätterätt! Jag tror att det här kommer bli riktigt kul, även om det kommer vara sjukt mycket att göra redan från början. Men det är kul och intressanta saker att lära sig, så jag hoppas att det kommer gå bra.

Det kan hända att det inte kommer bli uppdateringar på bloggen så ofta nu, men ni är ju vana. Ska försöka kladda ner något när jag har tid och ork.

Nu ska jag sova för imorgon ringer klockan långt före det att tuppen gal.

Sleep tight!

21

Idag fyller jag år. 21 år, herregud vad tiden går fort!! Ålderdomen here i come.

Flytten är klar nu också, så nu bor jag hemma hos mina föräldrar igen. Känns redan som jag inte varit borta någonting. Jag vet inte vad jag ska skriva mer, så detta blir ett kort inlägg.

Ha de bra, nu ska jag käka frulle!


Jag och min bror. Här var vi inte gamla minsann

Stress, stress, stress

Nu är det mycket som händer på en gång för mig. Jag ska flytta hem till mamma och pappa imorgon och måste därför packa ner alla saker idag (!). Det är så mycket så jag vet inte var jag ska börja!!
På måndag börjar skolan och det känns som att det är tusen grejer man måste fixa inför det. Anmäl dig där, registrera dig här...man blir helt snurrig av allt.
Och mitt i allt så fyller jag år på torsdag också. Då är det släktkalas och saker som ska fixas inför det. Jag längtar tills på fredag när jag slår mig ned i frisörsstolen för klipp och färg!

Nu ska jag göra ett avbrott och åka ner till stan och fika med Emma.

See you!

Alanya och Borgvik

Tiden går fort när man är ledig. Timmarna går, dagarna går och veckorna bara springer iväg. Förlåt alla att jag blivit så dålig på att höra av mig, men jag hinner inte riktigt med i tidens tempo.

Men iaf, i måndags kom vi hem efter en jättebra vecka i Alanya. Det var asbra väder. Över 40 grader i luften och runt 33 grader i vattnet. Det var helt underbart att komma bort och bara slappa och sola (läs; ligga i skuggan under parasollet), även om hotellrummet och maten var sådär. En dag var vi på hamam (turkiskt bad) och blev halvt ihjälskrubbade och en dag var vi ute på en båt. Annars spenderades dagarna på stranden. Tyvärr togs det inte så mycket kort, men här kommer iaf några:




























Igår fyllde mormor år, så då var släkten i Borgvik och åt supergod mat. Så på "allmän" begäran kommer här lite släktkort.




 










Så mamma och Yvonne, uppdrag utfört!

Bara en natt till...

...sedan drar vi till Alanya!!! Jag har inte ens börjat packa än, men jag har ju hela dagen imorgon på mig.




En kväll i hamnen

Igår kväll åkte jag, David, Anna, Robin, Linnéa och Mats ner till hamnen. Vi satte oss på ankdammen där vi åt och drack gott. Det var en riktigt mysig kväll!!








RSS 2.0