Det var det

Då var julen över för den här gången då. Det har som vanligt varit en mysig jul med alldeles för mycket mat!

Nu är det nya saker på gång. Nyår om mindre än en vecka. Vad ska vi göra då? Jag har ingen aning. Flytt på tisdag. Herregud, jag får gåshud bara jag tänker på det. Känns som att vi har ganska mycket att fixa. Fick höra från släkten att jag är alldeles för avslappnad för att flytta om en vecka. Och det är jag nog. Jag har inte riktigt fattat det än tror jag, därför jagar jag inte upp mig, fast jag egentligen borde. 
Jag måste städa ur och packa ner grejerna i mitt rum och jag har inte ens börjat. På fredag ska iaf jag och Lani ha "möte" och gå igenom vad vi behöver inhandla. IKEA here we come, räkna med inkomster!

Julen närmar sig med stormsteg

Har varit sjukt dåligt med bloggande från min sida på sista tiden. Men jag hinner inte sitta vid datorn. Allt går i ett hela tiden.
Jag jobbar hela dagarna. Sedan på kvällarna ska man försöka trycka in allt man ska hinna med inför jul och flytt. Har blivit ganska lite inför flytten kan jag lova, men mer lär det bli. Har istället tillbringat de flesta kvällar med David. Han var precis här och har nu åkte hem till Lysvik. Tråkigt att vi inte kommer ses förrän efter jul igen...

Jag är inte klar med alla julklappar än heller. Handlade dom första igår. Ute i god tid or what? Ska jobba imorgon, så då lär det inte bli några köpta. Men på söndag ska jag och Lani springa på stan och fixa det sista. Sedan drar det ihop sig för julfirandet. Brukar alltid ha släkten här på dagen, men eftersom mamma, pappa och bror jobbar kommer dom inte hit förrän på kvällen i år. Känns lite tråkigt att underhålla sig själv på dagen, så därför tänker jag sätta mig i ärtan och åka till mina andra kusiner på dagen.
 
Tillsist måste jag få ut lite jobbaggressioner. Störde mig asmycket på en kärring (henne kan man verkligen kalla så) idag. Hon gick och fläkte med sin stora pälsrock (finns det något mer ovärt att köpa?), men hon hade minsann inte råd att betala för sina kassar. Det är kanske inte så mycket att störa sig på, men jag stör mig på folk som ska visa sig "rika" genom att gå klädda i djurpäls. Usch! Tacka vet jag tygjackor!

Happy birthday

Idag fyller min LILLEbror 18 år!! Känns helt sjukt att han blivit så stor!

image199
Lite gammalt kort men :P


Idag har jag varit hemma från jobbet, för andra gången den här veckan. Först var det en förkylning som härjade med mig och nu är det något fel på min mage. Inte särskilt kul faktiskt.

Moving out!

Då var det dags för mig att lämna mamma och pappas trygga hem då. I tisdags var jag och Linnéa och tittade på en superfin lägenhet på Herrhagen. Båda blev kära direkt i den nyrenoverade trean.Tyvärr var det några före oss i kön...Men igår fick vi reda på att lägenheten är vår!
Detta känns helt overkligt. Nu ska man klara sig själv. Laga mat, städa, diska, tvätta. Shit, hur ska det gå när mamma inte sorterar tvätthögar åt mig? Hoppas du är bra på sånt Lani! 
Jag är grymt sugen på att börja inreda NU. Men det är inte långt kvar. Den 1:a januari är lägenheten vår.

Kommer nog behöva en hel del inredningstips när det drar ihop sig!

Tjuvlyssna

Jag hörde en så rolig grej på bussen förut. Kunde nästan inte hålla mig från att skratta rakt ut, men man kan ju inte visa ett man sitter och tjuvlyssnar.
Det var fyra ungdomar som verkade lite dragna. Dom skulle till Egypten på semester tydligen. En utav tjejerna skulle ringa en kompis och be henne komma ner med en öl så att dom kunde fira på bussen. "Jag är på väg till Egypten" och "jag bor i Karlstad nu, pluggar andra året" hörde jag att hon sa. Dom var inte nära kompisar tänkte jag. Men sen frågade en utav killarna vem hon ringde till. Hon skrek av skratt och berättade att hon ringde fel till en kille som hon varit på g med för typ tre år sedan. Hon hade behandlat honom som skit då och dom hade inte pratat sedan dess. Shit vad pinsamt!! Och shit vad kul det är att sitta och tjuvlyssna på folk!! :D

Nu blir det "Snabba cash" sen sängen!!
Sleep tight!

Agni 20 år

Igår var det 20-års fest hos Agni. Körde rally hem efter jobbet för att göra mig i ordning på 40 min. Nytt rekord! Hämtade upp Emelie på IKEA och åkte hem till Agni. Började med en liten mysig middag. Riktigt god mat!

Efter ett par timmar droppade resten av partyfolket in och festen var i fullgång. Champagne, tårta, chokladfontän och vattenpipa var bara några utav sakerna som det bjöds på. Det var verkligen upplagt för en lyckad kväll. Jag och Emelie, som båda skulle jobba idag, tackade inte nej till påfyllningar av glasen. Emelie blev lite väl darrig på handen tycker jag, vilket resulterade i att Agnis systers ankhårblås fick komma till användning. När vi hörde talas om att det fanns två platser kvar i en taxi var vi självklart först där och tjingade. Väl på Nöjes blev det dans i stora lass. Emelie åkte hem lite tidigare, så jag joinade Agni med flera. Det var en mycket lyckad kväll måste jag säga!!
Och tyvärr (Matilda) jag glömde bort att jag hade kameran med mig, så det blev inte ett enda kort taget från min sida, typiskt mig...


image198

En fara i trafiken

Marie vann Idol, om det nu undgått någon. Gör mig inte så mycket, men jag hejade järnet på Amanda där på slutet. Vinnarlåten kändes lite mer "händelserik" när hon sjöng den.

Jag och Lani skjutsade nyss hem min brors kompis. Vi skulle till Edsgatan, trodde vi. Men vi hamnade ju fan halvvägs i Filipstad.
Det hände en lite rolig grej på vägen. Det var två lastbilar som stod still på E18 och nyfikna som vi är nästintill hängde vi ut genom rutan för att se vad som hänt. Eller som Lani uttryckte det, jag prejade nästan ner olycksskylten för att komma så nära som möjligt. Men iaf, helt plötsligt var det en bil som blinkade bakom mig, för andra gången. Jag blev lite irriterad: "Men vafan, varför blinkar alla på mig? Tycker dom jag kör konstigt eller?" Svänger åt sidan och förbi oss, i hög fart, susar en polisbuss. Bra jobbat!! Övertrötta som vi var skrattade vi i flera minuter efteråt. Jag är ingen trafikfara jag inte...

Happy birthday

Grattis ANNA på 19-årsdagen!! Hoppas du haft en jättebra dag!

image197

Nu är det snart Idoltime. Och självklart ska jag beskåda detta tillsammans med Lani. Känns som att det inte spelar så stor roll vem som vinner. Eller jo, heja Amanda!


Cyklacyklacykla

Efter mycket spring hit och dit, kors och tvärs hittade jag och Emelie tillslut en bra present till Agni. Hoppas hon blir glad. Det skulle jag bli iaf. Köpte ett par örhängen till mig själv också.

Förut hämtade jag upp Nina och Johanna och styrde ärtan mot syrefabriken. Spinning skulle det bli och spinning blev det. Oh my, kändes att det var ett tag sen sist. Men nu är vi igång iaf, nu gäller det bara att fortsätta! Men det var riktigt kul idag, så det ska nog inte bli så svårt. Är så himla mycket roligare att träna tillsammans med någon. Har blivit lite dåligt med träning på sista tiden just för att jag inte kan dra iväg mig själv, någon måste dra mig. Och min bästa dragare och träningskompis Matilda drog ju till Göteborg hon!

Efter jobbet imorgon ska jag träffa Lani. Long time, no see (i våra mått mätt)!! Måste ta en runda på stan igen och leta efter något att ha på mig på lördag och så ska jag hämta ut glajjerna. 


image195
Det syns väldigt dåligt, men det här är iaf jag och ärtan. Nice va?


Nu ska jag läsa lite i "snabba cash", som förövrigt är skitbra läsning. Sen ska jag sova!!

Natti Natti

Stomp the yard

Igår såg jag och Anna en jättebra film, "Stomp the yard". Det är en dansfilm som jag starkt rekomenderar att se om man gillar sådana filmer. I love them!

Jag befinner mig i en hård arbetsperiod just nu. Kommer jobba måndag-måndag. Skulle varit ledig idag, men har jobbat några timmar extra på eftermiddagen. Skulle varit ledig imorgon också, men då ska jag jobba 8.30-12.30. Fast det är bra för då får jag sluta tidigare på fredag. Det gör att jag kan hämta mina glajjer då också.
Hoppas att alla medlemmar i intresseklubben tar fram anteckningsblock och noga antecknar föregående stycke!

Imorgon ska jag träffa Emelie och köpa present till Agni. Är bjuden på 20-års partaj på lördag. Ska bli riktigt kul!!


image194

Göteborg

Då var man tillbaka i vardagen igen då efter en underbar helg i Göteborg hos Matilda. Helgen har varit helt perfekt. 
Jag satte mig på tåget efter jobbet i torsdags och kom fram ganska sent. Vi hade lite uppdatering innan vi somnade som små lamm. Sov länge på fredagen för att sen gå upp, fixa oss lite och sen cykla ner till stan. Julklappar i massor skulle inhandlas. Det slutade dock med att Matilda fick med sig en julklapp och jag ingen. Bra jobbat! Träffade Emma på stan och lunchade med henne. Mycket trevligt att se henne också! På kvällen lagade vi tacogratäng och kollade Idol. ÄNTLIGEN åkte rätt person ut!

I lördags sov vi länge och slappade innan vi började göra oss i ordning för kvällen. Det skulle bli sittning med Matildas klass. Det var jultema, så vi kom på den suveräna idén att klä ut oss till paket. Vilket var ganska otympligt visade det sig. Klockan 17 var vi hemma hos Malin för lite fördrink och kostym fix. Bland annat blev det en julbock, en snögubbe, en julgran och en smällkaramell. Sedan bar det av till sittningen. Och där var det drag vill jag lova. När det började lugna sig där blev det utgång!! En mestadels lyckad kväll blev det tillslut tycker jag.

Igår blev det bara slappa, slappa, slappa. Fastnade i soffan framför tvn innan det var dags för mig att tacka för mig och åka hem.


                    

                   

 

RSS 2.0