Är det inte konstigt?

Man har gått och sett fram emot en ledighet hur länge som helst. Sedan när den väl kommer blir man rastlös som bara den. Kan ju i och för sig bero på att ALLA jobbar och jag inte gjort ett skit idag...

Vinter påväg??

Herregud vilket väder det var imorse. Det spöregnade och haglade om vartannat. När jag gick till bussen och precis hade kommit i säkerhet under busskuren började haglet vräka ner. Det blev helt vitt på marken. Nu längtar jag verkligen tills den första snön kommer och till att det blir liiite kallare, så att jag kan börja använda min vinterjacka.

Idag har jag gjort den där tentan jag tjatat om också. Det gick åt helvete!! Neej, det gjorde det inte. Det kändes faktiskt jättebra. Jag blev nästan chockad över att det gick så lätt att svara på frågorna. Man har ju blivit så uppskrämd av andra studenter och lärare som sagt att stora delar av klasserna brukar kugga på just den här tentan. Men kanske var det lite lättare i år, eller så hade jag tur att det kom frågor på det jag kunde.

Nu ska jag lägga mig i soffan och njuta av min ledighet. Lite senare blir det stan med Anna.

Två dagar kvar

På onsdag har jag som sagt min tenta. Jag borde egentligen plugga som bara den nu, men jag har kommit till den gränsen där jag inte orkar mer. När man pluggar på någonting under en lång tid så tröttnar man ju tillslut. Jag vill bara ha tentan gjord nu!!
Ska sätta mig med det lite nu iaf. För samtidigt som man känner att man kan det ganska bra, så får man ju dåligt samvete om man inte pluggar stenhårt ända till dagen innan.

Den här veckan blir, förutom tentan då, väldigt skön. Enda gången jag kommer åka till skolan i veckan är när jag ska skriva den och när den är gjord ska jag ta det lugnt och försöka att inte tänka på skolan i fyra hela dagar. Det ser jag med glädje fram emot!



Skrattattack

Tar en liten paus i pluggandet. Nej då, nu får det faktiskt vara bra för idag.

Tänkte bara säga att Björn, Måns, Soran och Özz var så jälva bra igår! Jag skrattade så jag fick ont i magen och kramp i kinderna!

Fullspäckad vecka

Helgen i Lysvik var som vanligt, lugn och skön. Gjorde inte många knop. Vi (läs; David) bytte däck på bilen och på Davids mammas bil. Jaa, det måste nog vara det mest ansträngande vi gjorde, vilket inte är lite. Sedan var vi i kyrkan och lyssnade när Davids föräldrar sjöng i en kör.

Den här veckan känns helt fullbokad för mig. Förutom att jag måste plugga massor ska jag:
tisdag: på möte (eller var det var) om ett jobb på lördag, sedan kanske se på Lanis bror när han spelar fotboll.

onsdag: sitta i skolan med basgruppen och plugga järnet hela dagen .

torsdag: gå på Björn, Måns, Soran & Özz med David.

fredag: gå på bio med David.

lördag: jobba på nöjesfabriken när SISU firar 100 år (tror jag det är).

Fullspäckat, Ja tack, det kan man säga. Men det är ju kul att man har saker för sig. Just nu längtar jag bara tills nästa helg, då jag är HELT ledig!!!

NU ska jag iväg och fika med Lani!




...

Äntligen fredag! Eller äntligen och äntligen, veckorna går ju så fort nu för tiden. Ikväll åker jag och David till hans föräldrar och kommer hem på söndag. Ska plugga lite nu, så jag inte behöver tänka på det i helgen. Jag behöver vara ledig i helgen känner jag, för till veckan är det hårdplugg som gäller!!

Ha en bra helg!

Rubriken är svårast att komma på!

Long time no see, men jag kan skylla på att jag försökt logga in och skriva nångång, men det funkade inte då.

Nu är det ganska exakt två veckor kvar tills jag ska skriva mördartentan. Alla muskler, alla nerver, alla organ, alla blodkärl, med mera i kroppen ska jag kunna PLUS deras funktioner. Hoppas att det kommer gå bra, även om det känns ganska omöjligt just nu. Men har andra klarat den ska väl jag, eller hur?

I fredags var det förfest hemma hos Lani. Det var trevligt, men tröttheten slog till, så jag insåg att det bara var till att knalla hem och sova.
Lördagen spenderades mestadelen liggandes i soffan framför tvn. På kvällen åkte jag och David hem till mamma och pappa och kollade på fotbollen. 0-0 får väl ändå räknas som ett ganska godkänt resultat mot Portugal tycker jag, även om Sverige var mycket bättre än dom i första halvlek.
Söndagen var även den lugn och innehöll liiite plugg, men lite är ju bättre än inget.

Får en belöning när tentan är avklarad också, för då kommer Matilda antagligen hem från götet! :D




Matilda med världens sötast lillebror, Albert

Jag har en magisk ring!

Ja, det måste jag faktiskt ha.
När jag var i New York för drygt ett och ett halvt år sedan tappade jag ringen i Madison square garden. Jag gav upp hoppet om att hitta den, men när jag kommit hem och varit hemma ett tag hittade mamma ringen i tvättmaskinen. Jag hade haft sådan tur att den fastnat i något klädesplagg!
Förra veckan tappade jag bort ringen igen. Den här gången hade jag ingen aning om vart jag tappat den. Men gissa vad som hände idag? Jag hittade ringen i en strumpa!! Är inte det sjukt?! Men shit vad glad jag blev!!

Söndagsslapp

Sitter just nu och njuter av att inte göra någonting. Hade en jättekul kväll med brudarna igår!
Snart kommer David hem från sina föräldrar, jag längtar!

Ha en trevlig söndag!



RSS 2.0