Nyopererad

Nu är den här praktikperioden slut. Tänk att sex veckor kan gå så otroligt snabbt! Det var sorgligt att gå därifrån idag, men förhoppningsvis träffar jag alla underbara människor som jobbar på avdelningen igen. Då som arbetskamrater. Vi hade det avslutande seminariet idag och det gick fint. Jag hade slutbedömning med alla inblandade i tisdags. Jag har nog aldrig hört så många fina ord på en gång förut. Riktigt kul och smickrande!

Idag har jag varit på vårdcentralen och tagit bort en hudförändring på ryggen. Läkaren ansåg att den var godartad, men skönt att bli av med den iaf. Snart får jag besök av två flickor som ska ta studenten i juni. Jag har fått i uppdrag att göra deras balfrisyrer. Det ska bli riktigt kul. Tänkte sätta mig och surfa runt efter lite idéer nu.

Ta hand om er!



Live från sängen

Igår var det fredag. Jag och Anna började dagen med ett spinningpass. Sedan cyklade vi in till stan och åt lunch, för att ett par timmar senare åka tillbaka till Friskis för ett danspass. Vad som skulle hända på kvällen hade vi inte riktigt bestämt. Det slutade med att jag, Anna och Lina drack lite vin hemma hos mig och åkte sedan vidare till Koreander. Det blev en trevlig kväll tillslut. Mår dock inte superbra idag.

Denna lördag har hittills mestadels spenderats i sängen. Vad kvällen har att erbjuda återstår att se.

Ha en bra lördag!

Brolle Jr

Som vanligt var det ett tag sedan sist. Jag spenderar det mesta av tiden på sjukhuset, men det är kul. Praktiken går väldigt bra och nu har jag tagit helgen! Nästa vecka är sista veckan (redan!!) på gyn, sedan börjar sex veckors praktik i Karlskoga. Bussen går 05.15 på morgonen, så då kan man säga hej då till allt vad utvilad heter. Men efter de sex veckorna är den här terminen över (förutom en tenta) och då har jag bara ett år kvar av utbildningen. Det är helt sjukt vad fort det går! Idag har jag varit på en obduktion. Det var inte det trevligaste jag sett, men det var väldigt intressant.

Helgens planer är något vaga, men något kul lär det allt bli. För några veckor sedan träffade vi Brolle på Koreander. Han är inte ful.

Det är helt otroligt vilka tråkiga inlägg jag skriver nuförtiden alltså. Det är en utav anledningarna till att jag inte skriver så ofta längre. Jag har liksom inte så mycket att komma med. Nu ska jag nog ta en powernap.





RSS 2.0