Helgen som gått

Den här helgen har flytit förbi fort som bara den och jag har inte haft en lugn stund. Det blev party i fredags kväll, stan på lördag, hem och sova lite, party på kvällen, plugg idag och bio nu på kvällen. Fullt upp helt enkelt. Jag orkar knappt hålla ögonen öppna och orkar inte skriva mer. Därför kommer här istället lite (ego)bilder från helgen.




















Sommaren -09

Då var sommaren över och skolan igång igen då. Sommaren har varit jättebra på alla sätt! Nästan iaf. Jag har hunnit fylla 22 (läs; 20) och är nu ett steg närmare pensionering.

Allting går så upp och ner (mest ner)  just nu, så jag längtar faktiskt lite efter att komma tillbaka till vardagen och äntligen komma igång med träningen igen.

Jag har varken ork eller lust att skriva mer just nu. Lägger därför upp lite bilder från sommaren.



Andrea, Emelie, Lani och jag den första helgen med riktigt fint väder



Anna, Jag, Emelie och Matilda firade midsommar i Karlskoga



Matilda, Anna, Lani...



...Emelie och Jag var i Göteborg över en helg




Sedan åkte vi till Grebbestad på räkfrossa



Vi festade i Stockholm innan vi åkte till Bulgarien



Jag och Anna hade en underbar vecka i Bulgarien



När bytte dom chaufför?

Igår var stördaste kvällen på länge. Jag, Matilda och Anna grillade och förfestade hemma hos mig. Det var en salig blandning av de flesta alkoholhaltiga drycker man kan hitta. Daniel och Eric joinade en stund på slutet innan vi beställde taxi till stan. Jag skällde ut taxichaffissen i tron om att det var nån som försökte tränga sig in och åka med i taxin. -"Ska du med får du betala också!". -"Men det är ju min taxi". Oj då, så det kan gå.
Kvällen avslutades på Koriander innan jag och Anna somnade gott hemma hos mig. Idag har inte varit en utav de piggaste dagarna i mitt liv. Mormor fyller år idag, så släkten har varit här och firat henne och mig lite i förväg.
Imorgon åker jag till Stockholm.




Dom är för goa!

Valpar

Imorgon jobbar jag min sista dag. Sedan är jag ledig i drygt en vecka innan skolan börjar. Gud vad skönt!

Igår var vi och tittade på hundvalparna som min mosters hund fått. Dom var bara två dagar gamla och så söta så!






Söndag

Nu har jag avverkat min sista helg på jobbet, så nu har jag bara fyra dagar kvar att jobba. Sedan är jag ledig en vecka innan skolan börjar igen. Alltid något.

Igår flyttade Lani till Göteborg. Det kommer bli jätte tomt utan henne i stan! Men har vi klarat ett år med atlanten och lite till mellan oss ska vi nog klara ett år med 25 mil mellan oss. Eller hur Lani?

Förut var jag och Anna på skivstång/kondition. Jag fattar inte hur jag ska orka röra mig imorn. Och jag fattar absolut inte hur jag ska orka "lyfta" dom gamla. Men det blir säkert bra.

Här bjuder jag på en liten taxibild från när vi var ute i Stockholm innan vi åkte till Bulgarien.



RSS 2.0